Sept-Oct '10 -Bravo Mari Paun, 2ingerasi!(170)
Raspunsuri - Pagina 2
LoraG76 spune:
Vazut una bucata bebelusha de mihaelka in album, e draguta tare!
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
ana_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui botosel452 Tocmai am aflat ca o cunostinta de-a mea tocmai ce a nascut, in ungaria. Alesesera si numele, Alexandra Petra....dar la cezariana a iesit o putza ![]() ![]() ![]() Deja sunt panicata Asta apropo de discutia pe care o aveam cu Ana, acum cateva zile. Valentina 37+ ![]() |

Maaai,sper sa nu avem surprize din astea!

Oricum azi ma duc la dr,si sigur imi face si eco!! Aaa,si bineinteles ca o sa vrea sa ma cunoasca si pe cal!

Ana
38+
Maia Elena
lu' mama
fulguta28 spune:
falcutze
uta28 este
37+
cu Mara Elena------------------------------------------------
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!
camy81 spune:
NEATA 

MULTUMIM DE CAPITOL NOU

Am intrat si eu un pic sa imi fac prezenta pt.ca azi plec la eco sa vad ce mai face bb si cat a crescut de sapt. trecuta
,sa vedem cat mai vrea sa stea la mami in burtica ![]()
Imi pare fff rau ca eu nu ma descurc nicicum sa vad pozele cu bb si sa va pun si eu cateva cu noi

, de cand am inceput sa comunic cu voi tot ma chinui si nu reusesc nimic 

, dar sa stiti ca nu ma dau batuta si mai incerc pana reusesc
VA 
SI BAFTA 2INGERASI SI MARI 

CAMELIA
38+ SI MAMI DE
ALEXIA 

K.A.T. spune:
| citat din mesajul lui fulguta28 falcutze uta28 este 37+ cu Mara Elena------------------------------------------------ www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy! |
Multumesc de lamurire!

Kristina
37+ cu
Tessa May .
K+A=T
botosel452 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ana_25
![]() Maaai,sper sa nu avem surprize din astea! ![]() Oricum azi ma duc la dr,si sigur imi face si eco!! Aaa,si bineinteles ca o sa vrea sa ma cunoasca si pe cal! ![]() ![]() Ana 38+ Maia Elena lu' mama |
Tin minte ca atunci ne-am vazut cu burticile in bucuresti, Chichi spunea ca s-a intamplat in municipal de cateva ori ca la nastere copilul sa iasa cu alt sex decat cel vazut de ecograf

Ma simt depasita
Valentina
37+
K.A.T. spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui botosel452
Tin minte ca atunci ne-am vazut cu burticile in bucuresti, Chichi spunea ca s-a intamplat in municipal de cateva ori ca la nastere copilul sa iasa cu alt sex decat cel vazut de ecograf ![]() Ma simt depasita Valentina 37+ ![]() |
Ups

Kristina
37+ cu
Tessa May .
K+A=T
ana_25 spune:
Am vazut si eu bebita lui Mihaelka in album! Ce dulcica e!

KAT bolfitele sunt falcutele la bebe!
Ana
38+
Maia Elena
lu' mama
eveline spune:
| citat din mesajul lui septoct2010 ANA, CAMY - bafta azi la eco! |

38+ Victor Darian si mamica de
Andreea Bianca