Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (113)
Raspunsuri - Pagina 14
ana_o spune:
Lore, poate ai dormit neacoperita si de la frig... Calmante permise, ceva? Felicitari pentru schimbarea de semnatura!
Incet-incet, trecem toate de "pragul" 28!
Ana
33+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR 28 de zile(sper eu)
julyjuly spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinushca [quote]citat din mesajul lui ana_o [br Si am facut si fideaua cu lapte. Sa ne fie de bine! July, coagulograma e analiza care ti se cere in caz ca trebuie cezariana, teoretic toate burticile ar trebui sa aiba facuta coagulograma, in cazul in care s-ar intampla ceva la nasterea naturala si situatia ar cere o cezariana de urgenta, analiza asta e obligatorie... |
obligatorie my ass! eu am avut la prima sarcina facut testul asta (il am si acum) si nu s-a uitat NIMENI pe el la cezariana... sau inainte...
Pai, cezariana nu e o interventie chirurgicala la care e necesar sa se stie timpul de singerare si timpul de coagulare ? La clinica unde voi face analizele astea, cand am intrebat ce contine coagulograma, mi-a zis in termenii lor medicali, ca ar contine PT, INR si inca o analiza, nu mai tin minte exact ce anume. Ce ma surprinde e ca dr. nu mi-a zis ca ia in calcul posibilitatea de cezariana. Sunt lucruri pe care prefer sa le discutam cu cartile pe fata, ca sa stiu din timp la ce sa ma astept.
july mami de Alex (12.11.2004) 30 sapt. + Tudor Constantin
beatrice75 spune:
Ana, ieri vedeam la tv o pancarda a medicilor de la o sectie de chirurgie din Iasi:SECTIE DE CHIRURGIE FARA BISTURIE. Asa ca nimic nu mai ma mira!
Da si mie mi-a zis de coagulograma si la curs s-a specificat asa ceva.
32+
ana_o spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirunam Niciodata nu am avut un mers atat de ridicol. Din octombrie ma inchid in casa si nu ma mai vede nimeni. E mare lucru ca nu ma mut in mansarda sa nu ma vada nici sotul. Pana si copilul si-a dat seama ca sunt enorma. Mi-a zis plin de compasiune *Saracuta de tine nu mai incapi nici in cada * ... nu va spun cat e cada ca muriti de ras. Oricum incap Azi ma simt intruchiparea perfecta a mortii pasiunii... MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 32 + |
Un pup mare pentru Ema, e teribil la perle. Oricum, sunt sigura ca esti slaba in continuare, dar doar te simti "mare", cum ne simtim toate. Eu, una, care-am fost o slabanoaga toata viata, abia ma mai recunosc din profil, cand ma uit in vreo vitrina/oglinda. Dar... face parte din normalul sarcinii. Eu ma gandesc deja la a 2-a sarcina.
Ana
AMR 28 de zile(sper eu)
mirunam spune:
Ral_eli, eu am avut un an dupa nastere. A fost crunt. Ce m-a ajutat:
- seara o cana de iaurt simplu cu germeni de grau (de la plafar) si miere;
- interzise alimentele care favorizeaza constipatia sau reduse;
- inainte de orice scaun aplicat unguent de galbene/muguri de plop/orice unguent foarte hidratant naturist (nu merg cremene speciale);
- bai calde cu sapun (din cel solid ordinar pentru ca cicatrizeaza foarte bine);
- dupa baile calde impinsi nenorocitii acolo unde le este locul . Pur si simpli ii apesi cu degetul si se retrag destul de repede.
Toate astea le-am aplicat deodata. Folosite pe rand nu rezolva la fel de repede. Dupa un an de chin am scapat in cateva zile. Faza cu impinsul e foarte importanta, cred ca m-a ajutat cel mai mult.
Si acum m-am pricopsit cu unul si am scapt tot prin impingere. Daca nasti natural ii faci direct de la nastere, la mine asa au aparut.
