Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (73)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Mayane sa iti traiasca flacaul! Dar ce de carucioare albastre, cred ca o sa fie criza cand va trebui sa le cumparam . Te asteptam si cu numele, poate ma mai inspir si eu ca tot nu ne-am hotarat ...

21+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

felicitari si casa de piatra jasmine!

bebyleeks ma bucur ca stiti si voi ce veti avea! sanatate maxima

bebelu ce harnicuta esti! maine o sa gatesc si eu ceva bun, pe azi mai am ciorba de fasole verde si ceva conopida la cuptor cu ou si smantana.

floritunde sa stii ca si la mine sotul se ocupa in mare de aspirat si tras covoare, eu cu praful si ce nu e asa de greu

codruta, m-as intalni si eu cu voi, dar distanta asta....o zi intreaga as fi pe drum
dar lasa ca ne ziceti voi ce ati pove

mirela nu te oftica ca gasim noi cum sa comandam

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Mayane;felicitari pt voinic
Yasmine,si Eu vreau sa vad pozici

Tunde 19 sapt? +Mami de Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui fluturas2010

da, chiar...as vrea eu...am 30 fix..se vede ca sunt blonda!!!!si repezita ca o berbeaca ce sunt..
stiti, uneori ma gandesc ca daca totusi am burta prea mica...dar se simte ca pocneste..e o inghesuiala la greu...alteori imi spun ca am luat prea mult in greutate, acum in luna a5-a, oricum eu nu am avut greturi si mananc la fel ca inainte...nu am pofte speciale

parca si fructele se depun acum...dar bebeii sa fie bine..in rest nici nu vreau sa aud..

fluturas 20 +

Multi inainte

Mergi la inceput

Ma bag la citit ..am o carte faina de Jodi PicoultCHANGE OF HEART
PUP BURTICUTELE..VIN MAI INCOLO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Jasmin bine ai revenit, sari cu poze de la nunta sa te vedem si noi

Fetelo, am vb cu prietena mea cu comanda si a zis ca ea a comandat de pe www. mothercare.com si nu a fost nici o problema, doar ca intr-adevar nu se pot comanda chestii mari, probabil carucioare, scaune de masina. Ea a zis ca mai nou comanda de pe www. bebeshopp.ro, au produse de la mothercare, de la next, avent, etc si preturi foarte bune. Daca face cineva comanda de la mothercare sa stiti ca ma bag si eu, numai sa ma anuntati, trebuie sa faca una din fetele care are card cu care sa plateasca. E avantajos daca ne cuplam mai multe ca ne costa mai putin transportul

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 23 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

da...dar acum nu mai merge, acum ceva timp intr-adevar se puteau face comenzi direct de acolo (am gasit pe forumuri) dar din cauza unor "neintelegeri" nu mai merge...

26+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Jasmin bine ai revenit printre noi.casa de piatra si sarcina usoara incontinuare

Mayane felicitari pt caruciorul albastru

super frumoase hainutele de pe site
si spre surprinderea mea, sunt preturi ok

nu prea aveti chef de vb

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 25+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Poate ca nu e nimeni pe aici. Poate s-au dus toate la intalnire.
Surprinzator cand am si eu timp de pierdut la munca nu prea are chef lumea sa vb.

Laura

24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

da...s=ar putea sa fie la intalneala.

eu am stat pana acu in pat. k m-a luat cu frig..
iar acu mi=i fomitza si nu prea am idee ce sa pap

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 25+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

M-as fi dus si eu, mai ales ca era aproape de mine, dar cum sunt la munca.
Dupa ce ai facut atata mancare nu ai pofta de nimic din ceea ce ai preparat? Eu pap niste branza de vaci cu sare.

Laura

24+ cu

Mergi la inceput