Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (72)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Noapte buna Mirela

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 25+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

am papat niste cartofi prajiti cu oua si m-am balonat groaznic
abia respir, ma tine de mor..si nici nu pot sa fac ceva sa imi revin

ma bag si eu in pat k nu mai pot sta pe scauna
noapte buna si somn usor

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 25+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Si eu ma balonez destul de des

Ma bag si eu la somnic, noapte buna

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 23 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

M-am "remontat" si eu dupa serviciu, a se intelege mancat de vreo 2 ori, facut dus, zacut juma de de ora :)
vasilasanita si eu votez tot pt stefan, dc era baiat, cred ca stefan sau andrei se numea

shubulina super ca ai facut rost de hapuri, sper sa iti fie de leac

roxx26 ai mei m=au innebunit sa incerc sa cumpar 3 camere, ca dupa ce se naste bebitza nu cred ca mai schimb io locuinta si in plus il am si pe frate-meu la bagaj; tre sa fie maxim 70 000 ca 60 ii iau prin prima casa si restul ii mai carpim de undeva (numai ca o sa raman fara bani de renovari /remodelari); unde mai pui ca n-am masina, si caut pe la metrou, asa ca nu prea vreau drumul taberei sa chinui si maimutza mica prin tramvaiul 41 cand o sa o duc la vreun vaccin sau o plimbare.. imbarligata treaba, recunosc, dar trebuie s-o rezolv cumva..

Adita si io am avut inainte de sarcina un hemoroid, am scapat de el cu multa apa, fructe si cereale; am avut in familie un caz mai naspa si i=a 'rezolvat' (nedureros) unul cate unul, dar a cam ars la buzunar la proctoline - e o clinica pe langa magazinul unirea. oricum, cred ca tre sa astepti pana dupa ce se naste buburuza..

N-am doctor de familie, ma gandeam sa ma duc la medlife, ca tot am abon de la serviciu acolo, da' nush ce sa fac; isi "recomanda" careva doctorul de familie ?

rox 19 +

think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

gata, ma duc si io sa ma prabusesc in pat, ca daca mai continui cu scrisul, dau gata capitolul

va pup si aveti grija de voi si de inotatorii din marsupiu

rox 19 +

think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

E mult mai bine 3 camere. Eu am 2 si acu tare as fi bucuroasa daca ar mai fi fost una.
Vad ca at ales in unanimitate Stefan, cred ca asta o sa fie, daca nu ne mai razgandim.

24+ cu
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vasilasanita

E mult mai bine 3 camere. Eu am 2 si acu tare as fi bucuroasa daca ar mai fi fost una.
Vad ca at ales in unanimitate Stefan, cred ca asta o sa fie, daca nu ne mai razgandim.

24+ cu

lasa k mai e timp pana nasti..asa k poate se mai modifica ceva

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Am pus bureti la fiert.
Oare cat timp dureaza? Voi cred ca sunteti la somnic.

24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Citat:
citat din mesajul lui shubulina

Ralu,da pune-ti ma Romtelecom.Mie nu mi-a caut niciodata,n-am absolut nici o problema cu el.
Platesc 60 Ron ca e abonament business,da creca e si mai ieftin.

21+ cu

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Eu platesc pe persoana fizica vreo 31 de lei si am 30M...
Avantajul "democratiei", avem de unde alege

Maine ma duc la doctor sa-mi citeasca analizele care le-am strans pana acum, si sa-mi dea "beletu' " pentru TT. Tineti-mi pumnii

17+

Mergi la inceput

Succes maine la doctor!

24+ cu

Mergi la inceput