Sept-Oct'10-Bv nadiutapm!Hai 2ingerasi,Mari!!(169)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fistiq

Ana, pe linga orizontala sa stii ca la mine functioneaza si exercitiile de respiratie. Inspiri adinc si expiri treptat. Te lasa mai repede Ai grija de voi

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 38+

Multumesc de sfat!!

Ana38+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Andreea,Crina, superbe bebelinele voastre!!
Pianna spor la treaba! Sigur o sa arate super camera bebelinei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui K.A.T.

O parte din camera pregatita pentru bebelina mea.
http://picasaweb.google.com/114630301366695731560/TessSRoom#5519718734861371810

Kristina 37+ cu Tessa May
K+A=T

absolut superba!!!f mult bun gust,de mult nu am mai vazut o camera amenajata atat de frumos!si cand vad ca voi ati facut totul...bravo,felicitari!

de David si 38+

HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

K.A.T., superba camera bebelinei!

Clabuc, felicitari cu privire la succesul cu gradinita!
Sa ne tii la curent cu privire la starea ta

Valentina37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramohd spune:

Citat:
citat din mesajul lui botosel452

ramohd, ai putea sa dezvolti putin procedura anesteziei peridurale?
Unde se face? Ce simti/ nu simti? Cum este refacerea?
Informatiile de pe net sunt putin confuze, adica se pune egal intre epidurala si peridurala

Valentina37+

Stai ca sunt in ceata si eu credeam ca e acelasi lucru...la prima sarcina eu vorbeam de anestezie epi, doctorul vb. de peridurala si am dedus ca inseamna acelasi lucru. Cert e ca am avut un cateter in spate, la coloana, intre doua vertebre, cred, pe unde a bagat anestezicul, nu a durut, a trebuit doar sa stau nemiscata. In scurt timp nu am mai simtit nici o contractie, am inceput in schimb sa tremur involuntar, dupa nastere am ramas cu cateterul agatat de spate pana a doua zi, cand am rugat o asistenta sa mi-l deslipeasca. M-a durut spatele putin a doua zi, dar cam atat.

Ramona 37si mama lui Andrei Cristian 26.01.2007

Mergi la inceput

K.A.T. e f frumoasa camera bebitei! Sa se bucure de ea,ca doar a facut-o mami si tati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramohd

Stai ca sunt in ceata si eu credeam ca e acelasi lucru...la prima sarcina eu vorbeam de anestezie epi, doctorul vb. de peridurala si am dedus ca inseamna acelasi lucru. Cert e ca am avut un cateter in spate, la coloana, intre doua vertebre, cred, pe unde a bagat anestezicul, nu a durut, a trebuit doar sa stau nemiscata. In scurt timp nu am mai simtit nici o contractie, am inceput in schimb sa tremur involuntar, dupa nastere am ramas cu cateterul agatat de spate pana a doua zi, cand am rugat o asistenta sa mi-l deslipeasca. M-a durut spatele putin a doua zi, dar cam atat.

Ramona 37si mama lui Andrei Cristian 26.01.2007

Mie imi este teama de faza cu cateterul in coloana. Adica daca se monteaza acest cateter cand ai o contractie..

Valentina37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

K.A.T., superba camera, dar cred ca stii deja!

Crina, domnisoara Veronica e dulce foc, o minune de copil, vorba fetelor, a meritat orice efort - de fapt, toti copii merita asta, nu?!

HAI NADIUTA!

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

hello bomboanici,
am citit repede..pe diagonala, am vazut ca ma susutineti, de asemenea sunt in schema cu 2ingerasi si cu nadiutapm nastere usoara fetelor...sa dea Dumnezeu sa avem bebelusi sanatosi si mancaciosi.

azi am fost sa-mi manechiura, am facut ceva rapid de mancare pt sot, sotul a montat cuierul, a venit soacra si s-a apucat de bucatarie, frecat mobila, hota, frigider etc.. am luat covoarele de la spalatorie, si citind pe aici despre pregatirile de nasteri...am realizat ca nu sunt epilata la ...dinsa...asa ca am sunat la cosmetica si am gasit un locusor sa ma rezolve ca doar nu stau la kilareala sa ma faca la spital cu lama
m-a sunat medicul si a zis sa fiou la spital la ora 12, la 13 ma opereaza...sunt la spitalul BOLINTIN, zozela nu ai unde sa ma cauti ca nu-s la Giulesti
medicul a zis sa mananc totusi ceva azi...nu doar ceai, asa ca am mancat putin pireu de cartofi si cu putin sos cu ficatei, si o amandina
cred ca am totul pregatit...si maine ZIUA CEA MARE, inca nu am emotii insa cu siguranta maine ori kiar diseara ma va incerca fluturasii in stomac

sunt binedispusa, sotul s-a dus la tuns...ma pupa, ma alinta...Ema o sa decoleze la bunici, i-am dat instructiuni tatalui ei despre scoala si programul ei...se va descurca.

cam atat
va mai scriu pana plec

BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari,38+ PETRU si mami de bomboana EMA

AMR pana maine- 23 septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

K.A.T. absolut superba camera, de reclama!!!

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 38+ AMR 1

Poza preferata Clarinda

Mergi la inceput