Sept-Oct'10-Bv nadiutapm!Hai 2ingerasi,Mari!!(169)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Buna seara gagici!

Luy,Simona,Nadiuta,Cori felicitari mamicilor!

Felicitari fetelor care au schimbat azi si ieri semnaturile si celor cu vesti bune de la medic.

Maitreyi bine ai revenit acasa,refacere usoara.

Andreea,Crina,Lora va pup comorile,sunt superbe,ca toti bebelusii odiseei noastre de altfel.

Clabuc ma bucur ca ati avut o dimineata mai linistita,fara prea multe "evenimente",pupici Clarindei.

Klarisse ai mai taiat doua zile de asteptare.

Paticut eu azi mi-am dat seama din semnatura ta ca nu stiu ce gazduiesti in burtica.

Zoze sa va fie de bine cele 2 zile de relaxare.Acum unde esti?

Chichiutza ce putin mai ai si tu.

2 ingerasi

Mari Paun

Kat bine ai venit,ti-am admirat si eu burtica si camera bebelinei voastre.

Buburuza sper sa reusiti cat mai curand sa o dezvatati pe Sofia sa doarma cu voi.

Kiti cam rarut pe aici,sau mi se pare?

Cam atat m-a tinut neuronul gravid.Eu am lipsit doua zile,am fost la ai mei si am facut magiun de prune 100% natural.Am pus si o poza cu burtica de 35w(in decor e perdeaua pentru care m-am stresat tare mult).

Va pup pe toate!

Noapte buna!

35+ cu

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns h_3llena spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorana_23

Citat:
citat din mesajul lui anaalina

NASTEREA LA ELIAS
- fara hainute la bebe;
- asistente acre, unele mai dragute rar;
- un jandarm , o tipa care sta la usa si nu misca nimeni pe langa ea, decat cu un banutz, daca ii dai prima data, a doua oara tot asa se vede ca nu te cunoaste;
-la salonul de bebei asistente dragute;
-dr neonatolog iti raspunde la toate intrebarile;

REVIN............

Anaalina , mami de Catalina Teodora(30.03.2007)sicu(38+)

astept cu nerabdare si partea a doua, tot dau F5 cred ca o stiu pe d-na jandarm de cand am mai fost pe acolo. era tot timpul o doamna care facea ordine, ii intreba pe toti unde merg, pe cine cauta.

sorana 34+ cu Tudor

Eu era sa nasc la Elias... bine nu stiu dk va aduceti aminte eu aveam dr doar la regina maria si nu aveam unde sa nasc... si am fost indrumata initial spre Elias... citisem numai de bine de spital.. si conditii si doctori... de asistente peste tot se zice ca sunt afurisite.. deci sunt sigura ca o sa-ti fie foarte bine..

Elena de 37+ cu... Eduard Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Tanamera daaa mai e tare putin! Abia cand mi-a zis azi de 30, am realizat ca gata, timpul nu mai e negociabil mai avem o saptamana si gataaaa vine bebe Toma. Doamne ajuta ca nici tu nu mai ai prea mult!

Va zicem si noi noapte buna fetelor! Sa va odihniti ca avem mare nevoie!

Cristina Toma Andrei 38+
AMR 2s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Tanamera, ti-am trimi sun PM zilele trecute. L-ai primit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns be_one spune:

Bine v-am regasit!
Nu reusesc sa mai citesc din urma, dar vad ca sunt o multime de copilasi care au venit pe lume, carorale urez bun venit si felicit toate mamicile
Noi suntem de marti acasa, Ioan e foarte cuminte pana acum, mananca si doarme. Am incercat sa va scriu de mai multe ori, dar nu am reusit pt ca aveam un virus in calculator.
Pt listuta - Ioan a avut 50 cm si apgar 8 - nu stiu exact de ce, dar cine l-a preluat cand s-a nascut a spus ca : asta-i sigur de 36 (saptamani), ceea ce eu banuiam, din motive tehnice, ca ar fi mai mic decat varsta sarcinii pe care o calculam. Din cauza asta am avut un pic probleme cu respiratia, plamanii nefiind suficient maturati, apoi a facut icter si ne-au tinut pt fototerapie. Acum spunem Slava Domnului! ca suntem bine si sper sacreascarepede si usor, sa recupereze cat nu a stat in burtica.
Va pup petoate si urez nasteri usoare celor care sunteti aproape

Oana 36+ cu Ioan si mami de Dimitrie (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2ingerasi spune:

Buna dimineata!
D vreo 2 ore ma tot chinui sa adorm.Mi-au data astia aici 2 pastileca sa dorm profund si mult,safiu odihnita maine dar eu tot nu reusesc sa duc noaptea la capat.Pot ei sa imi dea mama pastelelor,ca tot nu pot depasi nerabdarea asta !!!

Mari_Paun,te si eu si se pare ca ai nostri copii se vor naste nu numai in aceeasi zi ci si cam la aceeasi ora.Si pe mine tot la ora 13(ora Romaniei) ma baga in cezariana...

Pup fetele!

2ingerasi, mamica de nazdravan Matei Stefan (29.11.2007) si 39+ Antonia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana_23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui h_3llena

Citat:
citat din mesajul lui sorana_23

Citat:
citat din mesajul lui anaalina

NASTEREA LA ELIAS
- fara hainute la bebe;
- asistente acre, unele mai dragute rar;
- un jandarm , o tipa care sta la usa si nu misca nimeni pe langa ea, decat cu un banutz, daca ii dai prima data, a doua oara tot asa se vede ca nu te cunoaste;
-la salonul de bebei asistente dragute;
-dr neonatolog iti raspunde la toate intrebarile;

REVIN............

Anaalina , mami de Catalina Teodora(30.03.2007)sicu(38+)

astept cu nerabdare si partea a doua, tot dau F5 cred ca o stiu pe d-na jandarm de cand am mai fost pe acolo. era tot timpul o doamna care facea ordine, ii intreba pe toti unde merg, pe cine cauta.

sorana 34+ cu Tudor

Eu era sa nasc la Elias... bine nu stiu dk va aduceti aminte eu aveam dr doar la regina maria si nu aveam unde sa nasc... si am fost indrumata initial spre Elias... citisem numai de bine de spital.. si conditii si doctori... de asistente peste tot se zice ca sunt afurisite.. deci sunt sigura ca o sa-ti fie foarte bine..

Elena de 37+ cu... Eduard Gabriel

Sper si eu. Multumesc pt incurajari!

sorana 34+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Buna dimineata tuturor!

Am uitat sa scriu aseara cat de frumoasa e camera micutei Tess, felicitari KAT!

eiii si motatele pe azi:

HAI 2INGERASI!
HAI MARI!

Doamne ajuta sa aveti nastere si recuperare usoare!

38+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

neatzaaa..

bun venit Laura Elena
felicitari Nadiuta

hai 2ingerasi
hai mari

36+ bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

TANAMERA, foarte frumoasa e perdeaua, si se potriveste tare bine in camera! Si burtica ta arata bine

38+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca

Mergi la inceput