Asigurari medicale private
![](images/user_woman.png)
Am mai scris un mesaj dar vad ca nu a aparut..ma intereseaza pentru mine si copilul meu o asigurare privata de sanatate care sa fie valabila si intr-un spital.
Are cineva o asemenea asigurare de la Asilife ? una parca Sana care..
am inteles ca se poate face pe persana fizica , iti poti trece si copilul, copii..si ai acces si la policlinici si la spitalele lor.
Daca are cineva vreau sa stiu si eu daca este ok..si ce conditii sunt.
Multumesc
Raspunsuri
AlinaEmi spune:
da, si pe mine m-ar interesa sa stiu daca are cineva asa ceva si daca a beneficiat de ea pt. copil si care sunt conditiile. Cu alte cuvinte, merita or ba ?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
marriana spune:
sotul meu a avut acum cativa ani la Interamerican , actualul Eureko ( parca). in momentul cand am incheiat contractul cu ei, ne-au spus niste conditii care ne-au multumit, ei lucrau cu spitalul particular Euroclinic. Am platit polita aprox. 8 luni fara sa beneficiem de nimic de la ei. toate bune si frumoase pana a facut sotul un pulseu de tensiune ( si asa am descoperit ca are probl. cu inima), iar din momentul in care am inceput sa facem investigatii, analize, controale, dupa 2 luni, ne-am trezit ca ne-au reziliat contractul, fara ca macar sa aiba bunul simt sa ne anunte. Sotul a aflat de la personalul medical de la Euroclinic cand s-a dus la un control ca figureaza cu contractul reziliat. Iar dupa ce ne-am dus revoltati la firma de asigurari, directoarea de acolo, ne-a cerut scuze ca agentul a omis sa ne anunte ca reziliaza contractul, dar ca au procedat legal, pt. ca, la incheierea contractului nu i-am anuntat ca sotul are atatea probleme de sanatate. a trebuit sa ajungem la med. de familie, am luat analizele med., fisa lui med sa demonstram ca nu avea acele prob. la incheierea contractului, ca probl. au aparut ulterior....degeaba, n-am avut nici o sansa.
deci, cam asta e....platesti polita, nu beneficiezi de serviciile lor, e ok, daca doamne ferste apar probleme si incepi sa-ti faci investigatii....sanatate!!!! te trezesti cu contractul reziliat.
asta a fost experienta noastra !!! n-as mai incheia o astfel de polita sub nici o forma. in momentul de fata, o consider o alta sarlatanie a firmelor de asig. pt. a-ti lua banii moca.
geniest spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marriana sotul meu a avut acum cativa ani la Interamerican , actualul Eureko ( parca). in momentul cand am incheiat contractul cu ei, ne-au spus niste conditii care ne-au multumit, ei lucrau cu spitalul particular Euroclinic. Am platit polita aprox. 8 luni fara sa beneficiem de nimic de la ei. toate bune si frumoase pana a facut sotul un pulseu de tensiune ( si asa am descoperit ca are probl. cu inima), iar din momentul in care am inceput sa facem investigatii, analize, controale, dupa 2 luni, ne-am trezit ca ne-au reziliat contractul, fara ca macar sa aiba bunul simt sa ne anunte. Sotul a aflat de la personalul medical de la Euroclinic cand s-a dus la un control ca figureaza cu contractul reziliat. Iar dupa ce ne-am dus revoltati la firma de asigurari, directoarea de acolo, ne-a cerut scuze ca agentul a omis sa ne anunte ca reziliaza contractul, dar ca au procedat legal, pt. ca, la incheierea contractului nu i-am anuntat ca sotul are atatea probleme de sanatate. a trebuit sa ajungem la med. de familie, am luat analizele med., fisa lui med sa demonstram ca nu avea acele prob. la incheierea contractului, ca probl. au aparut ulterior....degeaba, n-am avut nici o sansa. deci, cam asta e....platesti polita, nu beneficiezi de serviciile lor, e ok, daca doamne ferste apar probleme si incepi sa-ti faci investigatii....sanatate!!!! te trezesti cu contractul reziliat. asta a fost experienta noastra !!! n-as mai incheia o astfel de polita sub nici o forma. in momentul de fata, o consider o alta sarlatanie a firmelor de asig. pt. a-ti lua banii moca. |
Si niste prieteni au patit-o cu asigurarea medicala pt. copil. Cu AIG, insa. Au platit o perioada, au dat vreo 4000 roni si s-au dus sa se intereseze ce trebuie sa faca pentru a beneficia de asigurare pentru ca trebuia operat de polipi copilul. Le-a spus ca pot acoperi 60 RONI din costul operatiei. Au reziliat contractul si au pierdut acei 4000 de roni.
adelamaria spune:
Eu am asigurare pentru copil la Medicover. I-am facut controale periodice si analize gratuite, am platit lunar costul abonamentului si atat. Insa nu cred ca am vreun avantaj daca vreau sa ma internez cu ea, Doamne-fereste!...Pentru asta cel mai bine e sa ai bani pusi deoparte (1 zi spitalizare la Medlife e 500 RON).
Din cate stiu abonamentul lunar la Medicover e 450 RON/copil. Eu platesc mult mai putin pentru ca pe mine ma asigura firma la care lucrez, iar eu acopar doar diferenta pentru copil (semnificativ mai putin, aprox. 200 RON la 3 luni).
BraveGirl spune:
noi avem din 2008 asigurare Eureko pt toata familia. Si noi am avut undele incidente cu ei, dar per total suntem multumiti. Daca cititi cu atentie pana si virgula contrctului, o sa vedeti ca ei sun tacoperiti, deci dc va convin conditiile bine, dc nu, asta e.
Sotul s-a operat de apendicita la Euroclinic si nu a platiti nimic. anual ne facem cel putin un set de analize, eco, si nu platim. toate controalele sunt gratuite. Merg cu fetita la pediatru si nu paltesc niciodata consultatia si nici analizele. eu am avut nevoie de RMN, ei nufaceau l aEuroclinic, dar m-au trimis la lat spital din reteaua Eurako.
La inceputul anului am fost internata cu fetita la Medlife si le-am cerut banii achitati acolo, pe motiv ca ei nu mi-au pus la dispozitie o varianta ok pt mine (eu am exclus sa ma internez cu copilul de 1,2 ani la stat)
Ce sa zic, noi suntem multumiti. e scumpa asigurarea, dar in cazul nostru e ok, pt ca sotul e fanatic cu analizele si controalele, fetita a mers destul de des la pediatru, acum o sa mergem mai rar, ca a crescut, dar vine bebe2 cu care o sa mergem lunar. In sarcina am unele analize gratuite, 15% reducere la eco si analize, nastere. Consultatiile la ginecolog sunt gratuite.
Sunt curioasa ce o sa se intample acum, ca CMU a preluat Euroclinic.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si
33+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/novus/novus.jpg)
novus spune:
Noi avem o astfel de asigurare de la Allianz Tiriac , unde si lucrez si suntem f multumiti de ea, problema la noi in Deva e ca nu avem decat un partener local, in Bucuresti insa e cu totul altceva, aveti de unde alege !
Daca vreti mai multe informatii, astept un PM
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)