Praline belgiene 47
Raspunsuri - Pagina 16
prettysunshine spune:
Eu as veni la bule,dar banuiesc ca nu fac bine la doamne doi in unu,nu?
7+
Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.
emanouela spune:
neata fetele
revin si eu dupa 2 zile in care am facut pachete de trimis la Romanica si in care am avut un pitic cu fitze de Bruxelles...in fine, a trecut.
bule bule.....mmmm, naspa, suntem in Romania asa am eu noroc
miri eu oricum nu stiu despre ce e vb dar m-am prins.
prettysunshine da, nu ai voie sa faci bule si nici sauna si nici masaj...decat un masaj ft usor...am suferit si eu din cauza asta.
miri_mik spune:
pretty sunshine, nah, daca te ajuta, in sarcina cu jeremy, la final, adica dupa ce ne-am mutat, trageam bule bule in fiecare seara:) drept ca la tine e vba de primul trimestru si nu de ultimul dar nah... mai bine sa sufli in iaurt decat...
fetelor, am tras o noapte de cosmar. in viata mea n-ama vut asa un disconfort si asa dureri! nici una din cezariene nu se compara cu minunea asta! sa stau io sa plan,g de ciuda si de nervi si de durere ca nu-mi gasesc pozitia...;
bon, destul cu jelania, ma duc sa miros cafea, ca de baut... eventual de la pipeta:)
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
carmenstefi spune:
saluti dragute pralinute,
sunt pe fuga,adica stau un pic la net ca pana pe 21 cand vin la noi acasa mai e mult tare,asa ca deranjez lumea.....oricum va salut si va doresc un wek cat mai placut!!!!!!!!!e frumos tare la noi acasa si sarim toata ziua mai ales in living ca e cam goala,stefi se bijutereste nonstop si noi cei mari ne uitam la un "BD in actiune"(la calc),asa ca usa e deschisa pt pralinuteee
va imbratisam cu drag
carmen si stefi
morgane spune:
Miri, pup acolo unde te doare ! Cum te descurci cu baietii?
Cine credeti ca îi cumpara scuter fi-mei împotriva vointei mele? Ei, da, exact, ati ghicit din prima :)
Ma gândesc cu bulelea alea inca, ca daca vin pret de 100 km numai enkel, imi trebuie bule si în masina la întoarcere.
Pupici,
dia_tm spune:
Un pupic dulce, in mare viteza!
(saptamana asta a fost tare incarcata...bina ca se termina si icnepe week-end-ul; pana luni am timp sa-mi revin)
Ingrid, asa e, dupa 35 de ani zic doctorii astia ca esti destul de matura incat sa-si permita sa te sperie cu teste de tot felul ... eventual discuta cu medicul ce are rost sa faci si ce nu, iar ce trebuie facut ia-le de analize obligatorii si ignora rezultatele atat timp cat nu iti indica CU CERTITUDINE ca ar fi vreo problema; altfel suferi (de regula fara motiv) de stres, iar stresul e contrarecomandat in sarcina!
Morgane, ii tinem pumnii la Bianca sa conduca scooterul cu mare grija si precautie, incat sa nu pateasca nimic rau.
...e la moda acum sa fi pe doua roti, si in final intre un scooter si o bicicleta nu-i chiar asa de mare diferenta in termeni de securitate in trafic.
(oricum legat de biciclisti citeam ca cea mai amre parte a biciclistilor accidentati sunt peste 60 de ani, iar cei sub 18 ani reprezinta un procent foarte mic, deci curaj! o sa fie bine.)
Am o poza cu voi doua, care-mi place mult... tot sper sa ajung sa o pun pe FB...si deja au trecut 2 saptamani si tot n-am ajuns
Mirik, sa scapi cat mai repede si usor de disconfort si dureri
Multumiri pentru listuta cu minipralinute
ps: am citit in graba...ce-i cu bulele astea???
Week-end palcut!
Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)
morgane spune:
Dia, nu cumva e aceea cu mine in carca Biancai? Ai mah, ca de cand o caut. Multumim pt urari.
