Sept-Oct'10-Bv nadiutapm!Hai 2ingerasi,Mari!!(169)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns h_3llena spune:

Felicitari, Nadiutapm!! Bun venit, Laura-Elena!

2ingerasi iti tinem pumnii!! Ma bucur sa aud k esti cazata in conditii asa bune, sunt convinsa k si calitatea serviciilor o sa fie pe masura!!

KAT camera bebelusei tale este absolut superba! Si tu esti o gravidutza f frumoasa!!

Botosel mie imi e f frica d anestezia in coloana...... cred ca mi-e mai frica decat d nasterea in sine.. am vb cu dr si mi-a explicat k nu e o interventie dificila, k e "de rutina" pt anestezist mai ales dk cooperezi, dar tot nu ma incanta ideea..

LUANASHANA tu ai nascut la Filantropia?.. eu tot acolo o sa nasc si eram curioasa cum ti s-a parut?..

Imi da-ti si mie link-ul, user-ul si parola sa vad poze cu voi?

Elena de 37+ cu... Eduard Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Crinuta sigur ca le poti da! Ai o fetita superba! Sa dea DD sa creasca mare si sanatoasa!

Zoze veeeezi daca nu ramai la Muni?

Cristina Toma Andrei 38+
AMR 2s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Fusei si eu la consult azi, asadar colul e tot scurt, inchis, am stabilit ceza pt 30.09! Bine, daca nu apare vreo surpriza pe parcurs!

Cristina Toma Andrei 38+
AMR 2s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUANASHANA spune:

Citat:
citat din mesajul lui h_3llena

2ingerasi iti tinem pumnii!! Ma bucur sa aud k esti cazata in conditii asa bune, sunt convinsa k si calitatea serviciilor o sa fie pe masura!!

KAT camera bebelusei tale este absolut superba! Si tu esti o gravidutza f frumoasa!!

Botosel mie imi e f frica d anestezia in coloana...... cred ca mi-e mai frica decat d nasterea in sine.. am vb cu dr si mi-a explicat k nu e o interventie dificila, k e "de rutina" pt anestezist mai ales dk cooperezi, dar tot nu ma incanta ideea..

LUANASHANA tu ai nascut la Filantropia?.. eu tot acolo o sa nasc si eram curioasa cum ti s-a parut?..

Mie mi-a placut faptul ca este impecabil de curat, eu am stat la rezerva.Personalul serviabil(i-am omenit pe toti). Neonatoloaga de la cezariene desi pare acritura este o profesionista si e adepta alaptatului exclusiv la san.Pe mine m-au ajutat mult cu desfundatul sanilor si cu pozitiile de alaptare. Mai sunt si ciulini ca peste tot...Sunt foarte stricti in privinta vizitelor.
Iar eu am cam suferit de foame pana a venit sotul (nu prea dau de mancare la cezariene)
M-am recuperat foarte repede dupa cezariana, m-au operat la 16,00 si a doua zi la 10 eraam cu copilul in camera. Cu anestezia nu am avut nici o problema, nu m-a durut capul, coloana, acum nici nu se mai vede desi au trecut doar 8 zile.
daca mai vrei sa stii si altceva mai intreaba, ca poate imi scapa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana_23 spune:

Am si eu o intrebare pentru fetele care au nascut, sau urmeaza sa nasca la Elias. Trebuie sa luam hainutze pt bebe pentru toate cele trei zile sau doar pentru externare...voi stiti cum e?

sorana 34+ cu Tudor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LUANASHANA

Citat:
citat din mesajul lui h_3llena

Mie mi-a placut faptul ca este impecabil de curat, eu am stat la rezerva.Personalul serviabil(i-am omenit pe toti). Neonatoloaga de la cezariene desi pare acritura este o profesionista si e adepta alaptatului exclusiv la san.Pe mine m-au ajutat mult cu desfundatul sanilor si cu pozitiile de alaptare. Mai sunt si ciulini ca peste tot...Sunt foarte stricti in privinta vizitelor.
Iar eu am cam suferit de foame pana a venit sotul (nu prea dau de mancare la cezariene)
M-am recuperat foarte repede dupa cezariana, m-au operat la 16,00 si a doua zi la 10 eraam cu copilul in camera. Cu anestezia nu am avut nici o problema, nu m-a durut capul, coloana, acum nici nu se mai vede desi au trecut doar 8 zile.
daca mai vrei sa stii si altceva mai intreaba, ca poate imi scapa

Mami de Tudor-Alexandru (14.09.2010)

Merci mult!...
Ce bagaj ai avut nevoie pt bebe?... ce era pe site sau si hainutze pentru bebe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

NASTEREA LA ELIAS
- fara hainute la bebe;
- asistente acre, unele mai dragute rar;
- un jandarm , o tipa care sta la usa si nu misca nimeni pe langa ea, decat cu un banutz, daca ii dai prima data, a doua oara tot asa se vede ca nu te cunoaste;
-la salonul de bebei asistente dragute;
-dr neonatolog iti raspunde la toate intrebarile;

REVIN............

Anaalina , mami de Catalina Teodora(30.03.2007)sicu(38+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUANASHANA spune:

Merci mult!...

[/quote]

Eu am avut hainutze, 2 schimburi pe zi, mi-au cerut si le-am dat, dar erau si multi infasati. A mai fost nevoie de pampers, servetele umede si bepanthene.

Mergi la inceput

Citat:
Citat:
citat din mesajul lui LUANASHANA

Merci mult!...

Eu am avut hainutze, 2 schimburi pe zi, mi-au cerut si le-am dat, dar erau si multi infasati. A mai fost nevoie de pampers, servetele umede si bepanthene.

Mami de Tudor-Alexandru (14.09.2010)

Multu'!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana_23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaalina

NASTEREA LA ELIAS
- fara hainute la bebe;
- asistente acre, unele mai dragute rar;
- un jandarm , o tipa care sta la usa si nu misca nimeni pe langa ea, decat cu un banutz, daca ii dai prima data, a doua oara tot asa se vede ca nu te cunoaste;
-la salonul de bebei asistente dragute;
-dr neonatolog iti raspunde la toate intrebarile;

REVIN............

Anaalina , mami de Catalina Teodora(30.03.2007)sicu(38+)

astept cu nerabdare si partea a doua, tot dau F5 cred ca o stiu pe d-na jandarm de cand am mai fost pe acolo. era tot timpul o doamna care facea ordine, ii intreba pe toti unde merg, pe cine cauta.

sorana 34+ cu Tudor

Mergi la inceput