Sept-Oct '10 - Hai Ana! Bravo Nushulica!-171

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns K.A.T. spune:

Citat:
citat din mesajul lui hadrianae

Sa va mai spun despre noi: Alexandru e un scumpic, mititel, mititel. Papa laptic de la mami, fara supliment, si pare sa fie de ajuns. Doarme destul de bine, nu ne trezeste noaptea prea des, dar incepe sa se alinte din ce in ce mai mult... deh, are si mami o contributie la chestia asta. Pe scurt, deocamdata ne intelegem foarte bine.

Hai Ana!!! Curaj! Mai e putin si o tii pe Maia in brate!

Adriana, mami de Alexandru (17.09.2010)

Felicitari Adriana!

Kristina 37+ cu Tessa May . K+A=T

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Adriana, bine ai venit acasa, foarte frumoasa si incurajatoare experienta ta! Pupici multi scumpicului papacios de laptic de mami.

Zoze

N-am reusit sa vad toate pozicile, doar cu Maria, grasuna scumpa de-ti iti vine s-o papi toata si cu Mihai, un dulce frumusel foc.

de David, barbatel iubit (5 nov. 2008) si 38+
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

am nascut la 9.10 dim flacaul meu are 3.3kg si e frumos foc

eu sunt varza prima operatie parca a fost mai usoara

pupici

de David si 38+

HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI

Felicitari si refacere cit mai usoara!
Asteptam povestea pe larg cind o sa iti revii si o sa ai si ceva timp

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 38+
Mai e putin pina departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Citat:
citat din mesajul lui botosel452

Dar de ce Ana refuza epidurala?

Valentina38+

Daca imi aduc bine aminte, spunea ca vrea 100% natural sa nasca, dar daca nu mai suporta durerile va cere sa i se faca.
Mult curaj si sa fie bine!

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 38+
Mai e putin pina departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghiocela13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mari-Mariuk

Se pare ca eu nu voi dormi noaptea asta...si nu pentru ca ar face bebe galagie ci pentru ca nu mai pot de durere Din cauza problemelor de tranzit intestinal de dinainte de sarcina cred ca am facut hemoroizi, iar de cateva zile, desi nu am avut probleme cu constipatia, au aparut niste fisuri acolo...si dor al naibii de tare si nu trec nici cu bai calde/reci, nici cu comprese cu galbenele, nici cu bepanten nici cu supozitoare cu glicerina (care ar trebui sa inmoaie pe acolo si sa nu mai fie senzatia aia naspa rau de uscat si crapat)
Daca mai e careva pe aici si stie vreun remediu, i-as fi vesnic recunoscatoare!!!

Mariuk, fericita mamica de bebe VLAD-CRISTIAN

Mari-Mariuk, eu cred ca ar tb mai intai sa aflii daca ai fisuri anale sau hemoroizi. Dar pt hemoroizi stiu ca poti da cu Hemosan - un unguent care se gaseste la plafar, sau sa iei Detralex pastile care se admin oral. Sau mai e un gel fain de la EVER care calmeaza asemenea afectiuni, dar asta...ma rog, se distribuie in sistem avon si tb sa cunosti pe cineva care se ocupa cu asa ceva. Eu cam atata stiu.

Ghiocela 37+ cu Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Olivia!

Kris,nu stiu daca am reusit sa-ti urez "Bun venit!",in clubul nostru

Adriana,modificat!

Acum vad ca Nusha are ambii baieti nascuti pe 24.09

De Arthurana nu mai stie nimeni nimic?

Dar de Andreea?? Nu am mai intrat me mess de-un car de vreme

Siluan trebuie sa traiasca!!

Mamica lui Mihai si cu Maria Sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Cam tarziu, dar facem si noi prezenta
FELICITARI pt noile

KAT, eu inca nu m-am lamurit cu dopul gelatinos. Azi parca a mai iesit ceva. Contractii cred ca am, dar nedureroase. Pana acum nu m-a durut deloc.
Adevarul e ca uneori nici nu stiu daca am contractii nedureroase sau nu mai are loc in burtica. Am luat 8 kg si ceva pana acum si arat exact la fel, doar ca zici ca am inghitit o minge . De aceea uneori am impresia ca e de fapt bebe si nu contractii.

Offff, hal de mama sunt eu?

--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 37+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Clabuc, din cate am inteles eu, la Filantropia iti aduc bebele in camera daca il ceri, atata timp cat poti sa ai grija de el.
O sa nasti la Filantropia? Si eu

Ana, e pe punctul de a naste? Cat avea? 38 sapt?

Minunea noastra

Mergi la inceput

Acum am citit din urma

HAI ANA!!!

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

FELICITARI NUSHULICA!!! SA VA TRAIASCA FLACAUL SI REFACERE RAPIDA!!!

ANA, TINEM IN CONTINUARE PUMNII SA NASTI CAT MAI REPEDE SI MAI NEDUREROS!!! NU MAI E MULT SI CAND O VEI TINE PE PAPUSA MAIA IN BRATE O SA UITI DE TOATE DURERILE ASTEA! iTI GARANTEZ!!!

Ionela, da, cred ca pana la urma ajung sa nasca la Filantropia ca vad ca Polizu nu da niciun semn ca se deschide prea curand, dar astept cu nerabdare vesti proaspeete de la Botosel duminica. Tu cu ce medic vei naste si cam cand? Poate ne vedem pe-acolo, ia si tu nr meu de tel si eu il voi lua pe-al tau.

Alynta, e atat de dulce Maria a ta, de nu ma mai satur s-o privesc. Sper din suflet sa fie bine beeb al meu, ca de durere si frica o sa scap eu (nu? ).

Zoze, multi

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 38+ AMR 1

Poza preferata Clarinda

Mergi la inceput