Dovlecei *195* La multi ani Tudor !!!

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Buna din nou,

La multi ani Tudor.

Mamideandrei, mai vine noaptea mama sau soacra mea dar plange atat de tare ca nu poate dormi nimeni. E mai bine sa zicem ca nu ma ridic din pat sa ma duc la el si sa-l iau in brate sa-l plimb dar de odihnit nu prea ma pot odihni. Si nu pot pleca sa-l las la mama sau la soacra pt ca amandoua au probleme cu spatele si nu ar rezista o zi intreaga cu el pt ca vrea numai plimbat si in brate toata ziua.

Anamaria, Mada sa dea Dzeu sa se potoleasca macar cu somnul. Multa sanatate lui Iri sa scapati repede de probleme. Mada, sa stii ca noi am scapat de diaree cu cerealele cu morcov si orez de la Topfer. Ii dadeam de 3 ori pe zi asa ceva. Sa traiasca Hepi ca ea mi-a sugerat cerealele astea. Nu am luat medicamente dar as fi incercat cu Debridat mai intai.

Suede, multa sanatate lui Mihnea si tie. Si eu sunt pe Augmentin asa ca ne luam de mana.

Alex, Croco .

Diamar . Uite imi vine greu sa scriu pt ca tot ce as putea zice despre noi ar fi de rau, ba ca nu doarme ba ca nu face aia, ba nu face aia. Am citit cu mare interes ce fac dovleceii vostri si fara sa vreau fac comparatii si vad ca al meu nu face nimic din ce ziceti voi. Mai bine ma gandesc la voi, traiesc cu voi supararile si bucuriile dar nu mai vreau sa ma plang pt ca asta as face. De asta imi e greu sa scriu. Stiu ca in general m-ati intelege dar stiu si ca multe ma judeca. Poate ca gresesc dar asta simt. Sper sa ma insel.

Edit: Diamar a fost ziua Maei pe 22 septembrie.

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Dragelor am trecut sa va salut.

Am vazut pozici frumoase,Lali ai un falacau pe cinste acolo.

Alexd,draga de Zeina e ca o printesa.Ce super truper party a avut micuta.Iar mami in culmea fericirii.

Din motive personale(a se citi lipsa acuta de timp) am sa intru mai rar,in ultima vreme am lenevit pe la Pc si se simte...asa ca s-a cerut o reorganizare a timpului.Internet doar seara si ce mai "fur" de la birou.

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Seara bunå!

Fetelor va multumesc tare pt cuvintele frumoase.DA am baiat mare si sunt tare mandra.A dormit bine si a doua noapte in camera lui..Tind så cred ca patutul acela cu gratii nu mai era pt el.Pt ca daca nu se trezea de la dinti sau alte problemute cred ca se trezea cand se lovea de gratiile alea pt ca se foieste in somn mai ceva ca må-sa

La gradinita tot personalul cand ma intalneste ma felicita pt ca puiul meu a luat-o la pas.Imi place tare mult cå si copilasii din grupa mare ii stiu pe cei din grupa mica si atunci cand il las sau il iau de la gradi aud:''Hej mama lui Bruce'!Ei ies impreuna afara si fetitele mai mare au grija de cei mici si vb cu ei si le spune ca aia nu e voie aia se face asa etc.

Monikus imi pare bine ca mai auzim de voi.Si te rog eu så nu iti mai faci griji ca puiul tau nu afce aia sau ailaltå.Tu stii ca el a fost mai agitat de mic si poate va mai fi o perioada dar cert e ca nu va fi pt totdeauna.Oricand se poate linisti si vei vedea diferenta.Atata vreme cat ca el e sånåtos si nu il deranjeaza nimic nu ai de ce så iti faci griji decat så te incarci si tu cand poti si cum poti.Te pup si sper så fie bine si la voi in curand!

Croco felicitari mami!Te cred ca e emotionat.Stiu cum e ca si al meu mi-a facut surpriza ieri.De acum så ne tinem ce os å fugim dupå ei.

mada sånåtate Irinelului!Mai toti copilasii cand sunt bolnavi sunt trasi la fatzuca pt ca saracii nu se simt deloc bine si mai ales daca nici nu papå atunci nu e de mirare.Sper så se faca bine repejor!

