Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (58)
Raspunsuri - Pagina 8
oanaiacovita spune:
Am pus cateva poze noi.
Merg sa pap si revin.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
Ina_3040 spune:
Asa am invatat noi sa scoatem limba:
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
oanaiacovita spune:
Niki imi pare rau pentru rosu in gat. Sanatate multa, Mariei.
Ina ce scumpic e Robin cum scoate el limbuta. Si Eric l-a urmarit cu mare interes.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
dayanara spune:
ce simpatic e robin! chiar parca e o papusa
si eric tare bine sta in scaunel! a crescut mult de tot ursuletul
denisa stii ca ai dreptate..si pe mine ma apuca dracii pe chestii care n-ar trebui sa ma intereseze nici macar nu e treaba mea, asa aiurea, oricum eu sunt sigura daca imi repet mereu sa nu merita sa-mi fac nervi , pana la urma imi iese
ca tot vorbeam de pleca, leo pleaca maine , asa ca vom ramane singuri o zi si o noapte...bine ca dorm astia noaptea ca sa pot sa stau sa.mi pun fermele la punct pe facebook :))) nu de alta dar nu pot dormi cand sunt singura
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
bordeancavio spune:
buna fetele!!!
venim si noi sa va servim cu inghetata de cioco, vanilie si cu alune pisate, si un pahar de sangria, yummmmm.
nu imi vine sa cred cum au trecut 5 luni. ieri i-am luat lui bebe pt ziua lui un catel de plus maaare cu care se "lupta". e asa de haios!
iar azi l-am serbat la bunicii lui in afara Bucurestiului la un gratar. noi cu mici, gratar si vin iar el cu piure de morcov si albitura. nu e asa incantat inca. am inceput de luni. o sa ii bag maine si putin dovlecel, si pt gust un pic de ulei de masline.
a... si bebe e bafos la bani, dupa cum am sustinut de cand era mic si cum il vedea cineva ii baga bani. zici ca ma duceam cu sorcova. mai ales de la clientii mei. plus o gramada de hainute primite. deci azi ma duc cu el in piata (la Oltenita, unde eram in deplasare) si ce credeti? gasesc pe jos o hartie de 100 lei!!! WOWWWW deci mai luam jucari!!!! yupiiiiii
va pupam dulce pe toate.
mami de Tudor Cristian 23.04.2010
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#
bordeancavio spune:
si am pus si pozici noi la semnatura!!! albumul 5 luni!
poze
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ellanik Ioana am vazut pozele cu fatucile!!!Faine!o de la Geo ca e gagicar mare(sper sa nu se suupere parintele ca primesc flori de la baieti) Mamica de George-Theodor 7 Martie 2010 Doamne ajuta! |
Nu se supara, nu se supara..primim florile.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
bordeancavio spune:
aici e semnatura corecta, ramasese cea veche, scuze!
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/BebeLa5Luni#
poze
briza_marii spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bordeancavio si am pus si pozici noi la semnatura!!! albumul 5 luni! |
Te-ai tuns!!!! Nu te trage Tudor de par? Eu nu pot sa stau cu el desfacut in casa ca e jale...e jucaria preferata a lu Ericutu
Cum ti-am zis si pe mail: lungan fi-tu asta..dar zau de imi dau seama cu cine seamana mai mult
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
greenfrog spune:
Buna seara dragelor,
ce dor mi-a fost de voi! doua saptamani nu am avut net la casuta de la tara, aseara am ajuns in bucuresti si tot incerc sa recuperez dar mai am.
Bun venit irene! Am citit despre mirodenii si mancare libaneza (yummy,yummy), alegerea scaunului de masina, pantofiorii de la zapaticos (vreau si eu pentru Petru daca ne strangem mai multe!), nervi si oboseala. Am pus cateva poze noi pe contul comun. Oboseala maxima si la mine, Petru se trezeste de trei patru ori pe noapte si vrea san si cateodata si din ora in ora pentru diferite motive foarte importante pentru el: sa faca caca, sa faca partz, sa ragaie...orice il deranjeaza e un motiv sa imi dea si mie trezirea. Sunt varza, nu prea mai gandesc bine si scriu greu, ma incurajez ca trece si vin ele si vremuri mai bune.
Ca sa nu ma lungesc si sa evit un mesaj putin coerent:
-avem doi dintisori;
-ne diversificam cu trei mese pe zi dar legumele inca nu ne sunt pe plac;
-refuzam orice invitatie la lp, la cat dorm nu stiu de unde mai pot produce lp;
-stam bine in fundulet dar nici urma de mers de-a busilea;
-are mare chef de joaca cu jucarele si cu mine, singur nu sta deloc;
am uitat ce mai vroiam sa spun.
va pup pe toate fara exceptie