Licurici de ianuarie-februarie 2009 (119)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dya-dy spune:

Wow ...citesc cate un pic, ca e mult de recuperat, si ma bucur de fetele cu bebe2! sa aveti noroc si cu bebe2 sa iasa reusiti ca primul bebe! Cadia, Bebelusi,Cami(sper sa nu ma insel)....mai e cineva?

Alinuk- mersi de cuvintele frumoase. Dupa cum zicea cineva aici, ai talent la scris.

Crisspy- Carmol baby l-am folosit cu succes de multe ori pt Maya. Doar sa nu-l atingi de pielea lui bebe. Poti sa torni cateva picaturi pe o pernutza langa.Si umidificatorul e ok..eu ii puneam ambele in noptile in care nu putea respira bine.

Lissa- apropo de gradinitza, poti sa mai incerci, dar gradat: eu in prima zi a stat 2 ore,cu mine acolo, in a 2-a zi , 3 ore, si apoi am plecat de langa ea cate 10 min, pana a mai inceput sa cunoasca educatoarea si ingrijitoarea.
Cate ingrijitoare sunt la cati copii?

Cristi- ce sperietura! si Maya se joaca la dulapul de detergenti si alte chimicale....trebuie sa-i cumpar o chestie de inchis dulapul cu pricina. Bine ca sunteti ok...

Ledi-cum mai sunteti? sper ca mai bine...Am vazut poze recente cu voi! ce mare si frumushel e David!

Dark, pe unde esti?

Am si eu o intrebare...daca a citit careva despre asa ceva: cum pot stii dc bebe sufera de hiperactivitate de la varsta asta? sau se poate verifica doar cand e mai mare?
Sper sa nu fie cazul....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Neata fetele!
N-am mai scris iar de ceva vreme.

Dya, bine ai revenit! Eu am fost cu Ioana cand avea vreo doi ani jumate la dr pentru ca era asa de activa incat am avut un gand ca ar avea ADHD. Nu avea bineinteles, era doar un copil foarte vioi si activ. Dra mi-a zis ca daca sta macar si cateva minute (putine la varsta asta) si se joaca cu ceva, sau deseneaza, sau sta linistita sa va uitati pe o carte impreuna, atunci nici vorba de ADHD. In schimb copiii f activi trebuie corectati un pic in timp, necesita o atentie speciala si trebuie canalizati spre activitati care sa-i linisteasca pentru ca risca sa fie la fel si cand sunt mai mari si sa nu acorde atentie la scoala sau sa devina superficiali si repeziti in tot ceea ce fac. Ar trebui sa intrebi un psiholog cum sa procedezi ca sa nu aveti probleme mai tarziu.

Miere, ma bucur pentru Aidan! Sper sa nu mai aveti probleme de acum inainte.

Fetele cu mucosi, sunt alaturi de voi ca si noi suntem raciti. Filip nu are muci, dar au inceput crizele de tuse.

Cu gradinita trebuie sa aveti rabdare si nervi de otel, adica sa nu renuntati la primul plans, desi ti se rupe sufletul ca mama cand vezi ca nu-l lasi razand acolo, ba dimpotriva. Incet se vor obisnui si chiar o sa le placa.

Mami de Ioana, Filip si 17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

bate vantul pe aici..se vede ca ne dau de furca licuricii
am gasit ceva interesant, pe internet si m-am gandit sa va arat si voua: http://www.mamicamoderna.ro/index.php/desene-de-colorat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Foarte interesant Micola

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 23 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Mai fetelor pe unde umblati????????????????????

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 24+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Neata fetelor!!!!

Sunt si eu pe aici. Tocmai am primit rezultatele de la testul de glucoza provocata si pare a fi Ok. Sa vedem acum ce zice si pyc.

Dosoara Clara este mucioasa, o s-o sun pe pediatra sa vedem ce zice.

Am fost in wnd prin mall sa-i mai iau ceva jucarii ca sa ne mai ocupam timpul si am gasit cate ceva pe la Noriel.

Va pupicesc ca am ceva treaba administrativa.

31+ Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

Micola super tare link-ul ...uite asa invat sa desenez si eu cate ceva pt Razvi ca sunt anti-talent .

Cadia ce jucarii ati luat? ...eu nu stiu ce sa-i mai iau lui Razvi... fetele si sanatate Clarei

Noi suntem mai bine...azi-noapte nu a mai tusit asa rau, mucii ii aspiram insa parca nu mai sunt asa multi...sper sa-si revina repede...si stiu si cum a racit: a dormit cu socrela care l-a lasat sa doarma in body cu maneca lunga + o alta bluzita pe deasupra si nu l-a schimbat deloc toata noaptea ...si el saracu' transpira noapte de e teroare, eu il schimb de vreo 3-4 ori pe noapte si il tin imbracat numai intr-o bluzita subtire...imi inchipui saracu' cat de transpirat a putut sa fie in noaptea aia .

Sanatate tuturor si o zi usoara

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput

Crisspy, de o bicei transpira asa rau?????????????sau acum ca e racit??

Si noi avem muci dar doar ii suflam, pentru ca urla ca din gura de sarpe la aspirator si mai mult ii provoc. Dar nu mai scapam de ei. Alt simptom nu avem

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 24+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

CRISSPY, i-am luat un puzzle simplu cu animale si un avion cu roti care merge singur daca apesi pe pilot de la Tomy.

Am vb cu pediatra si-i dau Biorinil si Zyrtec.

31+ Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Cadia sa se joace cu placere cu jucariile si sanatate multa

Patri el de obicei transpira destul de mult noaptea...acum o fi mai rau si de la raceala, habar n-am...sau de la homeopatele alea pe care le ia...

Sanatate si voua

Oricum ma bucur ca nu a facut temperatura si ca e vesel...toata ziua e ranjit.

Aaaa, in week-end l-am "invatat" karate ...e asa de scump cand da din maini si tipa "aaaa-ia"

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput