Sept-Oct'10-Bv nadiutapm!Hai 2ingerasi,Mari!!(169)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

KAT minunata camera bebelinei...vazusem prima data copacii fara frunze si mi se parea prea trist...apoi am vazut ca au si mi-a placut.

BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari,38+ PETRU si mami de bomboana EMA

AMR pana maine- 23 septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

tot eu...cine mai imi da tel pe PM sa va tin la curent maine?

BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari,38+ PETRU si mami de bomboana EMA

AMR pana maine- 23 septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Mari numai ganduri bune si pozitive pentru maine.
Ti-am dat PM cu numarul meu de telefon.

Klarisse graviduta 37+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 2 s pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

lora, asa si eu cu razvan.el nu prea raceste.am si uitat cand a fost ultima oara.si uite ca acum a fost ca un facut.a racit si pe deasupra i-a mai dat si lui fra-su si ma tot intreba nu i-am dat eu mami, nu?.ce puteam sa ziz, decat ca e ca el si calin a luat de la alti copii de afara, din aer.
kat, superba camera.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns K.A.T. spune:

Wow, va multumesc fetelor, mi-a crescut inimioara.
Si noua ne place ce a iesit. Am ales ca tema florile de mai, pentru noi, toate lucrurile frumoase s-au intamplat in luna mai.
Apoi am incercat sa asortam lucrurile intre ele, aparatorile patutului, lenjeria, perdele, picturile. Nu am vrut foarte mult roz, desi e fetita. Un roz de bun gust in combinatie cu verde crud e perfect. In garderoba printesei mele am pregatit, de asemenea, lucrusoare in aceste culori predominante. Va fi cu siguranta o rasfatata. O iubim foarte mult, si abia asteptam sa o tinem in brate.

Kristina 37+ cu Tessa May
K+A=T

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns K.A.T. spune:

Mari, mult curaj maine! In curand il vei tine in brate pe bebe Petru.

Kristina 37+ cu Tessa May
K+A=T

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Mari, suntem alaturi de tine si iti tinem pumnii!!! Maine vei fi in centrul atentiei noastre, asa ca te rugam sa ne anunti cum sunteti imediat ce vei putea!

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 38+ AMR 1

Poza preferata Clarinda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramohd spune:

Botosel, ideea e ca trebuie sa stai chiar nemiscata, ca altfel nu e bine....asa ca..intre 2 contractii, cand prinde momentul anestezistul. Dar tu parca nasti cu cezariana, nu? Mie cand mi-au montat cateterul aveam deja contractii serioase din minut in minut, m-am fortat sa stau nemiscata, dar pe urma, cine mai era ca mine....fara nici o durere.
Parca tu ai scris ca ai nasul infundat,asa sunt si eu, dorm cu spray-ul nazal langa pat si sforai...
KAT, foarte frumoasa camera, de reclama intr-adevar, important e sa si doarma copilul in camera lui, nu ca al meu care doarme tot cu noi in pat. Chiar, mai sunteti si altele in situatia noastra? cu copilul mare in pat? cum procedati? Copilul meu are camera lui si patul lui, de putin timp, dar nu vrea sa doarma singur, se trezeste noaptea si vine la noi in pat.
V-am salutat, ca plec si eu sa-mi iau copilul de la gradi.

Ramona 37si mama lui Andrei Cristian 26.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramohd

Botosel, ideea e ca trebuie sa stai chiar nemiscata, ca altfel nu e bine....asa ca..intre 2 contractii, cand prinde momentul anestezistul. Dar tu parca nasti cu cezariana, nu? Mie cand mi-au montat cateterul aveam deja contractii serioase din minut in minut, m-am fortat sa stau nemiscata, dar pe urma, cine mai era ca mine....fara nici o durere.
Parca tu ai scris ca ai nasul infundat,asa sunt si eu, dorm cu spray-ul nazal langa pat si sforai...
KAT, foarte frumoasa camera, de reclama intr-adevar, important e sa si doarma copilul in camera lui, nu ca al meu care doarme tot cu noi in pat. Chiar, mai sunteti si altele in situatia noastra? cu copilul mare in pat? cum procedati? Copilul meu are camera lui si patul lui, de putin timp, dar nu vrea sa doarma singur, se trezeste noaptea si vine la noi in pat.
V-am salutat, ca plec si eu sa-mi iau copilul de la gradi.

Ramona 37si mama lui Andrei Cristian 26.01.2007

Eu, in mod teoretic, voi naste natural. Doar daca se intampla ceva intre timp care sa determine cezariana, o voi face.
Tu inainte sa ramai insarcinata sforaiai? Ca eu,nu. Asta mi-e problema.

Valentina37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Ramohd Bianca a dormit cu noi in par desi avea camera ei de aproape 2 ani.
Chair daca o duceam in camera ei,dupa ce adormea,peste noapte se trezea si venea la noi.
Am avut parte de diverse motive,de la fantome si vampiri pe sub pat pana la frica de intuneric sau grija fata de noi.
Numai ca fata mea e o "materialista"
M-a intrebat intr-o seara ce-i dau daca doarme singura in camera ei.I-am spus ca ii cumpar ce vrea ea daca doarme o luna in camera ei (mi-am facut eu socoteala ca dupa o luna se obisnuieste).
Din seara aceea a dormit singura si la sfarsitul lunii a primit bicicleta pe care o ceruse.Bineinteles ca acum o deranjaza sa doarma cu noi (s-a invatat la bine:) ).
Kat superba camera,lipseste doar printesa din ea.
Fetelor daca ma pun pe imi dati si mie link-ul si parola aia sa va cunosc si eu.ca ma invart singura pe aici si nu ma baga nimeni in seama.Poze va pun daca vreti sa o cunoasteti pe Bianca.Cu mine nu am....ca nu am loc in poze .

Violeta, mami de printesa CRISTIANA BIANCA

Mergi la inceput