Praline belgiene 47
Raspunsuri - Pagina 3
miri_mik spune:
la multi ani! draga scumpi! nemaipomenita mamica de sebastian si o pralina delicioasa din cutie! sa fii fericita si savurata de cei dragi, asa cum se cuvine, sa te bucuri de toate gandurile bune care se indreapta spre tine, pentru tine in aceasta zi speciala!
la multi ani, comoara ascunsa a taniei! multe mii de mile intre voi, dar in suflete sunt convinsa ca sunteti aproape! un pupic unei mame deosebite! si curaj pt raspoimaine!
cu tortul, sa ne dea cineva un raspuns: organizatoarea sefa! si eu zic da pt tortul niniei! spuneti doar daca mai dau comanda si de matadi sau nu.
prixi: sezonul de julituri si bube abia incepe... aseara s-a impins cu frac'su si-a luat un cap de gresie, si 10 min mai tarziu a alunecat in vana si-a tras un obraz de margine... astept sa vad ce catastrofa se mai intamp,a azi:d
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
ror spune:
Scumpisor drag, pui mic si bolnavior, LA MULTI ANI cu multa sanatate, dragoste si fericire! Sa fii iubita si alintata pana la adanci batraneti de baietii tai dragi, Sebi si Jos! O zi frumoasa iti doresc, sa te simti speciala si deosebita azi si in fiecare zi.
Ror + 19
emanouela spune:
brrrrrrrrrrrrrrrrr ce frig eeeeeeeeeeeeeeeee
buna fetele
urez si eu La multi ani! Scumpi, sa fii sanatoasa si fericita
va doresc si celorlalte o sapt faina, cu temp mari in termometre si cu soare, macar pt BBQ vostru
danyelana spune:
La multi ani, Scumpi si sa fii mereu la fel de frumoasa si optimista asa cum te stim noi.
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
Nora spune:
La multi ani, Scumpilici, sa fii sanatoasa si fericita si sa te bucuri de micuta ta familie!
Ninia, eu votez pentru torturile tale, nu cred ca mai tre' sa comandam si cu ciocolata.
Tania, la Multi ani feciorului tau, sa-i dea Dumnezeu sanatate si noroc!
Simoneeeette, draga de tine, de cand nu te-am mai "vazut" p-aici, ai reinceput serviciul? Cum te descurci cu cei mici? Mi-e dor d-un masaj!
Mirik, life is going wild cu piticii tai!
Dia, intr-adevar, era frig si mirosea a iarna azi de dimineata...
Prixi,ce fericita esti ca o ai pe mama ta cu tine...
Ninusk, tu ca organizator sef, imi spui si mie daca mai e ceva de adus pentru BBQ, putem sa aducem si noi ceva?
Anuska, Rorutz, pupicei la burtici, cum va mai simtiti?
Lucic, ce-ti mai face printesa rebela?
Oanatje, te-ai apucat de economiile pentru 2020?
Anto, ti-a zis berbatu ca ne-am intalnit din intamplare? Cum mai e Victoras, mai bine? Pupici pe nasuc!
Noi suntem bine, looking forward for the BBQ, ma bucur ca o sa ne vedem...
Camelia, sora-mea, a avut un vis minunat acum cateva nopti, ce ziceti voi de asta:
A visat ca a sunat-o mama la telefon si i-a zis ca ea e foarte bine acolo unde e, ca de fapt nu a murit si ca vrea sa ne spuna sa nu fim ingrijorate pentru ea, ca e foarte bine si fericita! Si a rugat-o pe Camelia sa-mi transmita si mie mesajul, sa fiu linistita si fericita pentru ea!!!!
Mesaj de dincolo...?
danyelana spune:
La multi ani Denis de Tania!
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
carmenstefi spune:
saluti pralinute dradutee
LA MULTI ANI SCUMPImulta fericire,iubire si sanatate iti dorim
LA MULTI ANI SI LUI DENIS ,sa creasca mare!!!
chiar daca nu ajungem la bbq si eu votez pt torturile lui ninia
noi suntem tare ocupati cu mutatul,asa ca va doresc o saptamana frumoasa si mai putin friguroasa ca trebuie sa fac camera lui stef in roz;asta e dorinta ei
emanouela ,am gasit farin de mais(nu stiu daca am scris bine)asa ca azi sare repede o mamaliga cu pestee,stiu ca a intrebat cineva daca gatesc pt asa o mare familie,daaaa,pretena mea are 4 copii si e mare nevoie de ajutor si mai rau e ca deja imi plange ca eu plec la casa noua si cine o mai ajutaa,tot eu!!!adevarul e ca imi place sa gatesc(laudaroasa din mine zice)
Nora ,mooi mesaj,chiar
va imbratisam cu drag
carmen si stefii
ninaM spune:
HELOU,HELOU!!
Scumpilina,Happy Birthday to you!!Sa fi sanatoasa,sa ramai frumoasa si la punga grasa ...nah,c-am zis-o!
Taniuk,La Multi Ani si lui Denis,mult noroc si viata sa-i ofere numai bucurii!
Noricik,ce vis frumos a avut sora ta...cineva acolo sus va iubeste!!
Cat despre BBQ,sar`mana...totul e pus la punct!Nu trebuie sa aduci decat bautura(sucuri)pt voi,fiecare aduce ce vrea.
Gata,suntem pe ultima suna de metri pt BBQ...Deci s-a stabilit:carnea pt gratar si legume,ma ocup io;Miha aduce carbuni si cumpara consumabile,Ninia face tort aniversar(tiramisu),Ardeiash,ia tu te rog vre-o doua tarte daca zici ca-s bune la tine pt copii ,bautura aduce fiecare ce stie ca bea si cat...si zic io ca asta ar cam fi tot!
Acum o alta rugaminte...cine are p-acasa niste ``funduri``(tocatoare) de lemn poate aduce...io n-am decat unul si nu cred ca-i suficient.
Aaa...s-a mentionat ceva de sampanie,mai luam sau nu?Se ofera cineva sa cumpere???
Iata lista de participare(+sot si copii):Miha,Miri,Dalela,Anto,Ana,Lucica,Vik,Virginia,Danyelana,Diana,Oana,Carmencita,Nora,Robertina(?),Madi,Ingrid,Eu(+parintii din dotare)...am uitat pe cineva???daca da,nu-i cu intentie...strigati si va adaug la listutza.
trebuie sa inchei acum dar revin cu detalii si informatii daca mai este nevoie...
pupici la toata cutiutza!
Antoanela23 spune:
Buna seara,
Am disparut in ceata dupa karaoke (care fu super-marfa-extra-cool) dar nu mai am timp sa scriu nici de acasa, nici de la serv. In curand cica ne scoate net-ul la serv si atunci chiar ca o sa fie naspa.
Scumpilina, La Multi Ani, fata frumoasa! Sa fii sanatoasa, fericita si iubita cel putin ca pana acum.
Tania, La Multi Ani pentru Denis! Felicitari, sa-ti traiasca baiatul si sa aiba parte numai de fericire si noroc.
Nina, re-confirm participare la bbq, mai da-mi si mie adresa, te rog. Mii de pupici si mersi de organizare.
Prixi, bun venit la praline.
Nora, mi-a zis sotul ca v-ati intalanit. Victor e mai bine, dar tot tuseste.
Mirik, naspa cu jufa aia, si eu m-a fi scandalizat in locul tau.
Simonette, ai inceput serviciul? Ce mai fac baietii tai?
Pup toata cutia, o seara buna,