Licurici de ianuarie-februarie 2009 (119)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

nu prea am tinut cont recunosc; plus ca as vrea tare fetita si stiam ca in per fertila iese baiat

am pus aici filmulete cu robert
http://www.youtube.com/watch?v=nG4PdJauIiU

http://www.youtube.com/watch?v=W3uXmTI10lo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

cami...multumesc,daca nu apar rusii azi sau maine ...cu singuranta sunt pe urmele voastre

Mamica de Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Buna seara de la noi!

Tare urata vremea in Scotia. Bine macar ca am avut o vara si un septembrie OK, de acum pana la primavara ma cam indoiesc sa fie vreme frumoasa.

E clar si confirmat. De luni - redevin clasa muncitoare. Ieri a venit "nasul" lui Mister pe la noi si a stat cu el, iar eu si tati am iesit la restaurant sa sarbatorim. S-a cam dus naibii Rina pe seara respectiva, dar a meritat Azi am fost si la (noua mea) banca sa-mi deschid cont - una dintre conditiile de angajare e sa am cont la ei in care sa-mi plateasca salariul. Asa ca am scapat de o grija.
I-am comandat si lui jupan niste ghetute de toamna, vor veni in cateva zile, cizmulite de guma am, macar de grija incaltarilor imediate am scapat.

Am pus pe photobucket pozele de la nunta vikinga de la inceputul lui septembrie, pentru cine vrea sa le vada am trimis linl-ul pe contul comun.

Lisa, tinem pumnii sa iasa cu 2 liniute cat mai repede ! Porumbita, si tie la fel

Multa sanatate la toti bolnaviorii mari si mici... merg sa vad filmulete cu Robert

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

ce ghetute ai luat Dark,ma intereseaza si pe mine,noi avem cizmulite si adidasi,dar parca i-as lua si ghete cu care sa merge la sanius

Mamica de Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Aoleu...incepem sa ne gandim la sanius???foarte tare. Noi nu avem sanie, trebuie sa luam

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 24+ saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Lisa, am luat ghetute de la Mothercare

http://www.mothercare.com/Boys-Toe-Zone-Sporty-Boot/dp/B002JIIHPG/sr=1-4/qid=1286046549/ref=sr_1_4/276-8774125-3503313?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=215952031&mcb=core

dar nu-s pentru zapada, ci pentru toamna.

Dark Bendis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

nu prea am tinut cont recunosc; plus ca as vrea tare fetita si stiam ca in per fertila iese baiat

am pus aici filmulete cu robert
http://www.youtube.com/watch?v=nG4PdJauIiU

http://www.youtube.com/watch?v=W3uXmTI10lo

Pai mie mi-a iesit fata...

Da' la mine oricum a fost ciudat si inca este ciudat, pentru ca nici cand am conceput-o pe Daria (10-11 aprilie 2008) si nici acum nu aveam/am ciclu regulat, plus ca perioda maxima admisa de calculatoarele on-line (35 de zile) era depasita la mine, adica atunci cand am conceput-o pe Daricel aveam ciclu de 42-43 de zile. Citisem ca ciclurile asa de lungi sunt anovulatorii, da' uite ca n-a fost asa. Si acum am "sarit" luna septembrie, adica eu am avut ciclu in august, parca pe la jumatatea lunii, iar urmatorul a venit... pe 1 octombrie.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Pantofiori de vanzare - noi, frumosi!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput

Ledi, ti-am lasat un mesaj lung offline, daca "se pierde" anunta-ma si ti-l retrimit sau trimit email

Pe mine m-a apucat azi harnicia. In premiera mondiala, m-am apucat de facut paine. Masina de facut paine, cadou de Craciun facut de soacra in 2004 a stat nefolosita atata timp pe dulap... da' am zis sa vad ce-mi iese. Inca nu stiu, ca nu e gata inca. In ritmul asta, poate pana la Craciun (asta... sau cel de la anu') o sa ma apuc si de cozonaci

Dark Bendis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ziua buna si de la noi, mai rarut in ultimul timp...
Felicitari burticilor si lui Dark pentru noua slujba!

A venit toamna si la noi, e asa placut sa poti respira din nou aer racoros, nu chiar pt altii, dar dupa standardele noastre chiar este racoare, 25-26 de grade ziua si noapte 15-16.

Drept urmare am inceput sa alerg iar, cu copilul in carut, care minune mare chiar sta, el care nu statea nici macar jumatate de ora, acum sade si o ora jumate cat sa alerge maica-sa, ii place viteza, azi am alergat vreo 4 mile, adica vreo 7 kilometri. As vrea sa particip la un maraton pt o cauza umanitara care e prin ianuarie-februarie, dar nu stiu dc ma tin puterile 40 de km cat este, macar jumatate si as fi multumita.

In rest totul bine, sanatosi (s-a imunizat bine copilul, de cateva luni nu s-a mai lipit nici un virusache de el), vorbareti,doarme bine noaptea, ne intelegem din ce in ce mai bine. Incerc sa stau cu el cat mai mult pe afara, seara cand il iau de la gradi mai stam o ora-doua, ma bate gandul sa il iau si sa merg direct sa alerg in parc, sa vedem dc imi reuseste schema.

am pus poze aici pt cine vrea sa ne vizioneze

http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Miere ma bucur ca sunteti bine, sa va dea DD multa sanatate.

Eu sunt rupta de oboseala, am facut niste saratele si un tort ca maine e ziua lui Mircea, face 29 de ani.

Vlad e mai bine, doar nasul ii mai curge un pic si mai tuseste un pic dar e spre bine zic eu. Ce ma deranjeaza este ca si-a schimbat total programul. El de obicei se culca la ora 21.30 si se trezea pe la 8, sau eventual inca o data pe la 5. La pranz dormea la 14.00. Acum se culca seara la 23.30-00.00, se trezeste pe la 9.30 si de pranz doarme la 15.30. E bine dimineata dar e ingrozitor seara, nu mai pot face nimiccccccccccccsper sa isi revina

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 24+ saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput