Sept-Oct '10 -Bravo Mari Paun, 2ingerasi!(170)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Hai ca am intrat "in goana calului" si zic pe scurt:

Bravo Nadiuta!!! Bun venit micutei Laura!!!

Hai Mari Paun, Hai 2ingerasi!!!

si raportul: col putin scurtat dar inchis, nu nasc saptamana asta, iar saptamana viitoare ar fi bine sa tin picioarele incrucisate pana joi, ca mi-e doctorita plecata. A... pt amatoare... sa curga berea fara alcool!!! bebe a depasit 3kg (ecograful zicea ceva de vreo 3.2!)
Va invidiez nitel pe cele cu programari pt cezariana, eu cred ca voi presta nastere naturala si dupa ce ca nu pot face epidurala mai tb sa suport si elementul "surpriza".

V-am pupat, plec la medicul de familie sa iau trimitere pt analize, sper sa nu nasc pana ce imi ies rezultatele!

Donna 37+ cu Tudor Gabriel

Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 2 saptamani in burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Ana multumesc! Ai sa vezi ca si kk bebelului ti se va parea special! E ceva...ce nu poate fi descris in cuvinte! Ti se pare ca e copilul PERFECT! Dar te las sa "descoperi"!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010), DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Alynta,sper ca nu te-ai suparat pe mine! Bineinteles ca fiecare parinte isi vede copilul cel mai special! Si eu o sa-i pastrez cate ceva (bratara de la spital,motul,un body mic.....)dar nu si buricul!
Acum,fiecare face cum vrea si cum crede!
Nu te supara pe mine,eu doar am spus ce voi face eu ,fara sa critic pe nimeni!

Ana38+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

K.A.T., scuze daca am reactionat ...asa cum am reactionat
Nu este ziua mea cea mai buna...

Iar am varsat, cu arsurile astea...si cam am intrat in panica. Nici nu stiu ce sa mai mananc, sa nu mai ajung iar la dat la boboci.
Abia astept sa ajung diseara la MF

Ana, tare bancul....

Valentina37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUANASHANA spune:

LUANASHANA, imi pare rau ca a fost nevoie sa ramaneti internati la spital, dar poate ca e mai bine ca l-a vazut pe bebe si i se acorda tratamentul necesar. Si Clarinda a stat la lampa pentru ca avea icter prununtat si dupa vreo 2 zile nu mai avea nimic. Mai mult ideea de internare in spital cred ca e mai neplacuta decat ce are bebe efectiv. Sa treaca cat mai repede si eficient timpul asta! Iti multumesc mult pentru informatiile legate de Filantropia si, daca poti si nu te superi, imi mai poti da cateva detalii? Nu mai tin minte daca ai nascut natural sau prin cezariana, dar ai avut nevoie sa aduci ceva medicamente si alte "ustensile" pentru nasterea propiru-zisa? Cat te-a costat la roomingin si cum ai putut opta pentru asta? Mersi mult si scuze ca te stresez cu asta, dar cred ca ma intelegi ...

Tanamera . Frumoasa foc perdeaua!

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 38+ AMR 1

Poza preferata Clarinda

Eu am nascut prin cezariana, dar nu la cerere, pur si simplu am pierdut toata apa si nu am avut nici o contractie si nici colul deschis dilatat, drept pentru care dupa 12 ore medicul Prof. peltecu m-a luat in operatie. Nu pot sa-ti zic despre ce e nevoie, ar trebui sa te interesezi, stiu ca la un moment dat cat eram in sala de travaliu m-a intrebat cineva daca am un cateter.Si atat.Dupa operatie am stat la TI o noapte, apoi 2 la rezerva. Am spus pur si simplu ca vreau rezerva si mi-au dat. Oricum sunt ultimile ocupate din cauza pretului. 300ron pe noapte.
daca mai ai intrebari iti raspunc cu placere cand am timp
Tudor azi e mai bine, i-a scazut bilirubina de la 17 la 13,4.San papa la cerere.Daca maine ajunge sub 10, ne da drumul acasa. De vineri pana azi a luat 220gr. Doctorita zice ca ii merge bine cu lapte de titi.

[/quote]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Klarisse daca-ti spuuunn....acu' as manca mamaliga cu branza! Eu nu am probleme cu felul asta de mancare,chiar imi place!
Donna felicitari pt vestile bune!

Eu nu stiu cum si de la ce,dar am puroi in gat! Nu ma doare,simt doar discomfort cand inghit,parca mi-ar fi ramas ceva in gat!

Ana38+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Oooh..subiectul kk...nici nu va inchipuiti ce rol important va juca in viata voastra
La un moment dat, mai ales ca era si un pic constipat, totul se reducea la "a facut kk azi?", "de cate ori?", "ce culoare?" si multe pe tema asta. Iar partzuri...unde-s partzuri, e fericire, ca nu il doare burtica

Kiti, 37+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Ana good luck si pofta mare.

Klarisse graviduta 37+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 8 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Multumesc LUANASHANA! Tinem pumnii sa scada sub 10 si sa mergeti linistiti acasa cat mai curand. Nu mi se pare scumpa rezerva, o sa cer si eu daca mai au disponibile. Of, sunt cam in ceata cu maternitatea asta, ce bine era sa fi ramas tot la Polizu, macar aveam experienta de l aClari PLUS medicul meu. Dar asta e, sper sa ne ajute Doamne-Doamne sa fie totul bine si sa fim amandoua sanatoase.

Si am uitat sa-i urez micutei Laura bun venit pe lume
SA FII SANATOASA SI FERICITA ALATURI DE PARINTII TAI!!! FELICITARI NADIUTA!!!

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 38+ AMR 1

Poza preferata Clarinda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana_23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaalina

Neataaa....greu cu trezitul asta din 3 in trei ore , dar asta e daca cere ii dau laptic ca are milka deocamdata.

ASaaa la Elias... daca faci cezariana , la T.I. asistentele sunt dragute , dar odata ce te muta pe salon e un cosmar , vin rar , cica sunt ocupate , eu as fi avut nevoie sa ma sprijin de un umar ca sa ma pot da jos din pat mai repede , ameteam , se invartea totul cu mine, pana la urma cu lacrimi in ochi m-am ridicat si am zis ca de o sa cad trebuie sa ma ridice cineva. Scopul era sa ajung la salonul de bebei ca de seara de cand nascusem nu trecuse nimeni pe la T.I sa mi-l arate desi dr . le-a rugat sa mi-l aduca, barem sa-l vad curatel.

Altceva, va sfatuiesc fara prea multe bagaje, nu aveti ce face cu ele , oa sa va enervati ca aveti ditamai gentoiu si ca gasiti greu ce ma trebuie.

Pt bebe mi-a cerut 15 pampersi, un bepanten si un pachet de servetele umede. Ce ai in plus scoate din geanta.

Anaalina , mami de Catalina Teodora(30.03.2007)sicu(38+)

multumesc frumos

sorana 34+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Fetelor am si eu o mica nelamurire care genereaza oaresce ingrijorare.. DPN-ul meu e pe 8 oct iar cezariana e programata pe 2 oct..nu e prea devreme pentru asta micu? Avea 3 kg saptamana trecuta, e la termen..dar totusi ma intreb..

Klarisse graviduta 37+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 8 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput