bucati mici de plastic in laptele Aptamil 1!!!
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
Gabitza1977 spune:
sincer, nu vad de ce a fost mutat acest subiect la Lectii know how on line, sport.
consider ca ar trebui sa stea in continuare la Discutii generale sau macar la Parintii intreaba, parintii raspund, ca sa afle cat mai multe mamici si nu numai depre aceasta problema...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/marius/marius.jpg)
marius spune:
Citat: |
voi ce ma sfatuiti, sa astept explicatiile lor, sau sa ma duc direct la OPC? |
Este clar o intrebare (relativ tehnica) despre cum sa procedezi(know how) pe o intamplare relatata.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andruskandu/andruskandu.jpg)
andruskandu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui marius
Este clar o intrebare (relativ tehnica) despre cum sa procedezi(know how) pe o intamplare relatata. Eu pur si simplu / Pagina legislativa |
![](wow.gif)
Pai, asa, Marius, aproape 90% din subiecte, care au diferite intrebari ar trebui sa ajunga la capitolul "Know how"... cum sa nu-i mai dau san, sau biberon, sau cum sa-l invat la olita.... sau de la bucatarie, "cum se prepara mancarea asta...", etc. etc. etc....
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/desprecopii/desprecopii.jpg)
desprecopii spune:
cred ca acest topic trebuie sa ramana aici - pentru a fi vazut de toata lumea.
multumesc.
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
Gabitza1977 spune:
citat din mesajul lui LORI Hm, si o prietena de a mea mi-a spus ca a gasit niste bucati de plastic in laptele Aptamil. Atentie mare, mamici. "When one of your dreams come true, you begin to look at the others more carefully." |
Lori, prietena ta i-a contactat pe cei de la Milupa?
Daca nu, bine ar fi sa o faca... sa vada ca nu e vorba de un singur caz.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/oanaiacovita/oanaiacovita.jpg)
oanaiacovita spune:
Gabitza eu am patit-o cu Lactana Toepfer si nu erau bucati de plastic, era mizerie neagra.Si culmea e ca trecusem de la Aptamil la Lactana HA, din motive de alergie si am preferat pentru moment sa ma intorc tot la Aptamil, stiind ca mereu era curat. Acum imi dai de gandit. Offf....
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
![](al9leacer.gif)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
![](rugaciune.gif)
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
Gabitza1977 spune:
Offf Oana...nu stiu ce sa mai zic!
A venit azi o domnisoara de la Milupa la mine acasa, mi-a adus o cutie noua, a luat-o pe cea in care am gasit bucatelele de plastic si plicul cu bucatelele respective, am completat un formular cu toate cele...
Cica vor informa fabrica din Germania si vor face cercetari acolo. Dar, ma intreb, cu vreun folos? Ca tot timpul aud de chestii de genul asta cu diverse firme de lapte praf
ana l spune:
citat din mesajul lui oanaiacovita Gabitza eu am patit-o cu Lactana Toepfer si nu erau bucati de plastic, era mizerie neagra.Si culmea e ca trecusem de la Aptamil la Lactana HA, din motive de alergie si am preferat pentru moment sa ma intorc tot la Aptamil, stiind ca mereu era curat. Acum imi dai de gandit. Offf.... ![]() Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010) ![]() Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi! ![]() Cand cineva acolo SUS te iubeste... |
Eu am gasit intr-o cutie de cereale de la Lactana, fluturi, iar in punga sigilata din interior cred ca erau gargarite. M-am intors la farmacia de la care il cumparasem, si mi-au dat alta marca in loc. Au retras atunci toate cutiile de la raft. N-am mai avut curaj sa iau ceva de la Lactana.
Iar Aptamil-ul ma pune pe ginduri. Am mai auzit astfel de probleme. Nu m-as fi asteptat niciodata la asa ceva.
hainute de vanzare
criss_2081 spune:
Nu imi vine sa cred ca au aparut probleme si la Lactana de la Topfer, eu eram super incantat de el, chiar nu stiu ce sa fac?