Praline belgiene 47
Raspunsuri - Pagina 21
Antoanela23 spune:
Buna fetele,
Mai,mai, am uitat complet de karaokele de we acesta, am vazut mesajele sapt trecuta si apoi am uitat ...of, of, batranete.
Sa va fie de bine distractia, frumoaselor.
Ardeiash, La Multi Ani! Sa fii satanoasa si fericita alaturi de baietii tai.
Mirik, sanatate multa tie si copiilor. Sper sa ai ocazia cat de curand se te relaxezi un pic si tu. Iar treaba asat cu ne-mancatul cat dureaza? Presupun ca la un moment dat vei putea manca cvasi-normal, adica portii mici dar mancare normala, nu shake-uri si alte artificiale. Te pup si te admir ca esti asa de curajoasa.
Nora, voi ce mai faceti? Ce mai face Andrei?
Pup toata cutiuta de bomboane si va urez o super-saptamana,
carmita_baby spune:
Ardeiashule cu intarziere si aici La multi ani si toata fericirea din lume!
Am citit ca vrei sa schimbi data dezmatului, sa stii ca si eu as fi preferat sa vina si Taniuca si Antoanela la kara, dar nu am stiut ca nu vor putea, ca altfel as fi cumparat biletele in alta perioada. Iar eu chiar nu-mi permit sa cumpar alte bilete!
Taniuca, ce zici maine de o vizita? Ca-mi este ataaaaaaaaaaaaaaaaaaat de doooooooooooor de tineeeeeeeeeeeeee sau daca nu miercuri
ardeiash spune:
anto , carmita, va multumesc mult pentru urari .. va pup
carmen: eu nu vreau sa schimb nicio data .. ci doar am propus ... ma gandeam. .sau mai bine speram.... ca parintii tai sa poata sta mai mult de o saptamana ... si sa poti veni pe 19 sau 20 cum cade.. cum tania nu a fost nici la bbq cand ne-am intalnit toata suflarea pralineasca.. am zis ca ar fi super bine si pentru ea....
dar ea are dreptate.. tu ne-ai lipsit la ultimele .....xxx de kara . .asa ca... e super daca poti veni macar tu...