Primul an de scoala 2010-2011- clasa I (3)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Buna,

Va doresc o saptamana usoara si cu multa rabdare.

Loredana - Multa sanatate la toata familia!

Noi prea multe noutati nu avem. Rezultatul de la test inca nu l-am primit.
In we am exersat mai mult despartirea in silabe si sunetele si vad ca merge neasteptat de bine.

In ceea ce priveste siguranta in scoala, au 2 paznici la intrare, care sunt destul de vigilenti, adica nici parintii nu pot intra decat daca lasa buletinul la intrare sau a lasat doamna vorba ca sunt ore de consultatii/sedinta cu parintii. La fiecare etaj am mai vazut cate un paznic.

Hartie, sapun si noi aducem de acasa, plus nelipsitele servetele/solutie antiseptice din ghiozdan. Noroc ca toaletele sunt curate si sunt aproape de clasa.

Maadi si Calin (19.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunnyday07 spune:

Avem scolarite/scolarei care si-au serbat ziua de cand a inceput scoala?

Ati dus bomboane la scola sau acum sunt alte obiceiuri? Ati facut petrecere? Ati invitat toti copii din clasa sau cum ati procedat?

Multumesc, orice sfat este binevenit!

de vanzare http://picasaweb.google.com/101768051715188015201/DeVanzare?authkey=Gv1sRgCKfyneHV7fSBIw#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Sunnyday - Nu mi-am serbat copilul, dar am fost invitati la ziua unui coleg. A servit bombonele in clasa, iar vineri a invitat la un play-house 10 dintre colegi, adica jumatate, ei fiind 20 in clasa.

Sa inteleg ca se apropie ziua de nastere. La multi ani, sa cresteti mari, sanatosi si sa aveti mult succes pe toate planurile !

Maadi si Calin 919.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

la Cristi au fost cativa sarbatoriti pana acum, au dus doar bomboane.

In legatura cu despartirea in silabe... nu stiu nimic copilul nu spune drept care nu am repetat nimic in week-end.
Insa eu zic ca nu ar trebui sa aiba probleme... pana la sfarsit de iulie a facut ore cu logopeda inclusiv impartitul in silabe.

Ingrid si Cristi 7 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunnyday07

Avem scolarite/scolarei care si-au serbat ziua de cand a inceput scoala?

Ati dus bomboane la scola sau acum sunt alte obiceiuri? Ati facut petrecere? Ati invitat toti copii din clasa sau cum ati procedat?

Multumesc, orice sfat este binevenit!

de vanzare http://picasaweb.google.com/101768051715188015201/DeVanzare?authkey=Gv1sRgCKfyneHV7fSBIw#

Noi am discutat cu Doamna cum sa procedam.
M-a rugat sa nu aduc sucuri ca e posibil sa facem accidente pe caiete. Sa nu aduc ceva neambalat ca e posibil ca ei sa nu le manance pe loc ci sa le puna in ghiozdan intre carti
In concluzie am luat niste ciocolatele kinder si niste prajiturele ambalate Barni, am servit fiecare copil in parte si...gata.
N-am organizat petrecere acasa cu copii asa ca nu te pot ajuta. Noi am facut o excursie pe teme stiintifice. Asta si-a dorit.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleni spune:

Citat:
citat din mesajul lui alba_ca_zapada

Eleni,
Noi am cumparat colanti de la Takko. Magazine de acest tip sunt in Iris Shopping Center si Vitantis. La ultimul gasesti o oferta mai mare de produse.

cineva acolo sus, ne iubeste!

Multu mult, o sa caut. Acum a venit caldura de toamna, dar musai trebuie sa ma dotez, ca mi-e mila de ea cu betisoarele ei de picioare... si nu vrea in pantaloni, nu e suficient de feminina.
Of, parca nu fac si eu la fel, de ce sa ma plang...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinubebe spune:

