Gashca de Constantza *125*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loryd spune:

aaaaaaaa, si am uitat sa spun ca mi-a placut sala de la mondial (am vazut pe site) dar iar nu am cum sa ajung ca nu am cu cine s-o las pe Lory. Poate doar la programul de seara dupa ora 18 cand ajunge sotzul acasa. Nasol.Mi-ar prinde bine niste aerobic.

Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryd spune:

dana, atunci ne auzim la telefon. Daca se poate sa ne iei si pe noi, incantate venim. Nu e problema ca ajungem inapoi la 8. Cum copilul e la purtator ne descurcam de minune iar daca tati ajunge acasa mai devreme decat noi nu-i problema.

Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela77O

dana,ultimele 10 cutii,le-am luat eu ieri cu vecina mea ....ma gandesc sa nu faci drumul degeaba....

in lumina ultimilor "dezvaluiri" shi neprimind nici un raspuns de la minunatele Dodo shi Andata, decid ca nu mai ma duc la Plus (Navodari) azi...data viitoare cand baga Vital mai o punem de o intalneala shi speram sa participe shi ele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

cand zic si eu hop,apare cate ceva....
din pacate,nu-mi pot face aparitia diseara...
s-a anuntat socra-meu...si nu pot pleca....

lali,poate maine seara,reusesc sa ajung in zona,ca am si niste jocuri de luat de la Boti,si-i trebuiesc lui Mihaita la terapie...

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

za checs . Mai,mi s-au dezumflat checurile.Dar sunt bune,a decretat cumnatul ca ar fi bine sa nu va mai aduc chec,ca nu se staura el cu unul .

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

za checs . Mai,mi s-au dezumflat checurile.Dar sunt bune,a decretat cumnatul ca ar fi bine sa nu va mai aduc chec,ca nu se staura el cu unul .

ce freumoase sunt!!!!cum stau ele acolo, ashteptand cumintzi sa papam din ele...super!!!

mai bine il aduci pe cumnat sa-i explicam noi ce se face cu checurile alea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaela77O

cand zic si eu hop,apare cate ceva....
din pacate,nu-mi pot face aparitia diseara...

ntz, ntz, ntz...eu te banui ca ai mancat toate guguloaiele shi de aia nu vii!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui DanaAlex

ce freumoase sunt!!!!cum stau ele acolo, ashteptand cumintzi sa papam din ele...super!!!

mai bine il aduci pe cumnat sa-i explicam noi ce se face cu checurile alea

Nuuu ca mananca tot ii plac toate dulciurile facute de mine .
Eu stiu sa fac chestii de astea simple dar bune gen salam de biscuiti cum nu papi la nimeni ( ce modesta sunt ),papanasi cu dulceata si smantana,placinta cu branza dulce si stafide...

Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania

Mergi la inceput

Dana Imi vin musafiri dupa ora trei-patru . Amanam pe maine si astfel vine si Mihaela? Ca socrii imi vin dimineatza,(la 8 sunt la usa ).Si in jurul pranzuolui isi iau zborul. Musafirii de azi nu ii pot goni ca vin rar de tot .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui DanaAlex

ntz, ntz, ntz...eu te banui ca ai mancat toate guguloaiele shi de aia nu vii!!!

mai am vreo 4 cutii....
cine vrea sa treaca inainte sa-i dau una,o fac cu placere!!!

fug sa culc cupilu,ca la 3 incepe tura a doua de terapie...

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput