Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (72)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

fetelor, eu va las, ce bine e in part-time!

va pupacesc pe toate!

sanziana mami de flavia - 4 si cu felix de 18+
trib

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

ralu, rezist
inainte de a ramane insarcinata cu ceara ma faceam
si oricum vreau decat un epilat lung, nu inghinal, ca de asta mi e frica, asta doare ca draq

+22 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

mirela nu ai nici un salon pe langa tine unde sa mergi sa te faca>?

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 25+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Am revenit. Ajunsei la munca.

Ralu felicitari pt rezultat.
Cel mai greu e sa stai deoparte de suc sau dulce. Legat de oua eu stiu ca nu prea sunt indicate in sarcina si din cauza continutului ridicat de sulf care se aduna in galbenus in timpul prepararii. Eu una nu am mai mancat un ou de nu stiu cand. Cand le vad in frigider inchid usa repede.

Nu-mi aduceti aminte ca ma iau nervii iar. Mie daca s-ar respecta legea cum e acum mi-ar veni aproape dublu fata de cat se da in mod normal(600+200). Nu muncesc in mediu cu toxicitate ca sa isi umple Boc care face Poc buzunarele pe fundul meu. Astia ma fac sa ma duc sa muncesc pt straini ca aia sunt mai darnici cu mamicile.

Laura

23+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

mirela nu ai nici un salon pe langa tine unde sa mergi sa te faca>?

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 25+ cu Natalia Maria

o sa sun la vechea mea cosmeticiana
dar intai sa l mituiesc pe al meu
ca el nu si nu, ce nu pot sta si asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

vreau acasaaaaaa
am papat cioco milka M-Joy si a inceput mandra sa faca box

mami 20 Amalia
lumina si putere
bebe dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Buna, fetele!

M-am programat la morfofetala de trim II pe 21 oct, la dr. Iliev din Iasi. Am inteles ca e cel mai bun. E cam scump (200) dar imi da socrul meu banii... plus drumul pana la Iasi. Ma programam mai repede dar el pleaca la o conferinta in strainatate pe 8 oct pana pe 20...asa ca tre sa rabd pana ape 21.

Acu sunt la serv, astept sa plec intr-o juma de ora.

MAI VB.

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

monika pai e super bine..fatadepreturile din bucuresti
hai k acu trece si luna si mergi si vezi bb

Andri mai ai mult de stat la munci?
asa face de la cioco

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

fetelor ies pana la obi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

bebelu mai am de semnat niste adrese la dir.ec si la 4 plec
ma duc sa iau icre de stiuca de la piata de peste si sa le duc la mama si maine carne de pui pt sarmale. ne pregatim , sambata ii facem lu' tata de 5 ani

intentionat pap cioco , cam 4-6 patratele sa o simt cum se agita... mi-e dor sa o simt... nu rezist cate 1 zi intreaga fara sa o simt
ma ingrijoreaza insa durerile mele de burta.. nu cred ca-s normale durerile alea mari , MARI din dreptul ovarelor , asa ca o linie orizontala.....

mami 20 Amalia
lumina si putere
bebe dulce

Mergi la inceput