Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (450)
Raspunsuri - Pagina 15
bitza037 spune:
hello
Andreea, baga poza

!!!!
i-am facut si eu la 2 luni Antoniei tort din martzipan in forma de buburuza, dar poate al tau este mai frumos

Lyvy....ai doi copii superbi....aia mica are niste ochi

, iar mezinul este un scumpic foc rau!!!!!

ce-mi place poza aia cand era dupa baitza!!!!!ce mic si scump, o manutza de om, in bratele tale
tuchita spune:
ce faceti?
ati amutit?
Sunt bucuroasa, copiii au fost bine cu bona, i-a gasit m acasa citind povesti. Deci se poate si fara desene!
fug ca a sunat telefonul...
Nicoleta spune:
Eu as scrie, dar serios daca nu-s haotica... mai bine as merge la nani. Ca maine am o dimineata grea... pana sa adoarma Matei imi tot zicea de gadi, ca plec eu pa-pa si ii aduc corn... si la final de conversatie ii venea sa si planga, dar i-a trecut... Uf!
Va pup pe toate.
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
ramo_cata spune:
salut din nou![]()
ce mai stiti de zozelici?
ariel imi pare rau
traim in Romania..dar felicitari pentru minerale
si pentru tot ce ai facut pana acum
gudinde am colegi dar la distanta..pana acum am fost cu fosta colega dar de luni o sa raman singura..e bine ,sper sa fie bine...din cate am vazut cam toata lumea e de treaba...
Tuchisor ma bucur ca a fost bine cu bona pana la urma...doamne ajuta sa fie bine!!!!
ca tot il laudai eu pe blondanetul meu ,azi nu a vrut sa doarma...
si a facut pishu de vreo 3 ori pe el...
a 3 a oara cica in loc sa se puna la WC s-a intors si a facut pishu pe ingrijitaore
copilul asta al meu pe zi ce trece e tot mai nazbatios...

ieri a venit pe la mine cu ta'su dupa ce l-a luat de la gradi...s-a imprietenit putin cu colega mea ..cand sa plecam acasa colega il intreaba daca o ia si pe ea cu masina ..el nici una nici alta ii zice"taxi"
...s-a prapadit cand l-a auzit..tot jucandu-se colega il ia de fundulet si il intreaba daca face partz
iar el zice "nu,miloase ulat"
a inceput sa dea niste raspunsuri...din cate imi dau seama gradi l-a ajutat f mult,ce-i turuia gurita inainte acum e mai mult decat o moara stricata...si mancacios
ce-l putin cand ajungem acasa mananca f bine...si cam de toate..m-a cam pus pe ganduri ,ingrijitoarele zic ca mananca la pranz(micul dejun il serveste acasa)
dar fara paine,nu vrea paine si cred ca il razbeste foamea.. in fine ,suntem pe drumul cel bun...uneori mi se rupe sufletul cand il aud "mami .nu begem a gadi..maine begem a gadi..." e dulcic si-l iubesc de numai pot

gata v-am pupat si va doresc numai bine..noapte buna!!!

daciana.t spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tuchita Si poate toata teama mea vine cumva din faptul ca ma simt vinovata ca nu l-am mai iubit, ca am plecat???? Catalina, mami de si ![]() |
tuchi fa un dus cu apa rece si revino-ti! cum adica sa te simti vinovata? nu-i poti impune inimi pe cine/cand/cum/cat sa iubeasca. ce crezi ca ar fi trebuit sa faci? sa te complati in a sta langa el DOAR pentru copii? DOAR sa nu il ranesti? se merita?
ca el e frustrat si loveste nu e vina ta si nici a copiilor tai! e doar vina lui si numai a lui ca nu este in stare sa isi vada de viata lui, sa treaca peste acest episod.
_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/
Copilule nu pot sa te opresc sa nu te impiedici, dar pot sa iti ofer mana sa te ajut sa nu cazi!
Claudia
+26 si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
daciana.t spune:
no, va las, ma bag la nanita, azi noapte am dormit greu, iar vise oribile, dar in seara asta am gasit explicatia: luna plina! asa ca ne vedem maine dimineata cu povesti din vise ![]()
la pranz nu am dormit am stat sa va citesc, sa gandesc, sa scriu
si tot am impresia ca nu sunt coerenta, ca nu am reusit sa exprim ceea ce am dorit ca dau cu batul in balta sau ca nu ma citeste nimeni( frustarile mele)
, dar asta e...
dupa amiaza am iesit cu niste prietene la un suc, si sotul cu picea in parc
am ajuns acasa la 9 aproape ![]()
somn usor, vise placute
ingerii sa va sarute 

la toata crenguta
_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/
Copilule nu pot sa te opresc sa nu te impiedici, dar pot sa iti ofer mana sa te ajut sa nu cazi!
Claudia
+26 si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
gudinde spune:

La multi ani bebe Siluan! 

Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si Sfantul tau pe care-l serbam azi sa-ti vegheze pasii, sa te ocroteasca si sa te pazeasca continuu in aceasta perioada grea.
tuchita spune:
'neata!
fierbinte de la spital!
La multi ani, Siluan!
sa fii bine sanatoas si sa treci peste aceasta perioada de suferinta!
mimonix spune:

Ce subiecte frumoase p-aici
Pe la mine se vorbeste despre alte alea
Cine a inventat cuvantul "forecast" sa se impuste inainte sa-l prind eu 
Ce mi-a placut cu respectul reciproc
Parca mi s-au aprins beculetele toate . Eu clar mi-s din categoria venic frutrata , care cedeaza mereu
Stela, Naty...va recomand sa nu ratati urmatoarea intalnire cu multi copii, o sa va linisteasca mult sa-i vedeti pe toti cum fac . Ca una e sa-i vezi 5 minute-o ora si alta e doua zile
Oricum, eu ii admir pe picii astia si sunt invidioasa . As vrea sa mai am o data doi ani si sa nu inteleg de ce ce-i al tau nu-i si al meu
Pacat ca-i stricam noi, ba ca nu-s bani, ba ca nu-i timp, ba ca nu-i energie 
Subiectul exulm-a lasat cu gura cascata. Credeam ca odata ce-i trece socul ii vin si mintile inapoi. Dar nu! Ce aiurea sa-ti dai seama ca omu' ala chiar nu te iubeste....ca daca te-ar fi iubit sau te-ar iubi nicidecum nu s-ar comporta asa
Imi pare un fel de concurs de genul, tu m-ai suparat pe mine si eu te pedepesc pe tine. Oricum, prin orice mijloace
De mare kko, mai ales ca nu ocoleste copiii in treaba asta
Pe de-o parte ar trebui sa ai Tuchi, sentimentul de bine ca ai scapat si ca n-ai gresit cu nimic. Iata cu cine traiai
Pe de alta, inteleg ce nervi trebuie sa ai stiind ca nu le da jucariile copiilor
Doamneee 
Habar n-am ce sa te invat, chiar habar n-am! As zice sa le lasi naiba pe toate acolo si gata...sa-i anulezi puterea pedepsei, a vada ca nu te intereseaza. Dar cu gradinita, nu stiu. E penibil!
Vad ca Zozelici a ajuns in sfarsit acasa, Doamne ajuta! A fost ea la munte? A fost ![]()
Olgule...cu diabetul eu am scapat ieftin, am reglat glicemia din regim. Sper sa-ti iasa si tie mai ales ca nu-i asa grav cum era la mine . Nici tensiunea nu mi se pare asa mare , dar daca doctorul zice ca e...e
Pumnii stransi si am reprogramat lunchul in agenda mea incarcata 
Kya, incerci sa ma duci de nas?
Ala e nr pe care il aveam !
Am vazut pozne : Tea dulce foc chiar daca e capoasa
si pui mic si mare de Lyvy frumosi rau rau rau 

La multi ani Siluan , sa cresti mare si sanatos! 

PS Vreau si eu sa ma adopte Gecko 

Simona,mamica de Teo
(17 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 

, v-am pupat si v-am lasat.
si