Sept-Oct '10 - Hai Ana! Bravo Nushulica!-171

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

"dilatatie 3. merje greu"

-----

Mami de roza + fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Asta-i nastere on-line...HAI ANUTZA nu te lasa! Bine ca merje, mama lui de col... Indata o tii pe Maia in brate

Mai3

38+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsa_L spune:

Citat:
citat din mesajul lui paticut

Mari mariuk - imi pare rau de durerile tale si disconfortul aparut. ai grija de tine...si urmareste si sfatul nerantulei.. poate te ajuta ..multa sanatate !

Oramona - multumim de mic dejun.. competez si eu cu paine prajita cu unt si dulceata proaspata de gutui si o cafeluta mica;

Alecsa_L - eu am scris poveste cezarienei - si nu e nimic atat de infricosator. Decat sa ma duc sa-mi scot o masea la dentist mai bine mai nasc odata. eu am facut peridurala.. ar trebui sa fie complet adormit sa nu simti nimic.. dar simti ca se lucreaza pe tine nu durere, nu nimic.. iti doresc o cezariana ca a mea... - mai putin faza de dupa cu cazutul matzelor pe jos pe care a descris-o si maitrey!! neaparat sa-ti pui centura.. te ajuta mult.

apropo - azi noapte am visat ca mi-au facut cezariana si aveam lohii si trebuia sa-mi schimb tamponul si am zis sa ma uit si cum arata operatia - culmea e ...ca facusem operatia laparoscopic si nu aveam decat trei gaurele in burta...nebunie!!

Lorag - petrecere frumoasa si crestinare cu har.. sa-i dea Dzeu ce e mai frumos pe lume!

Anaalina - e un scumpel Mihaita... sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!!

tanamera -am vazut si eu frumusete de perdea...

HAI ANA!

HAI NUSHULICA!

paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru si 35+ cu

Paticut, unde pot gasi povestea cezarienei tale? Imi dai si mie un link te rog? :D. Merci mult.

Alecsa_L, 37+ ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

baby a fost afara si cel mic la tzitzi asa ca am putut sta cu voi. ma duc la lucru manual cu baby - azi facem cerculetul la lectie - si revenim cand avem vesti

-----

Mami de roza + fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Buna 'neata!
HAI ANA!

HAI NUSHULICA!

Doamnelor, nastere usoara si recuperare grabnica!
Bebei, voi sa fiti mancaciosi si fara colici!

uta28 este 37+ cu Mara Elena
------------------------------------------------
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Multumim Mai3

Hai Anuto, o vrem pe Maia afara cit mai repede si mai usor! sa fie bine!

La mine in burta se aud zgomote ciudate de vreo 2-3 zile. Parca ar pocni niste articulatii, asa... ca niste plesnituri usoare. Asta cind se misca si bbeul. Prima data ma gindeam ca mi se rup membranele

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Paticut .

Eu am emotii pentru joi cand merg la control,mai ales ca fac cunostinta cu calul balan pentru prima data in sarcina.

35+ cu

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Citat:
citat din mesajul lui tanamera

Paticut .

Eu am emotii pentru joi cand merg la control,mai ales ca fac cunostinta cu calul balan pentru prima data in sarcina.

35+ cu

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Multa bafta! Esti o norocoasa ca nu a fost nevoie sa-l cunosti pana acum

38+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

hai Ana

36+ bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui oramona

Am schimbat si noi azi semnatura.Am implinit 38 sapt.Tare as mai vrea ca Elisa sa mai stea o saptamana la mami in burtica. Pana pe 30 sept , cum am mai zis ieri.
Ana, asteptam vesti din cele mai bune.

LORA, petrecere frumoasa. Ce emotii. Multi bebelusi si primul botez cred.

mamica de Maria Lavinia si 38+ cu Elena Elisa

Felicitari!!! Bine-ti sade! Sa stea acolo pana dupa 30, sau pana pe 30, sa avem si-o fetita!

Cristina Toma Andrei 38+
AMR 6z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Felicitari 2ingerasi!
Mult succes Ana si Nushulica!

Mami de Mihai Alexandru (25.08.2010) si Iulia Maria (24.02.2008)

Mergi la inceput