Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (58)
Raspunsuri - Pagina 13
honeybaby spune:
Anca - pai tu faci o diferenta intre lapte. Nici eu nu beau Dorne de cand o avem pe Hoeny . I-am dat la munte si a vomitat in jet. M-am si speriat ca avea doar 500g atunci...
Exact asa face si Maya , vine in fata , dar ramane asa , se lasa pe o parte si cade
Uite :
http://picasaweb.google.ro/deni757/MayutzPuiutz5Luni#5520375186646456530
Michelle = frumos Andrei, si vaca tare supla mai , mai e scoate-o si tu la pascut.
Imi place casuta, seamana cu a noastra, neterminata
Ami, Oana - masina era de mult in plan, de vreo 2 ani, dar ba a venit sarcina si nu am mai putut sa muncesc, ba casa in constructie, ba 3 morfologice, si tot asa.... Si cu tati spala mai mult el in weekend vasele .... a zis mai bine fara bani decat asa
Iar ma uitat... ma duc sa papa ca s-ar facut cartofii taranesti
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
Ramy77 spune:
SENSIBILA, frumosi papuceii
Vreau si eu sa comand cizmulite pentru Briana si vroiam sa intreb cum se calculeaza marimea la incaltaminte pentru bebe? Adica eu am o pereche de papucei marimea 16 care e mai mare decat alta marimea 18, deci daca comand cum stiu ce marime sa comand? Sau merg la plezneala?
Ioanact spune:
Buna, fetelor!
In sf intru si eu pe DC..
Dimineata nu am avut timp sa intru..
A venit si Ioana de la gradinita.. Acum e in camera la somn..Justina doarme si ea.. A mancat mult m bine legumele ( de maine introduc si pastarnacul) si 120 ml de lp ( desi ultimile 20 ml a baut m greu -statea cu el in gura , apoi m sugea ) .
Maine ii dau 100 ml de lapte , sa vedem diferenta .
Ieri, dupa ce-a mancat legumele + lapticul a dormit 2 h.
La multe lunite si anisori , sarbatoritilor de azi: Veronica Joy, Petru Gabriel, Victor Andrei si Daniel !
Merg sa mai .
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
dayanara spune:
sensibila sa poarte gia sanatoasa pantofiorii
denisa sa stapaniti sanatosi masina de spalat
si silvana cade tot asa, cand in fata cand in spate nu rezista mult in fund
ramy sanatate brianei sa nu aibe nimic!
niki maria cum e?
am pus poze cu lentilele de contact si amintiri din tinerete, am ras cu lacrimi de mine si de leo zau :)))
unele se vad foarte prost ca.s de pe vremuri demult apuse :))
in una sunt cu un actor de telenovele care facea nu stiu ce reclama de l-am pus pe leo sa se invoaisca de la munca sa ma duca acolo :)))
http://picasaweb.google.com/roxana1777/Diverse#
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
honeybaby spune:
Roxana unele poze imi plac mult de tot . Sunt frumoase. nu stiu cati ani aveai acolo dar unele arati de 16 ani. Mor cand vad parul ala.
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
nibi_niki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dayanara niki maria cum e? am pus poze cu lentilele de contact si amintiri din tinerete, am ras cu lacrimi de mine si de leo zau :))) unele se vad foarte prost ca.s de pe vremuri demult apuse :)) in una sunt cu un actor de telenovele care facea nu stiu ce reclama de l-am pus pe leo sa se invoaisca de la munca sa ma duca acolo :))) http://picasaweb.google.com/roxana1777/Diverse# roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006) "De medico, poeta y loco todos tenemos un poco" POZE |
Maria e foarte bine mersi..Nu a mai facut temperatura.Asteptam rezultatul la analiza azi.Sper sa fie ok.
In poza 8 aveai suvite blonde?nu gasesti o poza mai de aproape?..ca sunt curioasa cum iti sta....cu lentile iti sta f bine
MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG
dayanara spune:
denisa cred ca vreo 20 de ani aveam
mie imi pare rau ca.mi lasam parul asa lung, la vremea respectiva imi placea , acum nici sa nu vad, nu.mi place deloc, scurt mi se pare mult mai stilat, bine scurt si sa te ocupi de el , eu imi fac o coada din cele 3 fire si gata :))
niki
poate o fi fost un virus ceva ...nimic important
am una de aproape dar n.o gasesc, nu.mi statea bine ca altfel ma mai faceam, acum mi l.as deschide dar mi.e lene sa ma ocup de el
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
jeni_h spune:
Salutare fetili
n-am reusit sa mai intru zilele astea,(nu cred ca mi-ati simtit lipsa) scuze, sunt in urma cu cititul....recunosc, sunt zombie! A iesit si al doilea dintisor si maraiala continua, in special noaptea !
Vreau sa urez tuturor sarbatoritilor LA MULTI ANI ! Sa fiti sanatosi, sanatoase si tot ce va doriti voi!
Am adaugat cateva poze in albumul comun. Am mai vizionat si alte pozici cu iepurasi frumosi foc! Sunt superbi , sa ne traiasca!
merg sa incerc sa recuperez din urma
pupici la toata lumea fara exceptie
http://picasaweb.google.ro/sclipiciosi2010/SarahMariaByJeniH#
Erina spune:
Am mai vazut ceva poze cu Maya frumoasa in fundulet pe pat. Sa stii Denisa ca sta foarte bine, David se apleaca si mai mult. Sa stapinesti sanatoasa masina de vase.
Roxana, ai fost si esti o prezenta foarte exotica!
-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle