Sept-Oct '10 - Hai Ana! Bravo Nushulica!-171

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns office spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina_feier

Ce fain azi mai vin inca 2 bebei..si mie mi-ar fi placut sa nasc azi pt ca azi implinim 5 ani de casatorie, ar fi fost frumos sa fi nascut si eu azi.....da nu-i bai Daria vine atunci cand e pregatita.

Alina 38+ cu Daria Elena

http://lbdf.lilypie.com/6ECdp2.png

Multi inainte!

Mami de Mihai Alexandru (25.08.2010) si Iulia Maria (24.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Alina la multi ani! sa fiti sanatosi si fericiti si sa va bucurati de bebelina!

Lora sa va fie-ntr-un ceas bun si sa va distrati bine! MultiAdelinei!

Cristina Toma Andrei 38+
AMR 6z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Fetelor, multumesc mult pentru gandurile bune si de la mine multe .
Am intrat sa vad ce mai fac viitoarele mamici de astazi. Maia, te rugam sa vii repede si usor. Si eu ma gandesc ca Aneii i se trage de la consultul de ieri, dar totul va fi bine si se va termina cu o mare iubire pe viata.
Nushulica, tu oare esti deja mamica? Sa ai parte de o refacere rapida si un bebe mancacios si necolicos.
Va

mamica de Maria Lavinia si 38+ cu Elena Elisa

Mergi la inceput

Alina_feier, multi ani fericiti si de acum inainte, iar dragostea voastra sa creasca in fiecare zi â
Am vazut in album si bebe de be_one, office, luanashana . Ce frumosi sunt cu totii. Iar in albumul de burtici am vazut niste minuni la pity, anaalina si poze noi cu printesa Veronica. Sper ca nu mi-a scapat nici un bebelus. Doamne ce frumosi sunt cu totii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns K.A.T. spune:

Hai Ana!
Hai Maia!

Kristina 37+ cu Tessa May . K+A=T

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina_feier spune:

Citat:
citat din mesajul lui eveline

Citat:
citat din mesajul lui Alina_feier

Ce fain azi mai vin inca 2 bebei..si mie mi-ar fi placut sa nasc azi pt ca azi implinim 5 ani de casatorie, ar fi fost frumos sa fi nascut si eu azi.....da nu-i bai Daria vine atunci cand e pregatita.

Alina 38+ cu Daria Elena

Multi ani fericiti in continuare va doresc, Alina!

38+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca

Multumesc mult Eveline

Alina 38+ cu Daria Elena

Mergi la inceput

KAT, am vrut sa vad si eu poze frumoase de la nunta, dar nu pot. Cica nu ai nici un album public.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina_feier spune:

Tanamera, office, chichiuta, oramona va multumesc pt urari si voua va urez de altfel multi ani fericiti alaturi de cei dragi

Alina 38+ cu Daria Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramohd spune:

Tanamera, eu zic, mai bine sa-i spui doctorului sa-ti lasa colul in pace, daca nu vrei sa patesti ca si Ana..doar daca iti ia proba pt. cultura de col, in cazul asta nu ajunge pana la col, cel putin asa mi-a zis mie dr.
Fistiq, sa nu crezi ca nu ma dor "toate alea"...ca nu ma plang, asta e altceva, problema mea e spatele care doare cel mai rau, plus picioarele care mi se umfla indeosebi dupa-masa dupa ce stau incaltata mai multe ori. Dar nu stau nemiscata 8 ore in fata calc., ma mai ridic, fac pauze.
Tutz, nu am un job pe care il ador, nu sunt vreun V.I.P cu un job foarte important, lucrez la o firma de contabilitate, mai fac si acasa conta pt. firma sotului meu, dar am avut mai multe motive sa continui serviciul in loc sa raman acasa; si ma bazez pe faptul ca bebele din burta ma asculta si va veni exact la termen...cum a facut fratele mai mare.
Alina, felicitari pt. aniversarea casatoriei!
Lora, sa aveti un botez reusit!

Ramona 38si mama lui Andrei Cristian 26.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

HAI ANA

HAI MAIA

si noi am fost ieri la monitorizare si doar atat pt. ca doctora noastra nu a fost in clinica sa facem si eco.deci nu stiu cum mai este bebelina noastra.Mai fete nu stiu de ce am o stare ff naspa azi,tot ii vb CARINEI(pt.ca asa o sa o cheme pe bebitza)si ii spun sa vina odata pt. ca mami nu mai are rabdare sa o tina odata in brate
Sper ca pana ce o sa vina bb meu pe lume sa ma invat si eu sa va pun niste poze cu noi ca sa ne cunoastem mai bine

CAMELIA 38+cu CARINA-MARIA si mami de ALEXIA (27.01.2006)

Mergi la inceput