Suede sånåtate mami!

Alex ai o printesucå ....Tare dulce e!Am vazut pozutele de la marea sårbatoare.

La multi ani Tudor de Ramsan!Sånåtate si numai bucurii intregii familii!

Ramsan mami te asteptåm så ne mai povesteti despre voi.

Ioanna pe unde umbli mami?

Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Fetele, am si eu o rugaminte la voi.

Spuneti-mi si mie ceva remediu pentru eritemul fesier ca nu mai pot, mi se rupe sufletul cand o vad pe mandra mea asa rosie la funduletz, si plange tare saracuta cand o schimb, mi se sfasie inima. Ea nu a fost oparita niciodata pana acum, dar cred ca ii iese o maseluta, ca baleste de m-a ucis si face kk intr-una si e rosie la funduletz ca racul. Am dat-o cu bepanthen, cu reviken, cu sudocrem...nimic nu pare sa functioneze...help!!!

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Si asa cum v-am promis va las niste pozute cu .

Va pupic!

Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 17+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Fetele, am si eu o rugaminte la voi.

Spuneti-mi si mie ceva remediu pentru eritemul fesier ca nu mai pot, mi se rupe sufletul cand o vad pe mandra mea asa rosie la funduletz, si plange tare saracuta cand o schimb, mi se sfasie inima. Ea nu a fost oparita niciodata pana acum, dar cred ca ii iese o maseluta, ca baleste de m-a ucis si face kk intr-una si e rosie la funduletz ca racul. Am dat-o cu bepanthen, cu reviken, cu sudocrem...nimic nu pare sa functioneze...help!!!

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Alex eu l-am scapat pe Rares de fundul rosu cu Reviken. Monica m-a invatat si pe mine. Se vede imbunatatirea in 12 ore. Pe prospect scrie ca trebuie dat de 2 ori parca. Eu l-am dat 2-3 zile de fiecare data cand il schimbam si am scapat. Doamne ajuta sa scapati si voi.

Mergi la inceput

Iulik, pupici pe burtica. Stiu ca nu trebuie sa ma raportez la alti copii dar uite ca, uneori nu iti poti controla mintea asa cum ai vrea. Iar cu nervii am ajuns cam la maxim. Acum nu ma pot gandi decat ca ma va intari Dzeu si ca intr-o zi o sa ma minunez de cat de cuminte e copilul meu. Poate doar visez dar asta sper.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Alex, eu am o reteta cu o crema preparata de la un dr dermatolog pt eritem fesier, daca vrei o scanez si ti-o trimit

Mada, sanatate lui Iri.

Iulika, ce mamica cu burtica sexi.

Crodo, felicitari pt primii pasi.

Monikus, cam toate ne plangem de una, de alta asa ca de ce nu ai putea si tu sa te descarci si tu macar.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Alex, alte creme decat cele enumerate, nu stiu, mai e un spray de la Uriage cu apa termala CU-ZN, cu ala il tratam eu cand era Andrei mititel si facea kk des si tot asa se oparea
Iulika infloresti pe zi ce trece ; esti f frumoasa!

ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

La multi ani Zeina! si scuze de intarziere! Sa fii sanatoasa!

Noi am fost la nunta si apoi Alex a fost racit rau rau ieri, nu am putut intra pe net...

Alex cand se opareste piticul meu rau, ii trece repede cu crema cu zinc de la Urtekram sau de la Earth Friendly baby. Si baita sau spalatura locala cu ceai de musetel (si galbenele pun cateodata). Ii trece in mai putin de o zi.

Stiu ca trebuie sa felicit cativa dovlecei speciali pentru primii pasi emotionanti Dinu, Bruce si Ama!

In rest recunosc ca nu mai stiu ce am citit... ca am citit tot pe fuga, pe sarite, nu am avut o pauza de vreo juma de ora macar...

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13

Mergi la inceput