Gashca de Constantza *125*
Raspunsuri - Pagina 16
loryd spune:
aaaaaaaa, si am uitat sa spun ca mi-a placut sala de la mondial (am vazut pe site) dar iar nu am cum sa ajung ca nu am cu cine s-o las pe Lory. Poate doar la programul de seara dupa ora 18 cand ajunge sotzul acasa. Nasol.Mi-ar prinde bine niste aerobic.
Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
loryd spune:
dana, atunci ne auzim la telefon. Daca se poate sa ne iei si pe noi, incantate venim. Nu e problema ca ajungem inapoi la 8. Cum copilul e la purtator ne descurcam de minune iar daca tati ajunge acasa mai devreme decat noi nu-i problema.
Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
DanaAlex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaela77O dana,ultimele 10 cutii,le-am luat eu ieri cu vecina mea ....ma gandesc sa nu faci drumul degeaba.... |
in lumina ultimilor "dezvaluiri" shi neprimind nici un raspuns de la minunatele Dodo shi Andata, decid ca nu mai ma duc la Plus (Navodari) azi...data viitoare cand baga Vital mai o punem de o intalneala shi speram sa participe shi ele
mihaela77O spune:
cand zic si eu hop,apare cate ceva....
din pacate,nu-mi pot face aparitia diseara...
s-a anuntat socra-meu...si nu pot pleca....
lali,poate maine seara,reusesc sa ajung in zona,ca am si niste jocuri de luat de la Boti,si-i trebuiesc lui Mihaita la terapie...
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
Lali_mete spune:
za checs . Mai,mi s-au dezumflat checurile.Dar sunt bune,a decretat cumnatul ca ar fi bine sa nu va mai aduc chec,ca nu se staura el cu unul .
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania
DanaAlex spune:
citat din mesajul lui Lali_mete za checs . Mai,mi s-au dezumflat checurile.Dar sunt bune,a decretat cumnatul ca ar fi bine sa nu va mai aduc chec,ca nu se staura el cu unul . |
ce freumoase sunt!!!!cum stau ele acolo, ashteptand cumintzi sa papam din ele...super!!!
mai bine il aduci pe cumnat sa-i explicam noi ce se face cu checurile alea
DanaAlex spune:
citat din mesajul lui mihaela77O cand zic si eu hop,apare cate ceva.... din pacate,nu-mi pot face aparitia diseara... |
ntz, ntz, ntz...eu te banui ca ai mancat toate guguloaiele shi de aia nu vii!!!
Lali_mete spune:
citat din mesajul lui DanaAlex ce freumoase sunt!!!!cum stau ele acolo, ashteptand cumintzi sa papam din ele...super!!! mai bine il aduci pe cumnat sa-i explicam noi ce se face cu checurile alea |
Nuuu ca mananca tot ii plac toate dulciurile facute de mine .
Eu stiu sa fac chestii de astea simple dar bune gen salam de biscuiti cum nu papi la nimeni ( ce modesta sunt ),papanasi cu dulceata si smantana,placinta cu branza dulce si stafide...
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania
Lali_mete spune:
Dana Imi vin musafiri dupa ora trei-patru . Amanam pe maine si astfel vine si Mihaela? Ca socrii imi vin dimineatza,(la 8 sunt la usa ).Si in jurul pranzuolui isi iau zborul. Musafirii de azi nu ii pot goni ca vin rar de tot .
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui DanaAlex ntz, ntz, ntz...eu te banui ca ai mancat toate guguloaiele shi de aia nu vii!!! |
mai am vreo 4 cutii....
cine vrea sa treaca inainte sa-i dau una,o fac cu placere!!!
fug sa culc cupilu,ca la 3 incepe tura a doua de terapie...
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...