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 32 +
ana_o spune:
Beatrice, stai sa ajung si eu la Timisoara... poate va dau si eu astfel de vesti. Rezerva ca rezerva, sper sa fie totul curat, ca lenjerii, pijamale, prosoape si tot trusoul meu si-al lui bebe le voi avea de acasa, dar imi va ramane un gust tare amar daca ma vor pune sa cumpar asa ceva!
Ana
AMR 28 de zile(sper eu)
anya2010 spune:
Hello girls!
La multi ani Doura!!
Azi nu e o zi prea buna pt mine..ma simt de parca m-a calcat tramvaiul, desi am dormit 10 ore fara intrerupere azi-noapte. Ma dor toate oasele Plus ca vmadelain e in spital, a ajuns aseara la urgenta cu dureri f mari de abdomen, se pare ca e o colica biliara severa . Din fericire bebelina e bine, colul inchisdar m-am speriat putin
Julycoagulograma se face de catre majoritatea gravidelor in ultimul trimiestru, eu am facut si in primul trimestru. Nu cred ca neaparat pt cezariana ci si pentru siguranta copilului pana la nastere(sa fie siguri ca ajunge suficient sange la bebe, nici prea mult nici prea putin). Si eu transpir foarte mult desi am hipotiroidie nu hiper..deci nu cred ca e singura explicatie pt transpiratie. Pt linistea ta poti sa-ti faci TSH-ul ca sa vezi daca sunt sau nu probleme cu tiroida.
BraveGirl te rog sa-mi spui cum e cu vaccinurile(cele obligatorii) la Euroclinic, se platesc? Eu am fost acolo dar am uitat sa intreb..
Mai vroiam sa scriu ceva dar trebuie sa recitesc ca sa-mi aduc aminte ce si cui
Ana 33+ cu Gabriel
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
poze
misticgirl spune:
Alexa (doura) si cata2309, LA MULTI ANI, sa fiti sanatoase, fericite si iubite!!!
Am fost ieri la Filantropia, dar, dupa cum a spus si Betrice, am plecat dupa vizita spitalului si dupa prezentarea celor de la firma de recoltare celule stem. Mi-a placut spitalul, nu se compara cu nebunia de la Municipal. Mi s-a parut ca seamana cu o pensiune, atata liniste era acolo. Ma bucura enorm linistea si faptul ca sunt saloane cu 2 paturi. Nu as sta singura in salon, mi-e urat, plus ca rezervele costa 90 euro pe zi, ceea ce depaseste bugetul meu. Si nu mi se pare ca ar merita suma asta, doar pt ca esti singura in salon si ai in plus aer coditionat si TV.
Astazi ma simt mai bine, astept sa-mi aduca bunica-mea copilul de la gradi, ca s-a dus sa-l ia ea....am facut astazi destule drumuri: dus la gradi de doua ori (o data sa-l duc pe Nico, apo sa platesc gradi dupa ora 9:00), dupa care am fost la banca sa inchei si sa platesc politele de asigurare. Incerc sa ma odihnesc dupa-amiaza, pana plec la sedinta cu parintii.
Claudia 32+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl
danaint spune:
Sugubina, aahhh! Eu nu m-am pregatit sa nasc in alta parte Nu am doctor in alta parte. Doctorita mea e doar la Euroclinic. Ar fi ceva infiorator adica. Ma duc marti pe la ei pe la Floreasca sa intreb la receptie pe acolo detalii EXACTE. Si sa le zic ca bat pe toti daca indraznesc sa nu ma primeasca
s33 Lucas Petru
anya2010 spune:
Ma duc sa o asasinez pe vecina de deasupra . A apucat-o harnicia sa spele geamurile si balconul si toatna apa cu galeata, toata apa murdara s-a scurs pe gemurile mele abia spalate Unii n-au auzit de mop se pare...
Ana 33+ cu Gabriel
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
poze