Ei da, a venit acasa cu scuterul nou, impaunata nevoie mare, cu casca peste coafura ... dar a semnalizat cand a intrat la noi pe aleea. Hai, ca am crescut-o bine!
Pupici,
Bepii spune:
Deci:
Miha, eu zic prezent la "bule, bule" dar cum zicea si Anto, poate amanam cateva zile ca sa poata veni si ea, ce zici?
Iar de intalnit, evident ne vom intalni seara dupa ce vine lumea de la servici sau dupa ce vin sotii acasa ca sa poata pralinele lasa copii in grija lor.
Pt cine nu stie, noi zicem "bule, bule" la centrul termal pt ca are jacuzzi, bazin de inot, masaj, sauna, etc. Cand am fost acolo cu gasca de praline (cam noua la nr) am stat mai mult in bazinul cu bule si ne-am hlizit nevioe mare. A fost o seara de pomina, am cinat la cefeneaua din incinta si-am luat toate incaperile la rand.
Trebuie neaparat sa luam legatura si cu Simona inainte de a stabili ziua intalnirii. Asa o vedem si pe ea la locul de munca.
Mirik, ma gandesc mereu la tine...... stiu ca treci prin momente extrem de grele in perioada asta, iti doresc multa tarie, curaj, vointa si insanatosire super rapida. Te imbratisez cu mult drag.
Morgane, curaj, o sa fie bine cu Bianca! Desigur, ca orice mama iti faci griji pt siguranta copilului dar Bianca e un copil istet si sigur nu va face lucruri nesabuite. Sa stapaneasca sanatoasa scuterul si sa se bucure de el alaturi de gasca de prieteni. Dia are dreptate cu acea statistica, am citit si eu in ziar acelasi lucru.
Carmenstefi, ma bucur pt voi ca sunteti fericiti in noua casa. Va doresc sa fiti sanatosi si sa va bucurati de toate binefacerile unui camin. Multumim pt invitatie, intr-o buna zi fi sigura ca iti vom calca pragul.
Eu ma simt mai bine dar departe de vindecare, mai am de tras inca vreo 3 saptamani sau o luna, ieri am fost la doctor si mi-a zis sa ma calmez ..... sunt intr-adevar frustrata ca nu pot face treaba, sunt nervoasa si cum un necaz nu vine singur, au mai aparut si alte probleme de sanatate dar nu ma las batuta, merg la servici zilnic, azi am fost o zi intreaga, maine vreau sa merg la shopping cu Swa ca mi-e dooooor de mers prin magazine si ....mai vad......
Fete dragi, va pup pe toate si va doresc un weekend placut!
Bepii spune:
Dragelor, din pacate eu zic pas la toate evenimentele din saptamana 8-14 nov. Tocmai am postat pe FB ca voi veni si la Don Giovani propus de Oana, si la Ladys at the movie si la bule bule si in final la karaoke. Cu exceptia ladys at the movie care e pe 3 nov, la celelalte nu pot veni.
Adineori cand a venit Swa acasa i-am povestit entuziasmata despre toate intalnirile planuite cu pralinele in saptamana 8 - 14 nov si ca vreau sa particip la toate. Atunci Swa mi-a spus ca ii pare rau ca ma dezamageste dar el voia sa-mi faca o surpriza si sa plecam o saptamana undeva intr-un loc exotic cu ocazia aniversarii casniciei noastre si a zilei mele de nastere. Evident ca m-a luat prin surprindere si m-am bucurat enorm. Deci cu parere de rau nu pot veni nici la bule nici la kara..... dar plec intr-o mini-vacanta yuppyyyyyy!!!
Aaaa cred ca am surprins unele fete..... pe FB stabilisem cu fetele s-o punem de-un karaoke pe 12 nov. Cred ca nu toata lumea stie.... oricum aveam de gand sa scriem si aici. Asa ca dragele mele iar va ratez! Of, of ...
Gata, va pup si va doresc un weekend super!
Antoanela23 spune:
He-he, Bepii, vacanta placuta, ce dragut din partea lui Swa, chapeau.
Pupe, somn usor,