Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (113)
Raspunsuri - Pagina 22
ana_vio87 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ral_eli tot mi se pare pretul exagerat, pret de hotel de 4 stele. in fine, poate numai am eu simtul banului; totul mi se pare de scump chiar m-ati facut curioasa. miercurea viitoare o sa merg si eu la curs si sa vad spitalul, sa fac o comparatie cu cel la care nasc eu 30+ |
este un pret foarte mare pentru un salariu normal, dar daca stai sa te gandesti ca o rezerva la bucur, de exemplu, am inteles ca e undeva la 60 euro si nu sunt aceleasi conditii e cat de cat ok.
euu cel putin cunt ingrozita de toate preturile astea si ma gandesc cei fara posibilitati, cu salarii minime, sau poate chiar care acum au ramas in familie cu un singur salariat ce fac???
pupici pe burtici :*:*:* 26+
sugubina spune:
Deci cucul fetele..ma cam plicti. Pufescu e in pat deja, desi a dormit la pranz. Mi-a gatit in seara asta un gen de crispy de piept de pui si salata de vrz. Foarte buun..
Lore eu am luat si 4 pe zi..Acum nu stiu mai mult sa iti zic. Ai contractii? Vezi ca ajuta sa stai si intinsa
ral_eli si eu sunt cu simtul banului cum zici tu..Sunt de acord cu cheltuitu da nu cu risipitu lor..Asa ca nu esti singura.Si io tot de maine intru in prenataaaal!
Hai ca nu prea mai pot sta , merg sa ma intind. Pup fetele!
sugubina 29+ cu Puficele
lore76 spune:
citat din mesajul lui sugubina Deci cucul fetele..ma cam plicti. Pufescu e in pat deja, desi a dormit la pranz. Mi-a gatit in seara asta un gen de crispy de piept de pui si salata de vrz. Foarte buun.. Lore eu am luat si 4 pe zi..Acum nu stiu mai mult sa iti zic. Ai contractii? Vezi ca ajuta sa stai si intinsa ral_eli si eu sunt cu simtul banului cum zici tu..Sunt de acord cu cheltuitu da nu cu risipitu lor..Asa ca nu esti singura.Si io tot de maine intru in prenataaaal! Hai ca nu prea mai pot sta , merg sa ma intind. Pup fetele! sugubina 29+ cu Puficele |
pe mine ma doare spatele si mai ales rinichiul stang
Lore 28 + &
letzy81 spune:
Am terminat si noi de facut zacusca,acum tot apartamentul miroase a zacusca.Mare noroc ca m-a ajutat sotul ca altfel clacam sigur.A ramas saracutul sa curete bucataria inca 2 ore,eu nu mai eram in stare.Si dupa ce am abandonat bucataria si m-am dus la dus m-am speriat cat de unflate erau picioarele mele.In special piciorul drept.
Si mai nou in fiecare seara am stari de greata de parca sunt in primul trimestru.
Nu mai vreau sa aud de zacusca pana la anul!
M-am plans destul,vad ca a devenit sportul meu preferet!
Ma duc la nani ca maine ma trezesc devreme.
Noapte buna tuturor!
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
33+
anya2010 spune:
citat din mesajul lui ral_eli anya esti super tare cu vecina! dar tot mi se pare o nesimtire sa arunci asa pe geam tot ce-ti vine 30+ |
Deci mi-a ajuns cutitul la os, nu e prima data cand se intampla. Mereu gasesc mancare si chestii scarboase pe pervaz. Am gasit pana si un prezervativ folosit. Unii arunca sacul de gunoi pe geam desi avem ghena la fiecare etaj. Mi se pare culmea nesimtirii, eu chiar nu-i inteleg pe oamenii astia carora le place sa traiasca in cocina, pana la urma tot noi avem de suferit ca e plin de gunoaie in fata blocului..dar se pare ca pe ei nu-i deranjeaza
Ana trebuie sa ai nervi de otel cand vine vorba de mutat sau renovare. Nu cred ca e vreo persoana care sa spuna ca a trecut prin etapele astea si totul a mers struna. Am renovat si eu acum 3 ani si mi-a iesit pe ochi, numai peripetii..am ramas cu unele chestii nefinisate dar chiar nu ma mai intereseaza la cat stres am avut Sper sa se termine si la tine in curand
BraveGirl multam pt raspuns
Ana 33+ cu Gabriel
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
poze
anya2010 spune:
citat din mesajul lui amelia_ilie Fetelor, pana la urma s-au hotarat guvernantii ce mai taie? Ca pe mine ma tot sperie colegii de serviciu binevoitori cum ca s-ar fi redus indemnizatia la 50%. 27+ |
Domnului Boc cica i-a venit lui ideea geniala sa reduca durata CIC de la 2 ani la 1 an si sa micsoreze sau chiar sa se renunte la alocatia de 200 ron pe care o iau copii pana la 2 ani. Eu nu l-am auzit pe Boc spunand asta. Cred ca e doar zvonistica, o pastila aruncata sa vada cum reactioneaza lumea. Va fi ca si in cazul indemnizatiei, au zis initial ca vor sa revina la suma unica de 600 ron ca in final sa micsoreze procentul cu "doar" 15%. Vaaai cat de marinimosi au fost guvernantii, toata lumea a fost multumita, desi pt multe femei 600 ron sau 70% din net e cam acelasi lucru. Acum o sa faca la fel, o sa micsoreze durata de la 2 la 1 an jumate si o sa faca alocatia de 100 ron. Si romanul cum e fraier o sa rasufle usurat la gandul ca putea fi mai rau. Mi-e ciuda ca m-am nascut in Romania
Ana 33+ cu Gabriel
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
poze
lore76 spune:
neata fetelor
azi sunt matinala rau si vad ca singura
va doresc sa aveti o zi frumoasa
eu ma duc la control la rinichi, desi azi noapte am dormit bine si n-am avut dureri
Lore 28 + &
mirunam spune:
CAPITOL NOU: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=156615
sorry, nu pot masca lik-ul din lipsa de ghilimele
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 32 +