Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (114)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorinaalex spune:

Ai dreptate Ana. Asa cum ziceam, fiecare le stie pe ale lui, fiecare stie cel mai bine ce are "la usa". Eu sper sa treceti repede, repede, fast-forward peste capitolul asta

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Queen si Sarah Brightman YES! SI mie imi plac la nebunie, problema mea e ca n-am timp sa ma bucur de fiecare data cand ascult muzica lor, ca de multe ori ma prinde pe la treburi...

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Cand o sa se apropie DPN, fa-ti un playlist pe un i-pod. Si pui doar melodiile care-ti plac si-ti incanta sufletul(si auzul). Eu mi-am pus i-pod deoparte, in curand ma voi apuca si de treaba asta. Bine ca mi-am facut lista cu bagajul de spital, pentru mine assta a fost un pas maaaaaare.

Citat:
citat din mesajul lui amelia_ilie

Queen si Sarah Brightman YES! SI mie imi plac la nebunie, problema mea e ca n-am timp sa ma bucur de fiecare data cand ascult muzica lor, ca de multe ori ma prinde pe la treburi...

27+

Ana
33+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR 26 de zile(sper eu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorinaalex

Ral_eli ce ti-a spus dr-ul despre butik joasa? Si a mea e la fel si abia marti merg la control.
Offfff fetelor, nu va mai ciondaniti cu iubitii. Al meu e plecat cu jobul de 8 luni si jumatate si ce n-as da sa fie acasa, langa mine. Stiu ca fiecare le stie pe ale lui, dar incercati sa va bucurati de faptul ca sunt langa voi, buni, rai, asa cum sunt .
Va pup si va doresc un week-end minunat!

26+

am intrebat ieri si mi-a zis ca tine strict de musculatura burtii, si cum eu nu am facut niciodat sport/abdomene musculatura era cam "moale" si de aceea a ramas jos din cauza greutatii.
deci nici nu o sa se mai ridice

si eu am niste rafuieli cu dl sot, "dusmanul" asa ii zic
stiu ca ce zici tu e adevarat, dar al meu cel putin e doar fizic langa mine, ca altfel nu am nici un sprijin din partea lui

aseara ma intreba cand fac testul acela pentru sindromul Down, m-a apucat niste nervi!!! dar m-am retinut de la comentarii

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Am si asta in plan, numai sa ma linistesc cu serviciul, ca asta imi mananca tot timpul, si la serviciu si acasa si uneori noptile ...

27+

Mergi la inceput

Ti-am mai zis, nu stiu cum poti. Sincer! Toata stima pentru voi, cele care ati mers la job pana acum, eu recunosc ca n-as fi putut.

Citat:
citat din mesajul lui amelia_ilie

Am si asta in plan, numai sa ma linistesc cu serviciul, ca asta imi mananca tot timpul, si la serviciu si acasa si uneori noptile ...

27+

Ana
AMR 26 de zile(sper eu)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ral_eli
am intrebat ieri si mi-a zis ca tine strict de musculatura burtii, si cum eu nu am facut niciodat sport/abdomene musculatura era cam "moale" si de aceea a ramas jos din cauza greutatii.
deci nici nu o sa se mai ridice

Cred ca si eu ma incadrez . Merci mult pt raspuns .

26+

Mergi la inceput

Citat:

stiu ca ce zici tu e adevarat, dar al meu cel putin e doar fizic langa mine, ca altfel nu am nici un sprijin din partea lui

aseara ma intreba cand fac testul acela pentru sindromul Down, m-a apucat niste nervi!!! dar m-am retinut de la comentarii

30+

Vorbeam de teama mea cu depresia post partum... La care omul meu imi zice ca nu trebuie sa ma victimizez(), ca numai de mine depinde sa nu cad in depresie! Si ca nu au hormonii nimic de-a face cu depresia...

Ana
AMR 26 de zile(sper eu)

Mergi la inceput

Citat:
30+

M-am bagat ca musca in lapte. Si Ana s-a necajit putin pe mine. Imi pare rau, nu asta a fost intentia mea

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

ana o idee buna cu ipod-ul!uite ca nu m-am gandit , poate trec mai usor peste travaliu dc am muzica

chiar vroiam sa zic ca douara avea chef de bancuri azi-noapte

30+

Mergi la inceput