Sept-Oct '10 - Hai Ana! Bravo Nushulica!-171
Raspunsuri - Pagina 16
Clabuc spune:
Alynta, Klarisse multumesc mult! 
Acum ma tot gandesc ca poate la Clarinda am fost norocoasa ca am nascut asa repede (bine cu ajutorul dr care cred ca mi-a rupt membranele si al oxitocinei - asa banuiesc eu); oricum, prefer un travaliu scurt si dureros, decat unul lung, nu atat de dureros ca si intensitate, dar care sa te stoarca de puteri (de care clar ai nevoie). Oricum, a durut destul de tare, dar cred ca toata lumea stie si se asteapta la asta, pana la urma e o nastere, nu o vizita prin mall. Sper sa fie bine si de data asta. Stiu ca la Clarinda nu mi-au facut clisma: oare am avut eu noroc sau nu e chiar o procedura stas? Se misca asta mica asa mult, mai ales acolo jos, si am niste "crampe" , lovituri de-ale ei ...
LALY, cea mai fericita mamica din lume cu
MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si
38+ AMR 1
Poza preferata Clarinda
maitreyi spune:
fetili cu streilizatu - voi sterilizati o data pe zi sau dupa fiecare utilizare? ![]()
-----
Mami de
roza + fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
georgescu oana spune:
Buna fetelor ... am tras chiulul 2 zile si cand intru ce sa vad ... surprize !!
HAIDE ANUTA , HAIDE NUSHULICA!!!!

Miercuri seara am tras si eu ditamai sperietura in 3 ore am avut 20 contractii dureroase , pe la 12 noapte dupa nospa si ginypral au cedat... probabil travaliu fals ... insa ... am constatat ca imi este o frica de nascut 
zici ca nu am mai trecut o data prin asta .
Acum m-am mai calmat insa tot am un morcov
Maine merg si eu la control , cred ca o sa imi scoata ginypralul si raman doar cu nospa ... teoretic apoi cand o vrea DD sa vina bebe , eu nu mai am ce sa mai controlez.
Mai3 si Chichi v-am luat nr sa va anunt daca fac si eu vreo supriza, aveam de gand sa iau si pe al Anei
insa nu mai e cazul acum .
Mai3 frumoasa experienta la maternitate
macar de ar fi peste tot asa ..
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 37s +
Martie-Aprilie
Clabuc spune:
LUANASHANA, multumesc mult pentru informatii! Sper sa aibe vreo rezerva libera, pentru ca as vrea sa stau cu bebe in camera, cum a fost si la Clarinda, ca oricum 300 lei/noapte nu mi se pare asa mult, avand in vedere ca oricum scoti mai tot timpul bani din buzunar in spital. si FELICITARI pentru recuperarea rapida si pentru bebe fainosu; Mai e un pic si mergeti cu totii acasa! Tu cum te simti? Cum e cu recuperarea, cu sanii, ai rani? Te pup mult si iti multumesc frumos ca ti-ai facut timp sa-mi raspunzi. 
LALY, cea mai fericita mamica din lume cu
MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si
38+ AMR 1
Poza preferata Clarinda
georgescu oana spune:
Si inca ceva diseara comand mancare chinezeasca .... am eu o presimtire ca nu mai pup ceva luni de acum incolo

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 37s +
Martie-Aprilie
camy81 spune:
Mai fete nu va suparati ca va intreb dar pe la voi la privat cat este o nastere?,aici la noi naturala este 4000lei iar cezariana 6000lei este mult sau acceptabil?![]()
CAMELIA
38+cu
CARINA-MARIA si mami de
ALEXIA(27.01.2006)

chichiutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui georgescu oana Buna fetelor ... am tras chiulul 2 zile si cand intru ce sa vad ... surprize !! ![]() HAIDE ANUTA , HAIDE NUSHULICA!!!!![]() ![]() Miercuri seara am tras si eu ditamai sperietura in 3 ore am avut 20 contractii dureroase , pe la 12 noapte dupa nospa si ginypral au cedat... probabil travaliu fals ... insa ... am constatat ca imi este o frica de nascut ![]() zici ca nu am mai trecut o data prin asta .Acum m-am mai calmat insa tot am un morcov ![]() Maine merg si eu la control , cred ca o sa imi scoata ginypralul si raman doar cu nospa ... teoretic apoi cand o vrea DD sa vina bebe , eu nu mai am ce sa mai controlez. Mai3 si Chichi v-am luat nr sa va anunt daca fac si eu vreo supriza, aveam de gand sa iau si pe al Anei Mai3 frumoasa experienta la maternitate macar de ar fi peste tot asa ..Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 37s + Martie-Aprilie |
Asteptam cu nerabdare vestile bune! :) relax...e doar o nastere!

Cristina
Toma Andrei 38+AMR 6z
LUANASHANA spune:
| citat din mesajul lui Clabuc LUANASHANA, multumesc mult pentru informatii! Sper sa aibe vreo rezerva libera, pentru ca as vrea sa stau cu bebe in camera, cum a fost si la Clarinda, ca oricum 300 lei/noapte nu mi se pare asa mult, avand in vedere ca oricum scoti mai tot timpul bani din buzunar in spital. si FELICITARI pentru recuperarea rapida si pentru bebe fainosu; Mai e un pic si mergeti cu totii acasa! Tu cum te simti? Cum e cu recuperarea, cu sanii, ai rani? Te pup mult si iti multumesc frumos ca ti-ai facut timp sa-mi raspunzi. ![]() LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 38+ AMR 1Poza preferata Clarinda |
Eu sunt bine, sunt optimista, increzatoare, pozitiva si puternica, ce naiba doar sunt psiholog...Incerc sa ma tin tare, sa nu fiu stresata ca sa nu plece lapticul.
Despre alaptat,a fost greu dar am fost ajutata mult de asistentele din spital si de doctorita neonatoloaga care are o vorba foarte frumoasacum ca "Bebele cheama lapticul". M-au incurajat, m-au ajutat cu pozitii, mi-au desfundat canalele,in prima zi am avut 2-3 picaturi de colostru, in a doua 5 picaturi si din a 3-a zi, a inceput titi sa fabrice laptic. In a 4-a si a 5-a am facut furia laptelui, dar mi-a trecut repede cu pompa si comprese calde. Si din a 6-a zi nu mai am nimic. rani nu am facut, m-am protejat cu lanolina de la Medela.
K.A.T. spune:
| citat din mesajul lui chichiutza relax...e doar o nastere! Cristina Toma Andrei 38+AMR 6z |
Cool!

Cristina

Kristina
37+ cu
Tessa May .
K+A=T
alynta27 spune:
Oana Georgescu frica de nastere e fireasca! E normal sa-ti faci griji pentru tine si bebe! Important e sa fii increzatoare!
Clabuc la baieti am fost indusa ca si tine dealtfel! Durerile la o nastere indusa sunt mai violente! Pe Maria am nascut-o natural(de la sine) si a fost un travaliu mult mai "asezat" si nasterea in sine mult mai usoara! Sper sa fie si la tine la fel!
Hai Anutza!
Cred ca e la dilatatie mare, daca nu a nascut deja!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra