Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (450)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Stela, daca nu mai vine Cm-ul poate vine bb2!
Si atunci nu e endometrioza, ca asta e cauza de infertilitate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Mimo, esti mortala ca de obicei!
Si al meu are pampers si nu merge pe toata talpa!sac!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Al meu are pampers, sta cu toate treburile la fund fara sa-l deranjeze, merge pe varfuri, nu mananca inca mai nimic si inca studiaza melcii . Mai am , dar sa nu-l fac de ras chiar de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Ia sa-mi spuneti voi, cand au aparut 2 maselute noi la Rebecca in gurita? Acum ne gadilam de zor si am descoperit...una e mare si frumoasa iar in partea cealalta cateva coltisoare din ea au iesit! Si fata mea nu a fost mai altfel decat de obicei... Saracuta, sigur trebuie sa fi avut ceva dureri, cum de nu am vazut pana acum?

Mimo, esti un poem ca de obicei!

Chiar Stela, poate vine fratior sau surioara de Teea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Anca, e bine Muffilici? Trebuie sa fie vreo enteroviroza ceva!

Daca stau bine sa ma gandesc Rebi in urma cu o luna a avut un episod prelungit de diaree fara nici-un alt simptom. Am tinut-o pe regim usor si ceai , fara laptic mai bine de 3 saptamani. Cred ca atunci i-a dat prima maseluta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Citat:
citat din mesajul lui tuchita

Stela, daca nu mai vine Cm-ul poate vine bb2!
Si atunci nu e endometrioza, ca asta e cauza de infertilitate!

Catalina, mami de si

pentru constatare...si, din ce-am tot studiat eu in ultima vreme:cica endometrioza netratata poate duce la infertilitate,dar ca se poate instala bine-merci o sarcina in caz de endometrioza.

Dar,nu e,REFUZ sa cred,nuenuenuenue..inca mai astept cu duphastonul in geanta..si nici test nu-mi vine sa iau,ca mi-ar tremura mainile..
Dar si daca ar fi,TINETI-VA BINE ca ar fi mare intamplare...

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

gata, suntem praf de raciti si eu si Liviu gatul doare, nasul curge, capul vajaie, dar Matei e mult mai bine... a mai facut aseara un kk moale si atat, fara febra, fara nimic altceva.. i-am dat lapte HN.. Doamne ajuta sa fi trecut la el!
mimooooo ma dor falcile!! sor-mea imi trimitea pe mess impresii in timpul concertului, ca s-a plictisit de moarte si e frig, dar se incalzeste ca e inconjurata de niste burtosi care se lipesc de ei dar am ascultat la tel 'November Rain' si aia mi-a placut:)
zoze!!!! bafta!!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Neata!

Se pare ca inregistram inca un succes la gadi, nu a vrut sa stau cu el. Mi-a spus pa-pa cu glasul inlacrimat dupa ce abia intraseram in clasa. Am fost surprinsa, nu stiam ce sa fac, am intrebat si mi s-a spus sa plec. Nu a plans deloc. Azi va sta acolo 2 ore. Sunt foarte curioasa cum va fi cand ma voi merge sa-l iau... am emotii...

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Naty ma tem ca nu m-ai inteles. Nu am spus nici o secunda ca sunt impotriva regulilor. Sunt insa total impotriva impunerii lor absurde. Sunt pentru tratarea copilului cu respect (pentru ca desi este un copil este o fiinta umana care merita respect), sunt pentru negocierea acestor reguli! Ele trebuie explicate pentru a fi intelese. Trebuie sa ne dam pe noi drept exemplu pentru ca si copilul la randul lui sa ne imite.

Tu chiar crezi sincer ca impunerea acestor reguli (de timp, de program... de ce vrei tu - NU ma refer aici la cele de safety!) te va pazi de luatul gatului pentru un Lamborghini la 10 ani? Eu ma indoiesc...

Si eu ii spun Sanzianei "nu e voie, plecam, nu facem, nu luam, avem rabdare, asteptam, facem data viitoare, nu se va putea niciodata, etc", dar nu i le impun. Ii explic si negociem. Important mi se pare sa inteleaga DE CE este necesar sa plecam acasa, de exemplu. Si crede-ma ca dupa ce pricepe despre ce e vorba, nu mai exista nici plansete nici urlete.

Spui ca Iulia s-a dat in masinute de 8 ori. Si?!? Ai luat-o de acolo pentru ca asa ai vrut tu. Pentru ca tu te-ai plictisit sa stai dupa ea, pentru ca tu mai aveai nevoie de bani pentru mancare. Toate motivele astea sunt legate de tine, niciunul de ea. Ea vroia doar sa se mai dea in masinute. De unde nu stii ca a 9 oara nu s-ar fi plictisit, si nu le-ar fi abandonat din proprie initiativa?

La faza cu aruncatul pe jos langa masinutele puse in miscare nu am ce sa spun, pentru ca intr-adeva intra in sfera pericolelor iminente, si trebuia luata de acolo, clar.

Aici, din punctul meu de vedere, se putea negocia in felul urmator: Uite, avem 50 de lei. Tu vrei sa te dai in masinute, si apoi eu vreau sa mergem la cumparaturi. Facem in asa fel incat sa fim amandoua multumite. Luam calea de mijloc, si drepturile si dorintele amandorura sunt respectate. Si eu mama iti spun tie copil toate astea inca de la inceput, ca sa stii care este situatia, ca sa stii la ce sa te astepti. In felul asta, eu adultul detin controlul, dar iti respect si drepturile tale.
Cam asta ar fi fost pentru mine firul ideal. Evident pus in cuvinte potrivite pentru copil.

Citat:
ca Iulia nu-i usor de dus de nas

Crede-ma ca niciunul din copii nostrii nu e usor de dus de nas. Niciunul nu e un maimutoi fara personalitate si usor de manevrat dupa cum vrem noi.

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

La 2 copii nu pot sa spun nimic, pentru ca nu stiu cum e!

Dar asa cum spune si Anca, cheia succesului este sa gasesti "cheita" fiecarui copil. La unul merge asa, la altul invers. Scopul este ca in final fiecare copil sa fie fericit, in felul lui.

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput