Praline belgiene 47
Raspunsuri - Pagina 12
Nora spune:
Taniuca, Andrei e mult mai bine, Slava Domnului!
Tu cum esti?
Cum ziceam si pe FB, azi avem sarmale cu mamaliguta la pranz si Andrei (ca si restul casei, de altfel)le adora!
Zilele astea petrecute cu el au fost atat de pline de calm si dragoste, ooof Doamne, iti multumim ca am trecut si peste incercarea asta ca, ne tot incearca Doamne-Doamne, dragutul...
carmenstefi spune:
saluti dragute pralinuteee
fff multi sarbatoriti!!! LA MULTI ANI va uram si noimulta iubire in suflete,sanatate si tot ce va doreste inima sa se indeplineascaa
din nou multumiri pt primirea pe FB, aglomeratie mare acolo asa ca tot pe aici sunt mai atenta
Ninia, pt fetita cea mare
noi o sa cam lipsim motivat cam vreo doua saptamani,pt ca ne-am mutat si dureaza ,cum am scris,pana vine netul si cablul,o sa mai intru pe furis cand dau de vreun calculator
va doresc un wek calduros
va imbratisam
carmen si stefi
morgane spune:
La multi ani, Marie-Dominique! sa cresti mare si desteapta, ca frumoasa esti :) Sa va traiasca printesa Mady si George si sa fiti māndri de ea īn fiecare clipa. S-a facut fata bine?
Si lui Victoras ii urez La multi ani, cu o zi mai tarziu, dar ieri si asa au fost toate pralinele cu gura pe el :) azi ii zic numai eu.
Am amirat filmultzul Elenei pe FB si m-am mirat cat de repede si de hotarata merge din prima. Dar se vede treaba ca biscutii aia i-au dat aripi.
Urez la toata cutia un weekend placut, voios, luminos si insorit!
Pupici,
danyelana spune:
Salutare, salutare
Stiu ca si eu merit shlapi la fund dar am lipsit motivat.
Multumim echipei organizatoare pt bbq-ul extraordinar: Nina, Miha si Doru, Ardeiash si nu in ultimul rand Ninia patisier desavarsit.
Totul a fost la superlativ, chiar si vremea si ne-am simtit tare bine cu voi. pt toata cutia de bomboane.
Tania, bine ai revenit acasa si insanatosire grabnica.
Nora, multa sanatate lui Andrei si pofta buna la sarmale.
Miha, si sa te faci bine cat mai repede.
Ingrid, felicitari pt burtica si "Casa de piatra" si sa fie intr-un ceas bun. (si eu tot gravidutza m-am casatorit si imi era frica sa nu-mi fie rau in biserica )
Carmenut, si tot ce iti doresti sa se implineasca dar mai ales sa ai liniste si fericire alaturi de Lorena.
Anto, pt Victor si sa creasca mare si sanatos alaturi de voi si de surioara lui.
Mady, un mare pt Marie-Dominique care e o domnisoara in toata regula si va face atat de mandrii de ea. Pup fetita dulce si sa se faca bine sa poata profita de petrecere.
Ana, eram sigura ca e tot fetita. Felicitari si tie si lui Vio si sa ai o sarcina usoara in continuare.
Ninia, felicitari pt primii pasi.
Ror,
toata cutia si fig ca ma cheama datoria (terorist urlator ).
Un wk-end placut si cu mult soare.
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
prixi spune:
La Multi Ani Ema cu sanatate, fericire si multe, multe bucurii!!! O zi frumoasa alaturi de familia ta si tot ce iti doresti tu, sa ti se indeplineasca! mama talentata!!!!
Roxana, fericita de Christian (23.01.2010)
Bepii spune:
La multi ani Emanouela!!!
Iti doresc multa sanatate, sa fi fericita, iubita si implinta alaturi de cei dragi!
Si tu esti o mare norocoasa cu vremea de afara! Va doresc petrecere frumoasa!
Mai, da' ce de-a sarbatorite avem luna asta!
Ma duc la treaba ca azi e prima mea zi de servici.
Va pup si va doresc o saptamana excelenta
scumpi spune:
La Multi Ani Emanouela! Multa sanatate si fericire!
Tuturor o sapt. minunata!
Sebastian, baietelul nostru iubit