Si fetita mea anul trecut facea capricii similare: nu voia sa ia pantaloni sub uniforma, ca arata aiurea, ca e o tinuta nepotrivita pentru o fetita, etc...Nici cand avea educatie fizica nu voia in ruptul capului sa isi ia pantalonii pe dedesubt. Schimbarea de optica a venit foarte simplu si foarte firesc, la ceva vreme dupa ce eu abandonasem deja, dupa ce a vazut in vreo cateva dimineti ca i-au tremurat picioarele ingrozitor, si, mai ales, dupa ce a vazut ca toate colegele ei de fapt vin cu pantaloni in anotimpul rece. Ca sa nu mai zic ca a descoperit cat de comod poate sa fie cand nu mai trebuie sa piarda atata timp cu echipatul inaintea orei de educatie fizica.
Azi am fost la scoala sa iau temele baiatului, au trecut la numarul si cifra 1, asa ca am tot avut diverse fise si exercitii pe baza lor. In rest, ceva desene pe baza culorilor principale si derivatele lor si cunoasterea mediului, cu fructele si legumele de toamna. Din pacate, mai stam si maine acasa, spre marea suparare a baiatului care mi-a marturisit ca deja se simte vinovat. Sper ca maine sa ne lase febra si sa reusim sa ne intram in forma.
Multa sanatate si succese maxime puiutilor scolarei.
Loredana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floric_ea spune:

buna,

am citit, ati scris o gramada.

deja dupa o luna multe din lucruri s-au mai asezat - maine are test la matematica si am eu mai multe emotii decat ea.

cu semnele pregrafice merge destul de bine zic eu - asta pt ca am capitulat si eu si doamna si scrie cu pix cu gel pilot cat de apasat poate ea si copilul e fericit acum. scrie cel mai frumos dintre toate stilourile, acest pix.

la religie deseneaza pe caiet numai cruci si portrete cu Isus - eu prima oara am ras dar se pare ca printre scolarei este la moda sa mai deseneze o biserica, o cruce...

abilitati si cunoasterea mediului - sunt preferatele ei si sa nu uit sportul.

ei nu ies din clase in pauze, inca nu-i lasa doamna - dar deja au descoperit distractia de la toaleta si fac acolo ce nu reusesc pe hol.

in mare, deja e interesata de cuvinte, scrie pe caietele pe care lucram acasa cuvinte noi - in ideea in care scrisul si cititul nu l-am exersat deloc inainte de gradi.

e atenta in clasa din cate vad, in afara de o poezie pe care a uitat intentionat sa spuna ca tb sa o invete - si restul temelor le noteaza.

are deja un baiat in clasa de care e indragostita - nu au inca telefoane mobile si au voie cu pantaloni, fetele, atata timp cat sunt de stofa. Deci momentan fara blugi.

si eu vbsc cu doamna strictul necesar - iar ea ne cheama personal sa vorbim la pranz cand copilul face vreo boacana.

in rest la sedinta cu parintii am aflat ca e timida - ea fiind orice altceva numai timida nu.

multa bafta la scoala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bellaiza spune:

Acum doua zile i-am pus in vedere puiutului ca trebuie sa incerce sa aiba initiativa seara pentru a face ghiozdanul. L-am avertizat ca daca nu vine el la mine sa ma atentioneze sa facem ghiozdanul va merge la scoala cu ghiozdanul gol. Surpriza a fost ca de cum a venit de la scoala mi-a tot spus sa facem ghiozdanul, iar in final l-a facut singur. Am fost asa fericita sa vad ca nu a uitat nimic! Mai mult, azi mi-a spus ca trebuie sa ia tricoul nu camasa pe el, iar camasa sa fie in ghiozdan pentru ca prima ora are sportul si asa era, dar uitasem eu. Ramasesem cu ideea ca are sportul ultima ora.

Banuiesc ca azi are test de evaluare la matematica. Oare va reusi sa fie atent? Ieri la recapitulare nu prea a fost si a gresit, desi stia. Ei, asta e! Incet-incet ne obisnuim cu tot ceea ce presupune scoala.

O zi superba va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alin spune:

Loredana, multa sanatate scolarelului.

Ieri am fost la sedinta cu parintii. Ne-a spus ca este o clasa buna care promite mult insa la disciplina sunt de nota 5. Eu ma simteam cu musca pe caciula fiindca il stiam pe Alin mai vorbaret din fire insa la sfarsitul sedintei , cand am vb cu doamna, l-a laudat ca e foarte cuminte si constiincios. Este prima data in viata mea cand un cadru didactic imi lauda copilul pt faptul ca e cuminte si atent. La gradinita mi se tot spunea: e foarte inteligent dar degeaba fiindca nu e atent , vorbeste si nu-l intereseaza ce se intampla in clasa. Am fost foarte multumita fiindca mi-a fost tare teama ,credeti-ma, ca va fi neatent la ore. Noi deja am strans de ieri bani pt cadouri de Mos Craciun atat pt copii cat si pt doamne. Avem o presedinta de clasa care ne mobilizeaza foarte bine.

Mergi la inceput