Pana la ce varsta sunt scutiti copii de la regie?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

nuuuuu doar la noi

dar cred ca cu cat sunt mai putine apartamente pe o scara cu atata e mai usor sa ai viata buna cu vecinii

la un bloc de 10 etaje si la noi poate iesi cu scantei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Citat:
citat din mesajul lui ducky
Eu ma intrebam in schimb...de la ce varsta ii luam bilet de tranvai ?

La IS de la 5 ani. Intreaba la tonetele de bilete(unde se fac si abonamente) sau controlorii. Neoficial controlorii au spus ca nu verifica copii pana la 8-9 ani dar nu poti risca pt. un bilet sa platesti o amenda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Nu este nici o scutire privind varsta
si ea consuma.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Noi am platit din prima zi. Dar nici eu nu inteleg de ce platesc ptr copil, exceptie o face gunoiul, pentru ca un bebe produce gunoi(pampersi, ambalaje), in rest, apa e contorizata pe apartament, de incalzit avem centrala electrica si platim direct la ENEL, la gaze nu e conectat blocul, lift nu exista, lumina pe scara e cu senzori si copii oricum nu o declanseaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Si noi am platit la bloc de cand s-a nascut copilul.
Acum ca stam la tara, platim doar salubrizarea la nr de persoane (inclusiv persoanele bebelusi), desi aici am eu o jena, ca ar trebui cumva platit volumul de gunoi ridicat, ca doar de aia am cumparat de la primarie un tomberon, nu doua sau trei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Citat:
Eu ma intrebam in schimb...de la ce varsta ii luam bilet de tranvai ?

Io... am fost apostrofata de un controlor ca de ce am facut bilet si pentru copilul de 7 ani (pe afisele lor spunea sa faci de la 3 ani) ... asa ca n-am mai facut pt el... si deocamdata nu m-a intrebat nimeni ... nu stiu cat o mai merge ... ca acum are 10.

La intretinere si la noi a fost pus din prima zi...

Mergi la inceput