Buna dragelor!
Noi am inchiriat o garsoniera si am promis chiriasilor ca o sa aducem un pat nou. Momentan acolo este o canapea, dar cum era cam rupta am zis ca vom cumpara un pat nou, insa vrem sa cumparam ceva la un pret mediu. Un pat normal cu saltea relaxa normala. Unde putem gasi asa ceva si cam la ce pret. Cele din Ikea sunt cam scumpe.
Multumesc anticipat de raspuns!
Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)
http://picasaweb.google.com/roparo/Nectarie3Saptamani#
Cauta si la magazinele din cartiere, s-ar putea sa gasesti la preturi mai ok. Nu stiu in ce zona e garsoniera dar stiu ca in zona Vitan sunt cateva magazine de mobila(La Prosper,la fostul Miraj)sau la Euromobila in zona Pasajului Muncii-Decebal, dar acolo au cred numai canapele, eu de acolo am luat o canapea extensibila acum cateva luni.Si mai sunt, poate iti mai scriu fetele.
Despre pret cred ca nu gasesti ceva sub 1000roni(pentru ca e in jur de 4-5 mil patul(cu somiera) si inca vreo 4-5 salteaua. O canapea tot pe acolo.
Poti incerca pe situri poate gasesti ceva second daca iti place sau in supermarketuri(gen Carrefour sau Praktiker) mai au si ei mobila dar nu stiu cat de calitativa este.
Bafta la cumparaturi.
la lem un pat costa cateva milioane, nu se apropie de 1000, cu saltea cu tot
noiavem tot dormitorul de la ei - e super