Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (73)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

neata..
nici eu nu am facut DT si TT cu gemenasii, mai mult clinicile private recomanda..asa, mai mult sa iti ia banii..

ma fac mare, mare, pe zi ce trece....

mirela, bafta la medic..sa ne aduci numai vesti bune..si pozite daca se poate...

shubulina, tu nu ne mai dai nici o pozica cu burtica????

fluturas 20 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Fluturas,pai e la fel
Hai un picut mai mare si mai tuguiata.Da va dau,promit.

21+ cu

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

simis Petru e ok, imi place

+22 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

haideti sa va zic si eu ce nume am pt bebelusi...de peste 10 ani am numele acestea...se mai poate adauga ceva...dar nu numele nasilor (pe care inca nu ii avem)...deci nu a trebuit sa ne gandim...am trait cu numele acestea de cand ma cunosc cu sotul...cred...

Emanuel si Maria...problema se pune daca sunt 2 baieti deodata sau 2 fetite...asta da problema

fluturas 20 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Ca veni vorba de poze.Da tu nu ne dai cu fatzuca?

21+ cu

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Neata fetele

Si noi dormim aiurea..pana 1-2 n-am nimik..dupa acea..ma foiesc..dau ture la baie..
La prima sarcina am avut probleme cu sangerarea gingiilor ,chiar si din nas imi curgea sange cand plangeam..
acuma n-am nimik..sper sa nici nu apara
Dar stiu ca am folosit ceva pasta de dinti special pt gravide..adus din Bucuresti...nush cum ai zicea..poate gasiti prin farmacii

Bebelina mea misca f rar...oare e normal asa..?Numai seara cand ma pun pe spate...sau rar ziua cate o gadalitura
Dupa cate luni trebuie sa se miste de cel putin 10 ori pe zii?
Voi majoritatea sunteti mai inaintate in sarcina si poate aveti ideii.Eu sincer in 7 ani am uitat cam multe..trebuie sa recunosc

Sa aveti o zi frumoasa..la noi s 4 grade acum dar iese soarele..brrrr

Tunde 19 sapt? +Mami de Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

flori e normal, inca e micuta
ai mei au tras o partida de ping pong, ca mi tot sarea burta ba in stanga ba in dreapta

+22 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmin26 spune:

Neata fetelor si de la mine(astazi am fost cam lenesa)
Trebuie sa ma apuc si de gatit,am zis sa fac o mancarica de cartofi cu afumatura deja numai stiu ce sa mai gatesc in fiecare zi

Apropo de neplaceri:gingiile sangereaza in fiecare zi de nu se mai opresc......chiar si din nas imi curge sange,pipi noaptea fac ,carcei la pulpa mi se pun daca fac miscari gresite....dar e frumos

Sunt fericita ca am prins loc liber la moasa pt dupa nastere asa ca 3 luni de zile sunt asigurata am un sprijin,vine moasa in fiecare zi(asata nu stiu exact)si imi arata ce tr sa fac si ce nu la bebelas(apropo de avantajele strainatatii)

Referitor la miscarile bebelanului nici eu nu am simtit foarte bine decat dupa 20 de saptamani iar acum il simt din ce in ce mai bine chiar si burtica incepe sa danseze cand are el chef de joaca

25 i

Crina

Daruieste-i lui D-zeu inima si D-zeu iti va oferi cerul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmin26 spune:

dar mai am o problema,habar nu am cum o sa-l cheme,nu am ajuns la nici un acord.......ce ziceti de IANNIS?

25 i

Crina

Daruieste-i lui D-zeu inima si D-zeu iti va oferi cerul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

Simis, mie imi place Petru, mi se pare ca are o conotatie puternic masculina (Petre nu-mi place asa de mult, de exemplu).

Tunde si io o simt pe maimutzica mica doar seara cd stau cuminte si intinsa, sau cam la juma de ora dupa ce pap ceva dulce, inghit o gura de bere (sau altele asemenea); n-am experiente anterioare cu bebe, nu stiu cum ar trebui sa fie miscarile "ca la carte"; poate ne mai zic burticile cu buburuze mai mari

rox 19 +

think pink

Mergi la inceput