Gashca de Constantza *125*
Raspunsuri - Pagina 13
Lali_mete spune:
Buna dimineatza miss-minunatele mele!
Ce chestiute cu susan,seminte,stafide? Cum arata,cum se numesc? Sa imi rog socrul sa imi aduca ( el imi aducce bunatati,soacra doar legume ).Eu sunt innebunita dupa chestii cu seminte,daca sunt dulci atunci e si mai bine. Sunt singura din casa care mananca paine cu multi-cereale,astilalti le considera mancare de pasari .Ehee,ce stiu ei,cu mancare de pasari eu am 51 kg si ei peste 100( al meu chiar cu 13 peste suta )
Ma apuc de treaba!
O zi de luni minunata si o saptamana si mai si. Dana,la o intalneala urmatoare vin cu chec ,dar sa imi spui ce sa contina( cioco,stafide,nuci,cacao) ca e cu dedicatie .
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania
happymumy spune:
Neata si de la mine pe fuga!
Am fost plecati in delta , de simbata pina duminica, la Baltenii de Sus. A fost foarte frumos, dar cam obositor, tinind cont ca aseara cind am ajuns pe la 6 seara, a trebuit sa mergem si la ziua finei mele.
Revin mai tariu cu detalii, trebuie sa fug!
Ghiulten & printesa Ayla (15.01.2004)
DanaAlex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lali_mete Ce chestiute cu susan,seminte,stafide? Cum arata,cum se numesc? |
sunt tare bune, nishte guguloaie, intr-o cutie de plastic transparent shi cu ambalaj colorat...poate Miha iti spune cum se cheama, eu am uitat denumirea, insa le recunosc cand le vad in raft
Dana,la o intalneala urmatoare vin cu chec ,dar sa imi spui ce sa contina( cioco,stafide,nuci,cacao) ca e cu dedicatie . |
tiiiii cred ca vrei sa vin la tine ...cand vrei Scumpa mea, facem intalnirea....chesc simplu, cu cacao (de obicei mai luam de la magazinul Brancovenesc-e fff bun checul de acolo, dar acum cu dieta am zis pas....dar o data la semestru nu se pune
pai uite cum facem...tu aduci chec, eu vin cu guguloaiele....shi cafeaua ne-a face doamna de la peco
ce spunetzi?...fixam o intalneala la petromV de la far....dupa-amiaza ar fi excelent
cine mai vine, dupa ora 17 (eu ajung pe la shi jumate) ne vedem acolo...
p.s. hai repede-repede sa trecem pe pagina 14
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui DanaAlex mmmmm, le shtiu, dar n-am mai mancat de mult... imi plac/ cand ajung in Navodari imi cumpar mereu din Plus...in cta noi nu avem plus???? eu shtiu doar in navodari shi mangalia |
plus in cta...nu...eu am fost ieri special in navodari,ca sa iau guguloaie..
firma producatoare:Kinkartz,iar ele se numesc Vital,ambalajul predominant mov
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
mihaela77O spune:
lali,vi dupa amiaza?poate ne intalnim si-ti aduc si produsele...
Blogul lui Mihaita
A&M
Viata...
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui DanaAlex adik 4 |
contorizezi?
Blogul lui Mihaita
A&M
Viata...