Praline belgiene 47
Raspunsuri - Pagina 9
prettysunshine spune:
Tania,bine ai venit acasa si recuperare cat mai rapida!
Multumesc tuturor pentru felicitari,eu n-am zis la bbq decat burticilor pentru ca n-am ajuns inca la doctor,am doar doua teste pozitive si abia de vreo 3 zile incoace niste greturi groaznice.
Ninia,mi-a facut mare placere s-o plimb pe Elena,e o dulceata,si mi-a prins bine si practica:)Si fiindca n-am apucat sa-ti zic torturile tale au fost fantastice,esti o maestra
Mihaela,mi-a spus Cosmin ca a vorbit cu Monica si mi-a pomenit de modul cum scrieDar i-am explicat ca ea nu a mers la scoala in RO si a inteles.Oricum probabil ca in curand va scrie el in flamanda si o sa-l corecteze Monica.Azi l-am inscris la scoala si de luni gata cu vacanta asta prelungita.Eu am deja emotii,desi i-a placut scoala si pare destul de entuziast.
Va pup si va doresc o seara frumoasa!
Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.
anamana123 spune:
sara buna!
cele "batrane" pe forum ma stiu cat de puturoasa-s la scris....
ma urnesc acu, ca am aflat ca in burta avem tititzaaaaaaa!!!!!!!!!!
n-am apucat sa-i multumesc ninei prin viu grai pt ziua de duminica ( cre ca DD e si un pic japonez, cred ca a ascultat de rugile familiei japo de-a facut vremea asa mijtoaca) dar o fac in scris, ca "scripta manent"! merci, ninuca, nu stiu cum reusesti sa le organizezi asa bine (apropos, cand te-am cunoscut io pe tine mai bine si te-am vazut ce buna organizatoare de petreceri esti si cum stai tu sa speli vase la sfarsit de petreceri etc, am zis ca esti vreo nebuna d-aia care are casa oglinda de poti linge pe la colturi:)) slava Domnului ca nu esti asa, esti de-a mea!:)))) )!
eu m-am simtit nemaipomenit de extra mai ales ca v-am vazut aproape pe toate (si cred ca si voi ati vazut cat de hlizita am fost - mai ceva ca de obicei).
tre sa fug sa-i fac baie copilului
mai aveam o caruta de zis
dar mai zic doar
la multi ani taticului de bruno, sacha si jeremy!!!!!
si un multzani cu sanatate (si intarziere, sorry) taticului de vladut de arde-i!
pupe
sa nu uit!!! taniuca, bun venit acasa si refacere rapida!!!!
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
scumpi spune:
Hai sa scriu si eu, ca in ultimul timp am cam tras chiulul
Fetili dragi ma bucur mult ca v-am vazut duminica in grup asa de mare, a fost superb, vremea a tinut cu noi, mancare yummy si voie buna. Nina iubita multumim mult, deasemenea si Miha cu Doru si cei care s-au mai ocupat pt. a ne oferi bunatati. Virginia minunate torturile tale, ti-am mai zis, ai super talent.
Taniuc drag, bine ai venit acasa. Stai cumintica sa te poti reface rapid ca sa dantuim la kara, treburile pot astepta, mai importanta este sanatatea ta
Mirik dragut imi pare rau pt. ce s-a intamplat, dar faptul ca ai pus suflet si ai creat ceva frumos impreuna cu piticii tai este mai important. La Multi Ani lui Silvian!
Ingrid deci tu ascunzi o minune in burtica!!!! Sa fie intr-un ceas bun si o sarcina usoara iti doresc!
Anaaaaaaa e fetitaaaaaaaa! Felicitari, am presimtit eu ca o sa fie tot fetita, sarcina usoara in continuare si sa fiti amandoua sanatoase!
Urez si eu bun venit fetelor noi sosite in cutia de praline, sper sa ne cunoastem cat de curand! Pe Dia am cunoscut-o la bbq, ai o fetita tare frumoasa, sa-ti traiasca!
Pup fetele dulce de cioco si va doresc un weekend super!
Sebastian, baietelul nostru iubit
morgane spune:
Azi fata noastra de cioco romāno-belgiano-olandezo-spaniola implineste o vārsta onorabila si foarte rotunda ... Hiep-Hiep-Horaa!!! sa ne traiesti si infloresti si sa nu mai pleci de lānga noi. Te pup apasat si te īmbratisez stāns !!!
Pupici,
ninaM spune:
Neatzaaaaa!!!!Vrea cineva sa-mi dea shlapi la kur??Ca si Ana sunt mai puturoasa la scris.
Dragele mele,va multumesc mult pt aprecieri si pt faptul ca existati!Vreau sa multumesc si eu la randul meu Mihaelei si lui Doru pt ajutor(si pt ideea cu cafeaua care a fost de nota 20),Virginiei pt tortuletze(delicioase)si lui Ardei pt sampanie(care nu am gustat-o...de ce oare??)A fost o zi excelenta,ne-am simtit bine si tre s-o facem mai desVa imbratisez pe toate si tre sa va mai spun o data ca sunteti superkalifragilistice!!!!Va iubesc!
Ano,hai ca m-ai binedispus de dimi....pai asa parere sa ai tu despre mine...ce tare esti!Da acu ca ma cunosti,stii ca nu-i asa,da?
Felicitari pt bebita...da io tot speram sa iasa cu putza,chiar daca nu te vad mamica de baietel...sa fi-ti sanatosi si sarcina usoara in continuare!
Ingrid sarcina usoara si fara broblemutze iti doresc si tie si un bebe(sau 2)sanatos(i).mah nici eu n-am observat la bbq ca ai burtica...chiar te-am invidiat pt cat de slaba poti sa fi...
Felicitari si casa de piatra!!(am auzit ca te casatoresti zilele astea)
Ok,tre sa fug dar nu inainte de a ura LA Multi Ani Carmitei,sanatate si tot ce-ti doresti!
gata,fug ca de data asta chiar iau bataitza!muaaaaahhhh
ardeiash spune:
hei fata de cioco romāno-belgiano-olandezo-spaniola ... tot binele din lume ti-l doresc.. dragoste multa, multa ... si implinirea tututror dorintelor . cum o ai pe Lorena in brate .. aniversarea ta va fi de vis.... cred .. multe pupiciuri si o imbratisare din partea noastra... mai ales de la vladut care se uita pierdut in ochii tai mereu
anoooooo.. e fetita.... ce misto.. sa va traiasca. maria o sa fie in culmea fericirii sa o hraneasca.. sa-i puna fundite, rochite , sa o cocoleasca.. ce-o sa fie pe capul ei...
pup pralinele
ardeiash spune:
ingrid, multe felicitari.. n ustiam ce ascunzi tu acolo.. am stat noi de vorba despre vreme.. insa trebuia sa incepi cu asta . o sarcina usoara-ti doresc..
rorurtz : tu ce mai faci mamica?
emanouela spune:
adina in viteza iti scriu, asa ca sa ma scuze celelalte praline, pe care doar le ...la cert de nastere tre sa mearga cineva la starea civila sa vada exac ce acte trebe, eu stiu ca se poate si cu imputerncire, cazierul, faci o imputernicire la ambasada romana cu datele de pe CI a persoanei care se duce sa scoata cazirul, toate datele de pe CI; tre sa ii trimiti copie de pe CI tau, pers resp se duce la politie si depune documentatia pt cazier, resp cererea de cazier pe care o ia de a ghiseu si completeaza in numele tau, timbrele care se iau tot de acolo, copia de pe CI tau, copia de pe CI ei si imputernicirea....tre sa aib si copie xerox la imputernicire, nu mai retin care se dau acolo, orginalul sau copia. se poate dar dureaza ceva pana ti le dau....asta e sistemul. imputernicirile eu le-am facut la ambasada, nu stiu sa se faca in alta parte...succes
Bepii spune:
Buna dimineata la tot poporu',
Mai da' ce de-a evenimente se intampla in ultima vreme aci !
Anutza, inca o data sincere felicitari pt ce-a de-a doua printesa! Sa fi sanatoasa, sa ai pe mai departe o sarcina usoara si bebelina sa aiba noroc cu carul. Te pup si te imbratisez cu drag.
Ingrid si tie un din inima felicitari pt sarcina. Pai la 6 saptamani cate le ai tu e si normal ca nu se cunoaste! Vorba ta, daca acum s-ar vedea burtica ce-o sa zicem peste 7 luni spre exemplu! Ai grija de tine pt ca fiind nou venita aici se vor ivi multe probleme de adaptare dar si administratve, cu alergaturi, cu baiatul care si el trebuie sa se adapteze noilor conditii, toate asortate cu greturi datorita sarcinii...etc. Deci trebuie sa fi tare, sa mai lasi de la tine si cel mai important sa te simti iubita si protejata pt ca o femeie gravida de asta are nevoie cel mai mult.
Si cum maine vei deveni doamna Jan (sorry, nu stiu numele de familie), va doresc multa fericire, spor in casa si casa de piatra!
Bai, iar se mareste nr de gravidutze printre praline! Circula vreun virus, ceva? Trebuie sa ma feresc!!! lol
Carmita, ce mai trece vremea! Deja a venit si ziua ta! Si ce vreme fantastica e azi!!! Se pare ca cineva acolo sus te iubeste!
Iti doresc din tot sufletul sa fi sanatoasa, sa ai parte in viata de tot ceea ce-ti doresti, sa-ti gasesti fericirea si linistea si sa-ti cresti copila in pace si armonie! La multi ani! Te imbratisez strans si te pup.
Mirik, m-a intristat povestea aia..... Si nu te-am recunoscut! Eu cred ca n-as fi rezistat, as fi luat-o pe "tovarasa" aceea de-o parte ca sa nu auda copii discutia si i-as fi zis ce am pe inima. Si cred ca e timpul sa ai o discutie cu ea altfel e posibil ca povestea sa se repete si e pacat de copilashi. Ce zici de cafeaua aia, e timp s-o bem asa printre picaturi?
Fete dragi, va multumesc pt cuvintele frumoase si pt urarile adresate. Ma simt mai bine dar am impresia ca e cale lunga pana ma vindec. E frustrant sa stai si sa nu poti faci nimic. De saptamana viitoare o sa incerc sa merg dimineata pt 3 ore la birou pt ca s-a strans atata treaba.....
Adina236, se pare ca-i mare stres pe capul tau. Iti doresc multa bafta in rezolvarea problemelor si cand lucrurile se vor mai relaxa poate ne spui mai multe despre tine. Asta daca vrei intr-adevar sa ne cunoastem, sau poate ai intrat aici doar pt o informatie....? Din fericire Emanouela te-a informat corect iar daca ai nevoie de detalii cel mai simplu e sa intri pe site-ul ambasadei sau consulatului Ro in Belgia sau pur si simplu sa dai un telefon acolo. E mai eficient.
Crislex, totul e in ordine azi? Frumos din partea ta ca ne-ai citit si ca te-ai mai indulcit! Pupici de la o pralina veterana xxx
Si e valabil pt oricine: nu-i nevoie sa locuiesti in Be ca sa intri aici si sa te conversezi cu lumea!
Gata, ma duc sa ma intind putin.
Va doresc tuturor un weekend super si va pup apasat!
prettysunshine spune:
In primul rand,La multi ani Carmen,multa fericire alaturi de familia ta!
Scumpi,multumesc pentru felicitari si urari si eu sper sa fie o sarcina usoara,dar deocamdata ma lupt cu niste greturi groaznice,cica de dimineata,dar tin pana dupa-amiaza
Ardeiash,multumesc,n-am prea vrut eu sa zic la nimeni pana nu ajung la doctor,dar duminica nu m-am abtinut si le-am zis la burtici.
Nina,multumesc si tie si mai zi,te rog,ca le zici tare bineDeci par slaba,zici tu?Vai ce bine ma simt,mi-ai facut ziua frumoasaMultumesc si pentru felicitarile pentru casatorie,ne casatorim maine,dar ma simt asa rau ca mi-e teama sa nu fac vreo boacana pe la primarie
Bepii,multumesc,si ai dreptate,e multa alergatura si eu nu ma simt bine,asa ca e cam greu.Sa stii ca totusi burtica se vede deja si nu ma mai incap pantalonii,nu vreau sa ma gandesc cum va fi peste 7 luni.Si da,pare sa circule permanent un virus printre praline,mai mereu sunt 2-3 insarcinateMa bucur ca l-am luat si eu
Va pup pe toate si va doresc un weekend frumos si plin de soare!
6+
Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.