Praline belgiene 47
Raspunsuri - Pagina 17
emanouela spune:
neata
ati inghetat sa pare...las ca va dezghetati la bule bule
carmenstefi a fiti sanatosi si sa va bucurati de noua casuta
sa aveti o saptamana usoara si frumoasa
ninia spune:
Mai fetelor pana la urma cum ramane , cand e bule, cand e kara !? Ca pe fb s-au ametit activitatile...Bule e trecut pe 11 noiembrie, nu e inchis pe motiv de sarbatoare? Se poate interesa careva?
Kara ramane pe 12 noiembrie?
Eu la kara vin sigur (asta daca nu intervine ceva), la bule nu stiu inca...
Pupici la toate!
prixi spune:
tuturor!
Cateva randuri, ca sa nu ma dati disparuta...
Carmen, sa stapaniti sanatosi casuta si va doresc multa bafta si sper sa va acomodati cat mai repede acolo! De asemeni, acomodare usoara si lui Stefi la scoala!
Bepii, ce cadou frumos vei primi din partea sotului! Foarte frumos gestul si sper sa te simti minunat in vacanta, ca sa te recuperezi pe deplin!
Ingrid, o casnicie fericita si un bebe sanatos! Am vazut pozele de pe FB si aratati tare bine amandoi! Si Cosmin era tare fericit pentru mami!
Miri, sper ca ce a fost mai greu a trecut!
Nora, cum mai este Andrei? A inceput scoala? Sanatate multa! Si vroiam sa iti zic de cand am vazut pozele pe FB, ca e tare frumos si Victor la fel! Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii! iar nepotica Anne-Sophie (sper ca nu i-am gresit numele) are niste ochi albastri, absolut superbi!
Ema, o saptamana frumoasa si voua! De abia astept sa mai vad pozici cu Darius! Poate chiar de ieri!
Fetelor, vroiam sa va multumesc tare mult pentri invitatiile trimise pe FB! Sa nu va suparati, dar ramane pe alta data! Cum lucrez si ajung seara destul de tarziu acasa, incerc sa profit cat mai mult de putinul meu timp liber, ca sa i-l consacru lui Christian! Dar va multumesc tare mult! Si daca vor mai fi ocazii, ca sa vin cu el, nu voi zice nu!
Va pup pe toate si va urez o saptamana frumoasa! Cred ca vine iarna de acum...
Roxana, fericita de Christian (23.01.2010)
prixi spune:
Ema, da? Musai sa mi-o trimiti si mie! Ca eu de zuza nu am mai facut nici o poza...m-am luat cu vorba!
Roxana, fericita de Christian (23.01.2010)
carmita_baby spune:
Buna fetelor, haideti ca revin si eu la pralinute.
Ingrid casa de piatra inca odata! :-)
Lucicule sa o stapaneasca sanatoasa, acum vrei nu vrei, are fata brommer fata nu stiu cum sa fac cu vizita la tine. Nici nu am apucat sa vorbesc cu Dalela de asta. Maine ne ducem la Virginia, iar miercuri se marita Lai. Cred ca ma voi duce numai la primarie. Joi cred ca voi sta acasa.
Ca veni vorba de vizite, as vrea sa trag o fuga si pana la tine Taniuca. Sa nu credeti ca voi sta la fel de mult in masina ca in trecut insa cateva vizite trebuiesc facute, nu? Mai ales ca am masina al dispozitie acum
Taniuca imi pare tareeeeeeeeeeeeee rau ca nu poti veni sa ne dantuim impreuna :-( eu chiar nu am idee cand voi mai putea iesi. Doar saptamana aia voi fi libera si nu vom putea sa ne aducem aminte de timpurile trecute, cand am iesit in 4 de era sa cad cu masina in groapa in centru Bruxelului sa cand am ocolit tot Bruxelul pentru ca pare-se exista 2 strazi cu acelasi nume in Bruxel, dar in capete opuse fata mi-e dooooooooooooooor. Ei asta e acum, poate imi face careva babysit ca sa pot iesi la kara hehehehe glumesc desigur
Cand iti pot face o vizita la domiciliu? Ca presupun ca tu nu o poti face...
Antoanela imi pare rau ca nu poti veni si tu, na daca nu am stiut... as fi cumparat biletele alor mei intr-o alta perioada... ata ete, tu o sa mai iesi la alt kara cu fetele
Mikule in ce stare de spirit mai esti? Esti mai bine?
Daniela, ia zi te bagi la o vizita in zona Bruggeului? :-)
Maine la ce ora o taiem spre Virginia?
Emanouela am vazut pe FB ce chestii super i-ai facut lui Darius in camera, super! Bravo!
de Lorena 03.03.2010
www.youtube.com/watch?v=c084hiyrgqs" target="_blank">In centrul de activitati
www.youtube.com/watch?v=Kw4qfVSVRJE" target="_blank"> In parc cu mami
www.youtube.com/watch?v=4ABn6JJ7oi8" target="_blank">Lorena vorbeste
www.youtube.com/watch?v=vMR8Vn-ctSk" target="_blank">Suzeta buclucasa
Mello motanelul iubit
prettysunshine spune:
Prixi,multumesc pentru urari si pentru aprecierile referitoare la pozele de pe FB,dar am o mare nelamurire,nu pot sa corelez nick-ul de pe DC cu persoana de pe FB,ajuta-ma,please
Carmita,multumesc!Sa inteleg ca ramai de tot printre noi?Daca-i asa,sa stii ca ma bucur foarte mult
Fetele ce va invidiez ca va intalniti,eu stau numai in casa si nici daca as vrea sa fac ceva n-as avea energie,e mult mai greu la sarcina asta decat a fost la prima,o fi varstaAstept si eu sa treaca primele trei luni si sa ma simt mai bine,cel putin asa zice doctorul.
Va pup si va doresc o saptamana frumoasa!
8+
Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.
Bepii spune:
Carmita, pai poti veni cand vrei tu numai sa ma anunti ca sa-mi potrivesc programul cu al tau. Si daca tot vi adu-o si pe Dalela daca poate desigur. Va astept cu drag si mare nerabdare.
Si eu ma oftic rau ca fix saptamana aia cu evenimente lipsesc. Asa aveam un chef de dantzuit..... Dar cel mai rau imi pare ca iarasi o ratez pe Kati. Asa as fi vrut s-o vad.....mi-e dor de ea! Ia mai zi o data in ce perioada vin ai tai? Poate totusi se gaseste o zi sa ne vedem. Eu voi fi plecata in perioada 5 - 13 nov.
Si zici ca Lai se marita? Waw! Sa fie intr-un ceas bun!
Fetele care vor la bule bule; intrebati-o pe Simonette daca e deschis pe 11 nov pt ca ea lucreaza acolo si probabil ca stie.
Mirik, of ce rau imi pare pt bietul Jeremy ca-i bolnavior! Dragul de el..... Ii doresc insanatosire grabnica si-l pup pe obrajorii dolofani, la fel si pe mamica lui.
Fete va pup pe toate si va doresc numai bine.
morgane spune:
Fete praline,
Dragos ne invita la kara SAMBATA asta, 23 oct, ca a fost ziua lui si vrea baiatul sa ne omeneasca. Am pus evenimentul si pe FB.
Hai, cine se inscrie????
El ar fi propus si vineri, dar eu nu pot, merg la Night of the Proms.
Pupici,