aerisirea si curatarea caloriferelor

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Problema este (dupa mine) la coloana pe care ai cele doua calorifere. Ar fi interesant de stiut cum stau vecinii de sub tine la acest capitol, adica la caloriferele ca si ale tale. Poate si la ei e diferenta intre alea si restul casei?
Daca toate "caile" sunt libere la tine in casa, e clar problema de presiune; iar faptul ca stai la ultimul etaj nu te ajuta.
Imi pare rau, dar putin probabil sa schimbe coloana (tur si retur) la modul in care se pune problema in blocul tau.
De aceea, iti sugerez sa alimentezi acel calorifer de la alta coloana, cea mai apropiata, poate gasesti un traseu care nu te deranjeaza estetic. A, nu acum...la vara, cand instalatia e goala.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

aceiasi problema o am si eu in fiecare an: ultimul etaj, cap de coloana! degeaba am aerisit local....pana la urma, dupa scandaluri cu administratorul, am aerisit toata coloana: s-a golit de apa de la vanele de la subsol, si dupa aia s-a aerisit.

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Rufus, multumesc pentru raspuns. Dar cum e mai poate duce coloana inca un calorifer? Adica eu deja am mai pus unul pe ea, cel de pe balcon. Nu m-ar deranja sa ma mut si cu cel din dormitor tot pe coloana asta. Nu e problema ca acum am robineti peste tot pot sa lucrez fara sa opresc de la subsol. O sa incerc cu ambii robineti in seara asta sa vad ce se intampla. Poate totusi e doar caloriferul de vina, desi n-as crede.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Caloriferul l-ai schimbat, armaturile sunt schimbate...Probabil ca turul intra pe sus si returul iese pe jos, in partea opusa...as zice ca n-are motiv.
Da drumul la supapa de aerisire, sa curga apa cata vrea; (eu puneam un furtun, la o galeata); trebuie sa vina apa calda, la un moment dat si sa se incalzeasca caloriferul. Apoi, dupa ce inchizi aerisirea, daca iar se raceste, poti presupune ca problema e la tine. Vezi si jetul care iese de la aerisitor: are presiune, sau doar se chinuie?
Teoretic, o coloana buna duce mai multe calorifere decat a fost proiectata. Ce, crezi ca esti singura cu calorifere in plus? Sa-ti spun ceva: cand a fost proiectata instalatia, s-a luat in calcul un numar de calorifere, de un anumit tip, cu un anumit numar de elementi. Cine stie ce au vecinii tai prin case? Cand stateam la bloc, dupa cateva ierni de frig, am luat caloriferele de la vecinii care le schimbau (isi puneau moderne) si le adaugam la ale mele, le faceam duble, triple. Aveam caldura cat cuprinde...insa asta inseamna un dezechilibru in instalatie. Adica se prea poate sa nu se atinga presiunea in instalatie, indiferent cat ar pompa aia de la PT.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009

Mergi la inceput