Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (10)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

ce liniste e in delfinariu... asta-mi aminteste de odisee, cand se pregateau sa vina delfinasii in valuri

eu ma cam plictisesc, sa va zic adevarat... ma joc prin ferma mariei iar . si stau cu o bere cu lamaie langa mine, astept sa se incalzeasca ca e de la frigider si eu is cam friguroasa, cum afara ploua sunt 21 gr. brrr...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

si o sa-mi fac o masca ptr fata cu miere si aspirina , pana vine sotul, sa fiu toata lipicioasa! bleah!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

fetelor fetita de 1 an a unei prietene a facut enterocolita/rotavirus...s-a deshidratat de tot si a stat in spital 3 zile cu perfuzii...asta tocmai in Turcia in concediu

este un vaccin picaturi care s eface preventiv...il face cineva?
eu nu as baga toate vaccinurile in Matei, dar acum stau si am gandesc ca nu stiu cum e mai bine

Crispro cred ca doar noi romanii ne speriem de plecatul copii mici...cand am fost in egipt in hotel cu noi erau parinti cu copii mici de 2-3 luni

Rody nu te speria e normal sa ia mai putin in greutate...hai ca tu esti o fetita optimista care nu se sperie asa cu una cu doua

Eladea multa sanatate, pupici si sa te simti mai bine

Coteasca eu cred ca se plateste in luna urmatoare…eu pentru luna august i-am primit in septembrie

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Tantiiii, La multi ani! pentru cele 3 lunite ale lui Matei! Ce baiat mare!!! Sa fie sanatos!

Bumblebee, te asteptam cu tortulet! La multi ani, Victor! Sa cresti mare, sanatos si cuminte, cu multa pofta de a trage din san, si cu somn linistit noaptea!

Multi ani traiasca si pentru Alicia de SabrinaLia! Va asteptam mai des pe forum!

Sa fiti sanatosi toti!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

La Multi Ani si din partea noastra!

Noi 2...si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Racusor, zi-mi si mie te rog, ca parca tu luai Galactogil, a avut vre-un efect??? De unde l-ai luat??? Tare ma bate gandul sa iau si eu, mai ales ca am vazut ca Pufeasca are asa mare productie de laptic, as vrea si eu.
BTZ dar tu cum te stimulezi ca parca ziceai ca si tu ai laptic si ca tre sa mai faci si ceva rezerve pt la iarna???
Eu la pranz dupa ce i-am dat lui Tudor sa suga am mai scos cu pompa mea manuala inca aprox 30ml din ambii sani, ceea ce e slabut.
Va pup fetelor!!!

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti"
(Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Am fost la pediatru. la controlul de 2 luni, copilul e dezvoltat normal, un pic peste medie mi-a zis...are 63 cm si 5700. Dar totul e ok.
Vaccinul maine la medicul de familie. Oana , daca il iau de la farmacia de la Nova Vita ma costa 240 de lei si am sa-l iau de acolo, ca daca stau dupa med de familie cred ca il va intepa de 2 ori si prefer sa nu.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze

foarte bun pretul, super...asa da spital privat ...e mai bine sa il cumperi
ei ei Raul ne-a depasit, noi la 2 luni aveam 60 cm si 5500 gr...dar lasa ca ne vedem noi

Noi 2...si Matei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Victo

dar e din Cj, Cristina? ca altfel..pe masina..nu stiu la cate grade tre tinut.l-as lua si pe ala de 6 luni si ma scot cu 100 lei.
aha, deci e pe baza de pile..

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

cu o lada frigorifica se rezolva...distribuitorul de la care l-am luat eu asa mi l-a adus

Noi 2...si Matei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui coteasca

Racusor, zi-mi si mie te rog, ca parca tu luai Galactogil, a avut vre-un efect??? De unde l-ai luat??? Tare ma bate gandul sa iau si eu, mai ales ca am vazut ca Pufeasca are asa mare productie de laptic, as vrea si eu.

nu galafor lua pufeasca?! si racusor parca tot galafor ia...

si la mine abia raman 30 ml la muls manual... de sambata incep si eu sa iau galafor...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

galafor luam :).Vad ca am ajuns miss pompa,regina mulsului :) :) :)
Michelle,am pus o poza cu tati care il tine pe bubu aproximativ in pozitia de ragait descrisa.Asa se vede si ce lung e bubu(avea 5 saptamani in poza)comparativ cu tati care are 1.90 :)
Am pus si o poza cu mine si bubu zilele trecute...in ciuda abilitatii fotografului se vede si un colt de burtoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Oana, si mie mi-a spus medicul de familie de acest vaccin, dar nici el nu era f informat despre el. Mi-a spus sa mai caut informatii pe net

Fetelor, azi am auzit de o oferta pe situl la carrfour. Scoti poze pe hartie cu 0.19 bani, format 10X14. Azi e ultima zi!

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput