Vine un cutremur mare ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Si eu il cred pe Marmureanu. Il urmaresc de vreo 15 ani, nu a dat niciodata gres, chiar daca pe parcurs si-a mai schimbat previziunile (in functie de seismicitatea regionala).

Eu stau cu siteul EMSC deschis non stop de aproximativ 2 ani (site ce afiseaza toate cutremurele mai mari de ~2 grade din Europa) si incep sa observ paternuri Deocamdata suntem intr-o perioada calma atat a Romaniei cat si a zonei ce ne poate influenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

pe mine ma umfla rasul nu de cutremur, Doamne Fereste, ci de vecinul meu de la trei: tocmai si-a pus o a patra yala la usa, aia mai mare si mai bengoasa, de face cruce de otel pe usa, nici cu tancul n-o darami, nu mai spun ca pune noaptea si alarma in toata casa, i-am intrebat daca nu simte senzorul miscarea din casa, stam la bloc in apartament nu in vila, si mi-a zis ca ei nu se duc la baie noaptea, ca au "organe educate" In vara asta, de fiecare data cand mancam pepene seara ma gandeam cum naiba sa ma educ si eu

Stam intr-o zona cu 0 infractionalitate, este adevarat ca niciodata nu stii, dar in seara asta ii spun ca vine cutremur mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Doamne fereste, oricum!
Dar cred ca e diversiune, ca multe altele, sa mai uite lumea de Anastase, de greve si alte probleme, sa stea cu gandul la sabia lui Damocles din Vrancea De parca nu exista stress destul pe cap de locuitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

felicic esti mortaaala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Aoleu,sa ne spuna domne mai clar,ca iar ma prinde pe picior gresit,imbracata neadecvat!

"La vita e bella"
www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania

www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mediajust spune:

Felicic, transmite-i din partea mea ca stiu pe unu' cu o asemenea usa care a pierdut cheile (rezervele erau, evident, in casa!!) si a trebuit sa sparga peretele. Daca i se intampla asta, sa vezi tu cutremure in bloc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

elaine....tu esti micul nostru Dan Diaconescu...mereu gasesti numai subiecte tari!! de cap

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

Citat:
citat din mesajul lui Eleni

Pfoaaaa, nasol... mie mi se pare incredibil ca eu sustin ca imi picura in baie tavanul si vecinul meu de sus nu crede ca e de la el...

tot asa sustineam si eu , care stateam la parter .. imi cadea varul in cap si ala de la 1 zicea ca nu-i de la el.. poti sau nu crede.. insa cel de la 2 avea stricata calimera de la baie .. iar apa curgea in zig-zag pana la mine ..
glumesc... cu zig-zagul.. nu stiu cum curgea, insa il ocolea pe cel de la 1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleni spune:

Citat:
citat din mesajul lui ardeiash

Citat:
citat din mesajul lui Eleni

Pfoaaaa, nasol... mie mi se pare incredibil ca eu sustin ca imi picura in baie tavanul si vecinul meu de sus nu crede ca e de la el...

tot asa sustineam si eu , care stateam la parter .. imi cadea varul in cap si ala de la 1 zicea ca nu-i de la el.. poti sau nu crede.. insa cel de la 2 avea stricata calimera de la baie .. iar apa curgea in zig-zag pana la mine ..
glumesc... cu zig-zagul.. nu stiu cum curgea, insa il ocolea pe cel de la 1

s-auzim numai de bine! si

-------------------------------------------
Very-dependenta de scrapbooking - http://veryscrap.exprimetoi.net/forum.htm

Mi-ai distrus toata bruma de logica... dar te cred, daca zici ca ai trecut prin asta. O sa cercetez si 1 etaj mai sus de vecinul ca m-ai facut curioasa.
Sau mai astept 2-3 saptamani inainte sa investesc in reparatii ca poate vine cutremurul si dupa aia la cort sau la containere s-ar putea sa nu mai am nevoie.

Valentinag, eu am o prietena draga mie, dar complet tacanita cand e vorba de cutremure. Ei bine, din momentul in care se mai anunta vreo panica din asta de cutremur pe orice forma de media (chiar si pe un blog), ea, copiii si sotul dorm imbracati potrivit pentru iesit afara noaptea, cu un mic bagaj cu acte, bani si strictul necesar langa usa. De fiecare data, 1-2 saptamani dupa avertisment. Si nu se plictiseste. Continutul strictului necesar e mereu actualizat, ca mai expira din chestiile strict necesare. Si e un om educat, cu niste asteptari de la viata si de la semenii ei... dar la momente din astea nu te mai intelegi cu ea. Ei bine, ea sigur o sa fie bine imbracata cand s-o intampla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicic76

pe mine ma umfla rasul nu de cutremur, Doamne Fereste, ci de vecinul meu de la trei: tocmai si-a pus o a patra yala la usa, aia mai mare si mai bengoasa, de face cruce de otel pe usa, nici cu tancul n-o darami, nu mai spun ca pune noaptea si alarma in toata casa, i-am intrebat daca nu simte senzorul miscarea din casa, stam la bloc in apartament nu in vila, si mi-a zis ca ei nu se duc la baie noaptea, ca au "organe educate" In vara asta, de fiecare data cand mancam pepene seara ma gandeam cum naiba sa ma educ si eu

Stam intr-o zona cu 0 infractionalitate, este adevarat ca niciodata nu stii, dar in seara asta ii spun ca vine cutremur mare

Esti mortala.

Da' oare ce are dom'le in casa de ii e frica sa nu i se fure? Closca cu puii de aur?

Mergi la inceput