Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (10)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005
durerile inca exista...sunt deranjante...deja de 6 zile...sapt viitoare merg la medic, sa vedem...

Multa sanatate!!!

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

tina, dar Raducu e un campion cu greutatea lui!

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

tina, dar Raducu e un campion cu greutatea lui!

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

asa este! am sa pun poze cu el sa vedeti ce mare s-a facut, dar vreau sa-mi fac un album foto pe picassa si nu prea am timp:D

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

multumesc de raspunsul cu proba laptelui o sa incerc!

in legatura cu rotarixul- il facem avand exp cu vladut nu mai am nevoie de alte experiente prin spitale!

va pup si fug la nani, maria doarme si abia a mancat sper sa mai prind un somn de vreo 2 ore pana`la urmatoarea masa!

Anca fericita mamica de MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA, POZE MARIA si POZE SERBARE ABSOLVIRE [/b]

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Oana intradevar ce spui de rotarix e adevarat, acum se da ROTATEQ produs de MERCK, pentru ca rotarixul a fost pus in stand by cam in toate tarile. eu rotateq i-am dat, sigur si in romania e tot asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabrinaLia spune:

Crispro ,Paula si voi aveti niste copilasi superbi .

Crispro ,imi place parul tau la nebunie .Ce n-as da sa fiu si eu creata .Numai ca nu-mi iese cum vreau eu.
Dragaica ,si eu mai am ceva burtica ,insa ma bucur ca am slabit 2 kg de la externare si sper sa continui asa ca nu ma mai incape nici un pantalon si altii nu vreau sa cumpar ca oricum sint pusa pe slabit si dau banii degeaba.

Eu nu m-am facut niciodata cu ceara la pasa si nici nu cred ca o sa-o fac vreodata ,brrr.Nu cred ca as rezista durerii.

Felicitari fetelor care au lapte din plin ,mai dati-ne si noua celor care avem productia mai slaba.Eu de cind am inceput servicul a inceput sa scada considerabil si acum ma agit sa achizitionez tot felul de ceaiuri.Ati auzit de fenugreek care cica face minuni.A luat cineva?
Eu l-am luat de pe net.Trebuie sa-mi ajunga in citeva zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

salutare!!

eu una intru mai greu pe net..de citit, va citesc mereu, dar bebelachenecesita toata atentia mea.
felicitari pentru primul dintisor din odisee,la multe lunite tuturor sarbatoritilor,sa va faceti mari si vanjosi si sa va faceti parintii fericiti!!am citit ce delfinasi bine crescuti avem :).am implinit si oi 5,3 kg si 60cm, lunea trecuta.acum ne luptam cu o raceala :(, Cristian tuseste tare, am ljuat tratament, parca e mult mai bine, dar ma doare sufletul sa-l vad cum se chinuie mititeliul.
am fost si la medic la control de 6 sapt, e totul ok, am voie sa fac orice , dar orice :D, asa ca am trecut la treaba.
usor usor intram la program, vad ca sapt asta micutzul meu se culca pe la 10-10.30 dupa ultima masa, evident, si mai da trezire pe la 4-4.30 ca sa manance si apoi somn de voie pana la 8 . e drept ca in timpul zilei nu mai doarme asa de mult.sunt fericita tare cand il vad cum imi zambeste si cum gangureste :achiii!!mor de dragul lui .

va pupez!!

Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui nela_didea

Buna seara fetelor! maine avem botezul si am emotii cat casa, ba mai mari decat la nunta. Sper sa treaca cu bine. N-am citit din urma mai nimic ca n-am avut timp, sper ca sunteti bine si delfinasii grasi si sanatosi.
Va rog sa-mi tineti pumnii pentru maine. Va pup, toate cele bune

Mamica implinita cu puiul ei Alex ( 03.08.2010)

Mergem inainte cu Doamne Doamne

sa aveti o zi frumoasa

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Oana intradevar ce spui de rotarix e adevarat, acum se da ROTATEQ produs de MERCK, pentru ca rotarixul a fost pus in stand by cam in toate tarile. eu rotateq i-am dat, sigur si in romania e tot asta!

FERICIREA SE NUMESTE LETIZIA
Doamne Ajuta-ne!!!

ma bucur ca spui asta, incepeam sa cred ca doar pe mine ma ingrijoreaza problema rotarixului
...insa din pacate crede-ma ca in Romania majoritatea copiilor fac acest vaccin cateodata am senzatia ca suntem piata de desfacere pentru ce nu se mai vinde in vest

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta

Eladea-mi-am adus aminte ca si Filip a avut bubite pe fata..m-am uitat la poze...tot asa are si David doar ca sunt mai rosii..inca nu am mers la medic..abia miercuri avem programare..cum ati scapat de ele?

Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

bambo, nimic deosebit n-am folosit...l-am mai sters cateodata cu ceai de musetel...neonato mi-a spus ca este la Klorane un fel de lapte de curatat, nu mai stiu exact cum se numeste, poti intreba in farmacii... dar in principiu trec de la sine...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput