Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (73)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

jasminemie imi place iannis - suna bine

petru imi place mai mult ca si florin, dar tu o sa-l stigi mai mult asa ca cum iti suna tie mai bine

adriana 22+ cu elena alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

si mie im i place iannis dar imi place si Eric si de asemenea Ernesto

mami 20 Amalia
lumina si putere
bebe dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Simis, mie Florin nu imi prea place sincera sa fiu, Petru imi place foarte mult, daca le pui in ordine inversa e perfect

Fluturas mie medicul meu de la clinica privata mi-a zis ca el nu recomanda decat la mamele peste 35 de ani si care sunt la prima sarcina. Daca ai nascut o data si colilul e sanatos nu mai e nevoie sa il faci

Fluturas imi plac ambele nume

Tunde e normal, stai sa vezi in urmatoarele saptamani

Jasmin, e aici se poarta mult Iannis, eu personal sunt mai mult cu numele mai romanesti

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 23 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Patricia,da tu cum de nu stii inca ce detii la marsupiu?

21+ cu

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Buna burticute! Astazi ne-am trezit tarziu . De fapt, m-am trezit ca de obicei la 7 cand pleaca tati la servici, am papat si am reusit sa adorm la loc (mare minune, de obicei nu se intampla asa). De fapt numai eu sunt treaza, Bobita inca doarme. In ultimele nopti m-am simtit cel mai bine dormind oarecum pe burta (in limita posibilitatilor). Pe parti amortesc repede, iar pe spate mi-e frica pentru ca in pozitia asta am contractii mai multe decat in altele.
Mie nu imi sangereaza gingiile, doar un pic nasul cand il suflu.
Petru este un nume foarte frumos, Florin insa nu imi place.
Deasemenea Iannis este un nume frumos si deosebit, desi, daca stiu eu bine, este varianta de Ion de la machedoni. A devenit destul de folosit si la noi dupa ce si-a botezat Hagi baiatul asa (dar el e machedon).
Mie imi place si Robin, dar e cam pretentios. De fapt imi place prescurtarea Robby, care poate veni si de la Robert.
Lista mea cu nume este inca deschisa si e foarte lunga. O sa ne hotaram noi pana la urma.

21+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Shubulina mea draga, nu vrea nicicum sa se arate desi am 24 sapt. Avea fundul lipit de uter, nu era nici o picatura de lichid intre fund si uter, a incercat sa il miste dar degeaba. Sora mea a aflat ca are fetita la 16 sapt, a fost cu mine in aceeasi zi la acelasi medic, dar fata ei statea cu picioarele desfacute. Sunt curioasa numai sa ma apuc sa caut nume....ca nu imi vine sa ma gandesc si la baiat si la fata

Voi la ce nume v-ati gandit?

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 23 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Da-i nazdravan tare bebe tau,te tine in suspans.
Eu inca oscile intre Bogdan Alexandru si Dragos Mihai.As vrea Bogdan Alexandru,da zice tac-su ca-i ramane numele Bogica,Bughi,Boghi...

22+ cu

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Noua ni s-a spus de la 12 sapt ca e baietel, si de atunci mi s-a mai confirmat de inca 4 ori, dar cand am fost sapt asta la doctorita mea (pe care o am de curand, pentru ca am fost nevoita sa imi schimb dr) mi-a spus sa nu ii zic ce e ca vrea sa imi spuna ea. S-a chinuit sa il miste pe Bobita, care se incapatana insa sa stea lipit de uter undeva in spate. Pana la urma m-a pus sa ma intorc pe burta si mi-a pus ecograful pe spate spunand: "ne se ascunde copilasul asta de mine asa cum are el chef" Si in acea pozitie a reusit sa ne arata putica.

21+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmin26 spune:

Si eu prefer un nume romanesc,dar ma gande-am la Iannis ca in limba greaca inseamna Ioan si cum am multi Ioani in familie as vrea sa-l duc mai departe desi nici IONUT nu este urat si e si specific roamnesc

Mie mi-ar placea mult Bogdan,dar este numele fostului prieten si atunci se fac interpretari;asa ca inca mai dezbatem....

25 i

Crina

Daruieste-i lui D-zeu inima si D-zeu iti va oferi cerul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simis spune:

Patricia eu de aia m-am gandit la aceste nume ca sa fie romanesti. Si pe bunica mea o cheama Floare, iar pe bunic il chema Petru si mie imi sunt tare dragi.
Dar imi place si Eric si Iannis.
Pupi

Mergi la inceput