Henna pentru par
Buna tuturor,
Am decis sa-mi vopsesc parul cu henna, prima experienta a fost ok, insa as dori sa stiu mai multe despre metoda, anume daca e sigura (mi se pare mai «safe» decit vopseaua conventionala), daca pot amesteca ulei sau conditionner cu henna (caci usuca parul), si orice metoda pentru a ajunge la rezultate cit mai bune.
Deasemenea vreau sa stiu cam cit dureaza culoarea si cit trebuie tinuta pe par inainte de a spala-o.
Merci !
Raspunsuri
carmaw spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ungureaa Buna tuturor, Am decis sa-mi vopsesc parul cu henna, prima experienta a fost ok, insa as dori sa stiu mai multe despre metoda, anume daca e sigura (mi se pare mai «safe» decit vopseaua conventionala), daca pot amesteca ulei sau conditionner cu henna (caci usuca parul), si orice metoda pentru a ajunge la rezultate cit mai bune. Deasemenea vreau sa stiu cam cit dureaza culoarea si cit trebuie tinuta pe par inainte de a spala-o. Merci ! |
Cred ca fetele ce stau prin tarile calde stiu mai bine(vezi la diaspora)
Eu in orice caz puneam peste hena ceai rusesc
de ce? nu stiu in schimb daca pui ulei sau apres shampoing nu stiu daca va mai adera corect henna la par
La o saptamina poti sa pui ulei de masline drojdie si gelée royale (faci un maglavais masezi bine te pui la cald-caldura deschide poriii )
a fost parerea mea si ....nu lucrez in domeniu dar am practicat de multe ori masti capilare
succes!
emaaimee spune:
nu stiu ce fel de henna ai. adica: clasica pudra verde sau noutati( am vazut ca sunt diverse nuante). eu am folosit henna clasica, pudra verde. am amestecat-o cu cafea neagra si am pus si o lingura cu varf de balsam pt par uscat. am stat 12 ore cu amestecul in cap. este o metoda sigura de vopsire a parului, dureaza macar 2-3 luni si nu te mai poti vopsi cu vopsea chimica pana cand nu s-a dus de tot din par.
ce culoare ai parul?
ungureaa spune:
Buna din nou,
Am utilizat henna pura, frunze maruntite (verde) caci cele care au ceva adaugat, nu se poate sti...mai bine nu. Am parul maro inchis, dar am si destul alb, acum am parul nuantat, parca mi-as fi facut dungi in par, mai portocalii.
Ma rog astept orice sfat bun :)