Licurici de ianuarie-februarie 2009 (119)
Raspunsuri - Pagina 5
lisssa_ana spune:
multumesc de aprecieri
Am nevoie de un sfat.
Azi am dus-o pe Ana la gradi si am lasat-o acolo. Am sunat,normal,sa vad cum se simte daca totul e bine,ooooffff,biata de ea...m-a cautat,a plans,a vomat,iar m-a cautat...normal ca am mers si am luat-o. Cand am intrat era in bratele unei educatoare care incerca sa o linisteasca si vai ce plans a inceput cand m-a vazuty,se tinea de mine de numa'...nu cumva sa o las...clar am inceput si eu sa plang,nu stiu care plangea mai tare ,eu sau ea.
Am ramas inteleasa cu educatoarea ca am sa mai incerc sapt viitoare cateva zile impreuna cu mine sa se obisnuieasca cu ele si cu copiii. MI s-a rupt sufletul...
Voi ce ati face??? Ati mai duce-o??? Sa mai astept pana mai creste? ooofff...tare greu e despatirea asta
Mamica de Ana
crisspy spune:
Lisa eu zic sa mai incerci si sapt viitoare poate se mai obisnuieste cu educatoarele si cu copiii...daca nu se obisnuieste poate inseamna ca nu e pregatita sa stea fara tine... vorbareata mica
Am si eu o intrebare : lui Razvi i se infunda nasul noaptea si plange rau daca il trezesc sa-i pun picaturi...de la farmacie mi s-a recomandat Carmol Baby...sa-i pun pe o batistutza langa el cand doarme...e OK?
Ledi m-a sfatuit sa iau umidificator, da' azi nu am avut nici bani la mine nici timp sa caut.
Aaa...by the way de care sa iau? Nah, ca s-au facut 2 intrebari
Mersi
Crisspy, fericita de Razvi
iuliacris spune:
Lisa, eu cred ca Ana a avut o reactie absolut normala, chiar te asteptai sa nu planga? Eu fara indoiala as mai incerca si saptamana viitoare. Prietenii mei de aici sunt studenti doctoranzi si au hotarat sa-si dea baietelul la gradi ca nu se mai descurcau, avea 1 an si 4 luni cand l-au dat la gradi si in primele 3 saptamani tot plangand il lasau si plangand il gaseau. Acum nu mai plange decat atunci cand il lasa. Insa el e un baietel dificil, extrem de mamos si cocolosit. Ei nu l-ar fi dat daca ar fi avut alta optiune. Insa tu ai si atuul ca gradinita e romaneasca si Ana intelege ce i se spune.
Daca tu esti hotarata sa o dai la gradi, zic sa mai perseverezi, ca o zi e mult prea putin ca sa-ti faci o idee daca se acomodeaza.
Crisspy, eu intotdeauna i-am pus umidificator in camera cand era racita si cu nasul infundat si doar solutie salina seara. N-am trezit-o niciodata noaptea. Mi se pare o prostie sa trezesti copilul noaptea doar pentru picaturi, daca se trezeste de la sine e alta poveste. Din pacate habar n-am ce umidificatoare sunt pe la voi, sorry. Multa sanatate lui Tzumpi!
Poze...
...si iar poze
Iulia & Carla
iuliacris spune:
Era sa uit, Micola merci de reteta, tocmai am prestat-o, f. buna si usor de facut. Deja am mancat trei bucati...
Poze...
...si iar poze
Iulia & Carla
Leditia spune:
crisspy,e scump ma,dar nah,e bun la casa omului.Eu am folosit si prosop pe calorifer si oala cu apa..insa in nici un caz nu acopera toata camera si am vazut asta la higrometru.Eu ii pun umidificatorul in priza numai cand vad ca scade umiditatea..Vezi tu,inainte de toate trebuie sa stii ce umiditate e in casa,ca unele case sunt mai..umede asa:)),altele au aerul mai uscat..si sa nu dai banii aiurea.La mine iarna umiditatea e ok,vara insa e nevoie de umidificator la greu..asta vara aveam umiditatea la David in camera 20..cand ea trebuie sa fie undeva intre 60-70.
Pulmex baby e iar bun pt desfundarea nasului,se da pe piept.Vibrocilul e iar bun.
Sanatate multa.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
deliafairais spune:
lisa, mai spune-i despre gradi, cat e de fain sa te joci cu alti copii, cat de bune sunt educatoarele etc. mai arata-i poze cu copii jucand-se, daca tii minte vreo jucarie mai interesanta de la gradi mai aminteste-i de ea. eu as face pauza o sapt apoi as incerca din nou (daca nu e graba). eventual poti sa treci si sapt viitoare cu ea pe acolo sa salutati copiii, poate merge sa folosesti 'prietenii tai' cand te referi la ei. scuze ca am scris haotic, am scris gandurile in ordinea in care au venit. iti dai seama ce e in capul meu
crisspy, eu ii pun pe patut vaporub cand doarme. treaba cu batista sau folie era ok cand erau mai mici si nu se invarteau in somn. daca se infunda f tare ii fac un aerosol cu ser in timp ce doarme, nu il deranjeaza zgomotul pe al meu. stiu ca e aiurea sa il vezi ca respira greu... multa sanatate la pitic!
bebelusi spune:
Buna gagici, tin sa va anunt ca ieri am facut prima plimbare cu autobuzul, Vlad a fost atat de incantat incat a plans cand am coborat din el, acum ne cere buzu de cand s-a trezit.
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 23 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
crisspy spune:
Multumesc fetelor
Ledi deci mai intai sa iau o chestie de masurarea umiditatii?
Delia vaporub nu am gasit vineri pe la farmaciile de langa birou...o sa mai caut de luni incolo, ca aici unde e Razvi zero sanse sa gasesc asa ceva.
Azi-noapte a fost mai nasol ca nu putea respira si se tot trezea din cauza secretiilor din gat...i-am pus si picaturi, l-am si aspirat...plangea ce plangea dupa care adormea.
Ii fac si aerosoli cu dexa si ii dau si picaturi de tuse (na, ca nu-mi mai vine acum cum se numesc )...sper sa-i treaca repede.
In rest nu are temperatura, e vesel, face ca maimutza intr-o veselie.
gascha
Crisspy, fericita de Razvi
Leditia spune:
Crisspy,in mod normal cam asa se face,sa nu dai 3-400 ron aiurea pe un umidificator.Vezi acum s-ar putea ca umiditatea sa fie ok..sau nu,insa iarna aerul e mai uscat in camere de obicei,din cauza caloriferelor..de aceea eu ti-as recomanda mai degraba sa dai 20-30ron pe un higrometru si sa vezi ce si cum.
David parca e ceva mai bine..i-am dat Sinupret si nu stiu daca din cauza lui sau a tonelor de medicamente stranse la raceala asta si-a mai revenit..dar ma bucur ca e mai bine.:)
Sanatate multa tuturor.
Off,Lisa,nu ma pricep,dar imi pare tare rau de micuta..si cred ca ti s-a rupt sufletul in doua sa o vezi asa:(
Va imbratisam cu drag.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.