Sept-Oct'10-Bv nadiutapm!Hai 2ingerasi,Mari!!(169)
Raspunsuri - Pagina 20
botosel452 spune:
Buna dimineata si de la noi!
Azi cred ca este prima data in ultima perioada cand am dormit snur toata noaptea. Dar aseara mi-a fost foarte rau, din cauza arsurilor de la stomac.
Nu cred ca mi-a fost in toata sarcina atat de rau ca aseara. Cert este ca de abia cand am vomitat tot ce am mancat in ultimele luni, m-am calmat...
Ce pot sa mananc astfel incat sa nu mai am arsurile astea ingrozitoare? 
Tinem pumnii pentru 2ingerasi si mari paun! Refacere rapida!!!
Valentina
37+ 
K.A.T. spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eveline Buna dimineata tuturor! Am uitat sa scriu aseara cat de frumoasa e camera micutei Tess, felicitari KAT! eiii si motatele pe azi: ![]() ![]() ![]() HAI 2INGERASI! HAI MARI! Doamne ajuta sa aveti nastere si recuperare usoare! 38+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca |
Multumesc, Eveline!Kristina
37+ cu
Tessa May .
K+A=T
K.A.T. spune:
| citat din mesajul lui kiti2205 "S-a nascut Laura-Elena, 51cm, 3250g!" - SMS de la Nadiutapm!! Bun venit, Laura si bravo mami!!! Kiti, 37+ si mami de Vlad 15.05.2006 |
Felicitari, Nadiuta!

Bine ai venit, Laura-Elena!

Kristina
37+ cu
Tessa May .
K+A=T
K.A.T. spune:
Multumesc la toate fetele care au vazut si apreciat pozele cu camera micutei mele.
O sa mai pun poze cu noi.
Eu nu ma simt prea bine, am avut toata noaptea contractii si stare de rau, de greata. Acum sunt la termen, dar mi-as dori sa mai stea in culcus micuta Tess.
Ieri m-am agitat cu aranjatul casei, azi nu mai fac nimic, stau cuminte la pat.
Fetelor, e ok sa imi fie mai tot timpul somn? Dorm froarte prost dar am iar starile de somnolenta ca in primele saptamani.
Kristina
37+ cu
Tessa May .
K+A=T
oramona spune:
Buna dimineata si de la noi. Sa va ofer o cafeluta, laptic si un ceai de fructe.Poate mai potrivit este de zmeura
.Sa mancam si niste ochiuri, branzica, un snitel de pui cu rosii si ardei. Pofta buna.
Sa mai scot odata motatele pentru 2ingerasi si mari_paun 

.
Felicitari NADIUTA 

. Ce repede a decurs totul. Sa va bucurati mult de puiul vostru care sa fie mancacios si necolicos.
KAT, esti o graviduta tare frumoasa, radiezi si camera bebelinei este 
.Bravo voua.
Felicitari si fetelor care si-au vazut ieri puii si au schimbat semnatura.
Crina, Veronica este superba, a meritat tot efertul, nu? Acum cred ca sunteti pe deplin fericiti.
Va 

pe toate: gravidutele, mamicile, bebeii si o albinuta harnicuta.
mamica de Maria Lavinia si
37+ cu Elena Elisa 
alina.clau spune:
Neata!
Eu sunt putin ingrijorata pt ca am fost marti la eco si mi-a spus ca bebelusa e cu 4 zile in urma,adica la 36 de sapt area 2750gr...Si asta din cauza ca am rezistenta crescuta pe arterele uterine si nu se alimenteaza bine...Doctorul meu a zis sa nu-mi fac griji ca e ok si sa stau cat mai mult in pat sa mai ia macar 300gr pana la operatie..
N-am stabilit inca data cezarienei,dar mi-a spus ca va fi cat mai aproape de termen,adica 18 oct...Dar eu ma gandeam ca poate ar fi mai bine sa faca operatia mai devreme,daca tot nu ia in greutate...
|Nu stiu ce sa mai zic...Ma incurajez ca totul va fi bine...
Hai ca v-am plictisit cu obsesiile mele...
alina
36+
,mami de ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta
LoraG76 spune:
| citat din mesajul lui be_one Bine v-am regasit! Nu reusesc sa mai citesc din urma, dar vad ca sunt o multime de copilasi care au venit pe lume, carorale urez bun venit si felicit toate mamicile ![]() Noi suntem de marti acasa, Ioan e foarte cuminte pana acum, mananca si doarme. Am incercat sa va scriu de mai multe ori, dar nu am reusit pt ca aveam un virus in calculator. Pt listuta - Ioan a avut 50 cm si apgar 8 - nu stiu exact de ce, dar cine l-a preluat cand s-a nascut a spus ca : asta-i sigur de 36 (saptamani), ceea ce eu banuiam, din motive tehnice, ca ar fi mai mic decat varsta sarcinii pe care o calculam. Din cauza asta am avut un pic probleme cu respiratia, plamanii nefiind suficient maturati, apoi a facut icter si ne-au tinut pt fototerapie. Acum spunem Slava Domnului! ca suntem bine si sper sacreascarepede si usor, sa recupereze cat nu a stat in burtica. Va pup petoate si urez nasteri usoare celor care sunteti aproape ![]() Oana 36+ cu Ioan si mami de Dimitrie (23.10.2004) |
Bine ati venit acasa!

tanamera, chiar ti-am admirat combinatia de rosu cu alb, arata super!
chichi, ce putin mai ai si tu!

HAI 2INGERASI!
HAI MARI!
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Ioan si mami de Dimitrie
(23.10.2004)