Gashca de Constantza *125*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elypetrov spune:

Buna dimineata , o cafeluta pt cine doreste , cine mai pofteste
fug cu fata la gradi
o zi minunata la toate fetele si baietii de ce nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimineatza gashca de miss-minunate.
Deci asa,parola este "guguloi", Miha vine neinsotita,lista ramane deschisa ,poate se mai gandeste careva sa vina.
Camelia pe unde sunteti mamicule de nu zici nimic?
Parca mai sunt care lipsesc de la apel cam de multisor,dar sa nu fac vre-o gafa beau un pahar de laptic cot la cot cu fi-miu si ma docomentez inainte sa scot perle .
Uka tu nu vii la o intalneala de asta? Poate ar veni si Santo?

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

Buna dimineatza!!!

Ely pentru cafea...cea mica e bine

la mine a facut sotz onorurile cu laptele de dimi shi dus la gradi, eu doar i-am imbracat, asha ca inca lenevesc in pat shi ma uit la "razvan shi dani", adik la tv, of course, pe antena 1

peste juma de ora, chiar o ora, ma activez shi eu...plec la piatza shi pana in Tom, apoi ash face ceva de papa- ceva cu ciocanele de pui shi legume de-a valma, stil chinezesc-fierte al dente... mi-e foame!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Si eu trebuie sa fac mancare.si nu mai am inspiratiune ,dar ma gandesc eu la ceva in timp ce bat albusurile pentru chec .

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryd spune:

Buna dimineata Gashca!

Noi am fost tare matinale. La ora 8 am plecat la medicul de familie pentru vaccin Lory -Varilix (o doua doza). Am ajuns acum acasa si servim micul dejun (Lory)si cafeaua (moi). Joi ne ducem iar sa facem niste analize (tot Lory). Daca tot mai avem putin si face 2 ani sa stim si noi cate ceva.

Piata am si eu de facut si apoi mancare si daca am timp si calcat. Program incarcat azi. DAR nu spun pas la inlalneala. Abia astept.

Pupici

Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 13diana79 spune:

Neatza dragutele, gata treaba si geanta pentru sala
Astept cu nerabdare sa vad ce misse mi se alatura astazi , ca ieri doar eu si Ely am fost pe baricade.

Va tinem la curent cu discutiile de la cafeaua de dupa...
O dimineata frumoasa tuturor!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui 13diana79

Neatza dragutele, gata treaba si geanta pentru sala
Astept cu nerabdare sa vad ce misse mi se alatura astazi , ca ieri doar eu si Ely am fost pe baricade.

Va tinem la curent cu discutiile de la cafeaua de dupa...
O dimineata frumoasa tuturor!!!

aoleu!!!....am adormit asha bine pe "Razvan shi Dani", apoi pe Mircea Badea, m-a trezit unu de la teleshopping- ce voci isterice au shi ashtia cu reclamele

asha ca, la sala nu mai am timp fizic sa ajung la 11, dar la cafeaua de dupa sosesc! apoi piatza shi mai vad....ca daca imi fac planificare se iveshte ceva mai interesant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui DanaAlex

pentru intalneala de maine s-au anuntzat: Dodo,

incorect...eu am scris:
Citat:
Despre intalnirea de mane ...inca nu stiu ce hotarsc(depinde de vreme,oboseala copiilor de pana la ora 16...)Voi vedea oricum daca ma hotarasc stiu unde va gasesc

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorydPiata am si eu de facut si apoi mancare si daca am timp si calcat. Program incarcat azi. DAR nu spun pas la inlalneala. Abia astept.

spor la treaba, vecinica!!!!
lasa ca treaba facem in fiecare zi, de intalnit in Gashca asha mai multe...rar, (da' bine )

cine are tigaia dry cook?er??(de la top shop, 149 lei, cu bonus mixer multifunctzional 5 viteze)...astea (babele, deh) o lauda ca gateshte singura, ar fi ceva shi nu lipeshte, potzi face orice in ea - ii scotzi coada si-o bagi in cuptor cu checul....hai mey, n-atzi vazut ???

Gashca _CT baga capitol nou, ca asta e finalizat!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Citat:
citat din mesajul lui DanaAlex

pentru intalneala de maine s-au anuntzat: Dodo,

incorect...eu am scris:
Citat:
Despre intalnirea de mane ...inca nu stiu ce hotarsc(depinde de vreme,oboseala copiilor de pana la ora 16...)Voi vedea oricum daca ma hotarasc stiu unde va gasesc

eshti in eroare Dodo....e corect, verifica cu sensul verbului "a se anuntza"....daca utilizam a veni, a sosi, certitudinea actziunii era aproape maxima, deoarece la fiecare intalneala unii mai anuntza shi din cauze straine lor sau personale nu-shi pot onora aparitzia promisa.... am reflectat indeajuns de bine, incat la inshiruirea numelor celor care-shi anuntza participarea la petromV azi dupa-amiaza sa folosesc "s-au anuntzat", pentru ca tu, de exemplu, asta ai facut prin exprimarea ta...tzi-ai anuntzat intentzia de a veni...acuma ca vii sau nu, e problema/timpul/cheful tau sau dupa cum ai motivat in anuntz, functzie de starea vremii sau a starii de oboseala avansata a copiilor, deci cauze externe vointzei tale...
Citat:

P.S. dar, daca vrei tu, imi pot cere scuze...dar doar pentru ca am pus nick-ul tau alaturi de ale noastre in inshiruirea cu pricina, asta fara a te intreba daca eshti de acord....n-am crezut necesar, dar daca te-am deranjat, repet imi cer scuze

Mergi la inceput