Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (450)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Asa, ca am uitat! Hai Stela cu testu!

Zozelo, ma, tu traiesti viata la max, ce mai!

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariel_7000

luny, bantuie o enterozviroza care se manifesta la pici cu varsaturi, diaree, la adulti ca raceala. au adus-o ai mei de la valeni, teo a vomitat si a facut diaree, alex putin rosu in gat, pe care l-am biruit cu bioparox, eu nas infundat si curgatori si tuse si culmea!!! a luat si al meu, el care...niciodata, ever, never. tot nas si tuse si la el. picii sunt reparati acum, lui teo a trebuit sa-i dau metoclopramid si biotics, ca voma si apa pe care o bea si regim 2-3 zile. eu cu paracetamolul si fiind foarte ocupata, nu am apucat sa-mi dau seama cand a trecut. deja e pe sfarsite.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"

tocmai ca scrisesem asta pe FB: incredibil, e a treia zi de virus si e mai rau!! stranut de 'n' ori/minut, ma mananca nasul, imi curg ochii si nasul zici ca e robinet, iar o amigdala sta sa explodeze...:(( mai zic???..
ma simt horror, nici nu stiu cand am mai fost in halul asta de virusati, amandoi!.. ma mananca nasul si ochii, de nu mai pot!! la Muf sper sa fie gata, in afara unui muc curgator,si varsatura stupida de dimineata, altceva n-a mai fost.. dar noi, aoleeeu

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

zoze, din pacate nu stiu nimic de Giani si nici pe facebook nu a pus pozele de la mare cred ca o sa o sunt zilele astea, sa vad ce mai face.

tu stai linistita in pat! Mariuca mai trebuie sa mai astepte un pic.

_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/

Copilule nu pot sa te opresc sa nu te impiedici, dar pot sa iti ofer mana sa te ajut sa nu cazi!

Claudia+26 si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Helouuuuu! Miss me?? ca mie da
Eu sunt la serviciu pana la 10 seara, asa ca stau cu ochii pe voi, toata saptamana am fost dupa-amiaza pana la 8 si v-am citit dar nu aveam timp sa si scriu...asa ca nu mai stiu ce poze am tot vazut zilele astea...dar l-am vazut pe Alex mic si pe Irisuca, mama ce seamana cu ea cand era mica , Lyvy, sa-ti traiasca comorile!
Am citit de Olgutza ca are mici probleme cu tensiunea, tz,tz, sa stai cumintica sa asculti de doctorese!Pup bultica aia mumoasa!
Am citit si de Tuchi si problemele cu ex-ul, tare greu trebuie sa-ti fie si mai ales copiilor, e o situatie tare delicata...o imbratisare calda si ma gandesc la voi!

O pupacesc si pe Iulia cu personalitatea ei, sa n-o mai supere pe mami

Si nu mai stiu...aa, sanatate multa bolnaviorilor, lui Mufy si Sanzi, nu mai tin minte de altii...

Si ai mei sunt nitel "luati". Adica Vlad de-o saptamana e cu gatul in pioneze, dar ne-a dat Stanciu odata niste pastilute si mi-am amintit de ele, sunt de plante si cu albastru de metil, Plantusin de la Fares, daca ii convingeti sa rontaie o pastila si sa nu bea apa apoi juma de ora, face minuni pastiluta, de 3 ori pe zi. Si are si muci...ii dau si Sinupret.
Iar aseara Stef avea 37.7 si mi se parea caldut si i-am dat un Panadol, azi a cam stranutat...sper sa nu-l ia si pe el...

Mai citesc si mai scriu

Mergi la inceput

Ancuto, dar ia domnule un antialergic, Claritine, ketof ceva! si baga pastile de-alea de gat de care am scris, sunt f. bune!

Zozelici cu sclipici, iti tin pumnii, imi place tonusul tau Abia astept sa vedem Mariuta, blonda cu ochii albastri sau bruneta cu gene lungi??

Lyvy, lasa putza copilului in pace pana la 6 luni nu-i face nimic, apoi usor la baita incepi sa tragi pielicica sa-l speli pe-acolo si apoi vezi cum se prezinta...mai stramt mai lejer...deci nu-i nici o treaba acum!

Stela, faci test?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Oana,cum o fi..parca nici nu mai conteaza.Vreau doar sa se nasca odata,pentru ca deja nu ma mai simt gravida,ci bolnava,iar asta nu e sanatos nici pentru ea,nici pentru mine Am stat cu frica-n san sa nu se nasca prematur,apoi cu HTA,acum cu rezultatele astea de rahat la analize,incertitudinea unor membrane fisurate ori ba,ca testul nu l-am putut face,din pricina ovulelor prezente in vagin..Vreau sa o tin in brate-atat!! De aici incolo stiu eu bine ce-i trebuie-muuult laptic bun si dragoste-si i le putem oferi pe amandoua!
multi voua si sanatate!!

Anca,sanatate muulta,multa!

Claudia,daca dai de ea sa-mi zici si mie!

Nico,asa e ca o traiesc la maxim?! Si la limita,as adauga eu..

Si..iar mi-a dat sangele pe nas,la naiba! Si iar i-a crescut TA lui Dan-mai ales ca am zis ca nu mai merg la spital nici batuta.Mi-am suflat nasul cat am putut de tare,am eliminat cheguletele formate,am facut hemostaza cu putina gheata invelita intr-o carpita,am baut un pahar cu hydrasec si..gata! Greeeaaat,nu?!

Siluan trebuie sa traiasca!!

Mamica lui Mihai si cu Maria Sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Si acum ma gandesc la sucul ala de portocale rosii,al lui Tio

Mergi la inceput

Bubule, pastilele, sa vad maine daca le gasesc... de Claritine, ti-am spus ca nu mi-a dat prin cap.. iau acum

Mergi la inceput

Zoze, te cred ca ti-e f. greu...eu nu am trecut prin asa probleme, tu esti tare, ce sa mai, te admir!! Hai ca mai e putin!!

Pupicei, in 5 minute plec acasica!
Si maine lucrez iar uoff...

Mergi la inceput

zoze, ce faci, bre?.. pai asa ne fuse vorba, cu grija de tine, cu moralul etc?.. nu fi indaratnica si fa ce trebuie facut si asculta si de barbat ca leasina inainte de vreme, bietul de elofoffff.. hai ca mai e putin.. fii cuminte!!!

Mergi la inceput