Sept-Oct '10 -Bravo Mari Paun, 2ingerasi!(170)
Raspunsuri - Pagina 3
ana_25 spune:
BOTOSEL cred ca noi suntem mai stresate de sexul copilului decat de nastere!
Ana38+ Maia Elena lu' mama
ana_25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui eveline
38+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca |
stiam ca tu esti!
Multumim!
ana_25 spune:
Tanamera f faina perdeaua!
Camy bafta azi la eco!!
Eveline la noi e ceva normal sa uitam sa schimbam user-ul!
be_one spune:
Buna dimineata!
Asta noapte nu am putut sa scriu prea mult si am ceva restante...
Sorana, te intrebai cine se va naste de ziua ta Iti spun si eu acum La multi ani! ca nu am mai apucat atunci, asa cum nu am reusit sa iti raspund nici in legatura cu infacolul si nu stiu cum ati facut pana la urma. Daca mai este si pt mine, poate imi trimiti PM
Si felicitarile mele speciale pentru Mai3 si bebe Bogdan Filip (Filip aveam si noi pe lista). Acum sunteti Mai4, nu?
Mamici, voi dati deja calciu si vigantol? Mie din maternitate mi-au spus sa-i dau vigantol 2 pic pe zi, iar dr de fam mi-a spus sa-i dau 1/2 fiola calciu gluconic timp de 5 zile. A mai dat cineva asa?
Oana 36+ cu Ioan si mami de Dimitrie (23.10.2004)
eveline spune:
Cand am ramas insarcinata, undeva adaaaaanc in sufletul meu mi-as fi dorit ca bebele sa fie fetita....pentru ca de fapt doream sa fie sanatos indiferent ce ar fi. Eu mai am o fetita si in veci si de-a pururi nu m-as fi vazut mama de baiat. Mai alesc ca stiu cat de duuulci, iubitoare si alintate sunt.La toate ecografiile facute pana acum mi s-a spus ca bebele va fi baiat...am avut timp sa ma obisnuiesc cu gandul, acum mi se pare OK, poate un pic speriata ca nu stiu cu ce "se manaca" asa ceva (adica sa fii mama de baiat) dar nici nu mai pot concepe, efectiv, ca nu va fi baiat. Cred ca ar fi un adevarat soc pentru mine sa-mi spuna la nastere ca e fata....
38+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca
botosel452 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_25 BOTOSEL cred ca noi suntem mai stresate de sexul copilului decat de nastere! Ana38+ Maia Elena lu' mama |
Vai de mine...intotdeauna am visat ca atunci cand voi avea copil, va fi fetita
Cand am fost la ecograf si ne-a spus ca e fetita, am plans toata "sedinta" de eco. Se uita tipa de la casierie la mine ca la urs, ca aratam plansa ca vai de mine
Nu stiu ce m-as face daca ar iesi altceva. Mi-ar trebui ceva timp sa ma obisnuiesc cu ideea.
Valentina37+
K.A.T. spune:
Am reusit sa imi pregatesc un sanwich cu 2 oua ochi, branza, rosii si ardei. Mmmmm Va fi fericit Andy ca eu toata sarcina am respins ouale.
Dar oricum incerc sa stau, sa imi gasesc pozitie, mi se intareste rau burtica (burtoiul) si ma doare.
Cat de ok sunt contractiile astea la sfarsitul sarcinii?
Kristina 37+ cu Tessa May . K+A=T
eveline spune:
ANA
Cred ca merg sa dorm un pic, daca oi putea...de cand a inceput gradinita ma trezesc la 7 s-o pregatesc pe Bia. Pana acum, de cand am intrat in concediu si cat timp a fost vacanta, m-am tot trezit la 10. Asa ca-s tehuie... Cum voi fi oare cand n-o sa dorm cu noptile???
38+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca
K.A.T. spune:
citat din mesajul lui ana_25 BOTOSEL cred ca noi suntem mai stresate de sexul copilului decat de nastere! Ana38+ Maia Elena lu' mama |
Cool, Ana!
K.A.T. spune:
citat din mesajul lui eveline ANA Cred ca merg sa dorm un pic, daca oi putea...de cand a inceput gradinita ma trezesc la 7 s-o pregatesc pe Bia. Pana acum, de cand am intrat in concediu si cat timp a fost vacanta, m-am tot trezit la 10. Asa ca-s tehuie... Cum voi fi oare cand n-o sa dorm cu noptile??? 38+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca |
Somnic pufos!
Dupa accea sa il trimiti pe Mos Ene si la mine, te rog frumos!