Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (112)
Raspunsuri - Pagina 8
danaint spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sashenka_h
Dar dupa nastere PUF!! Ne revenim la normal? Sau cat mai dureaza pana ni se dezumfla degetele? Eu sunt asa cu mainile din s29, nici sa imi deschid o sticla de apa nu pot .... si eu sunt la fel ![]() dimineata deabia ma spal pe fata. da ana si din pacate asa ramanem pana nastem, sau cel putin eu asa am patit la cecelalte 2 sarcini si ma umflasem si la fata ![]() Mami Andreea 31sapt cu Horia Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008) |

s33
Lucas Petru
pissi78ro spune:
Gabriella - ai grija de voi. Sa va dea Dumnezeu sanatate.
Ukume - cum e cu durerile de spate? Si eu am avut ieri exact la fel. Am luat 3 No-Spa, 1buc/8ore si astazi sunt mai bine. Dar ieri m-a durut f tare si burta si spatele
ana_o - nu te lasa, fii perseverenta si convine-l pe iubi ca aveti nevoie de femeie in casa. Si de unde ai comandat caruciorul, de pe un site romanesc sau direct de la stokke.com? Ti-am zis ca si noi l-am vazut si chiat testat in maazin si vrem sa luam varianta pe mov, dar nu stiu cum sa il comand. Multumesc
vmadelain - felicitari pentru schimbarea varstei
26+
Roberta
danaint spune:
Deci ipad + maini amortite nu e combinatie!
Mesajul meu e undeva intercalat dupa quote de la ana
Cu intalnirea si eu sunt pro! Tot asa, nu in weekend, dar in rest oricind!
s33
Lucas Petru
ana_o spune:
Syl, din cate-mi amintesc, exista tratament pentru problema cu arterele uterine... Chiar Iosup avea cateva paciente cu problema asta si le-a "rezolvat" prin tratament si bebii au inceput sa ia in greutate.
Asteapta putin, sa-ti raspunda si fetele care stiu mai bine decat mine...
Ana
33+, viitoare mami de
, David Ciprian
AMR 5 saptamani(sper eu)
sashenka_h spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sunset_zuzi poate ma lamureste si pe mine cineva noi dupa nastere ar trebui sa primim:- 70% din venit net pe ultimele 12 luni (indemnizatia) - 200 ron/luna alocatia pana la 2 ani - 100 ron/luna stimulent crestere copil....gresesc eu? ![]() Doamne ai grija si de noi 31+ ![]() |
primesti doar cei 70% si alocatia. stimulentul il primesti daca te intorci la servici pana face bebe 2 ani....adic te intorci dupa 6 luni, pana cand face bebe 2 ani pe langa salariu, alocatia de 200 ron (daca s-o mai da) primesti inca 100 ron stimulent. m-am exprimat corect???

Mami Andreea
31sapt cu
Horia Paul+,
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)
MSymo spune:
Fac cinste si eu, cu o bauturica, am incheiat saptamana 35!
Doamne, cum trece timpul! Burtica mea parca a cazut putin in ultima sapt, mai avem si dureri de spate, contractii, dar mai e putin.
Felicitari tuturor burticilor care au schimbat semnatura! Maine mergem si noi la o consultatie, prima din acesta sarcina, nici nu stiu in ce consta!
Symo
35+
Diana Nicole
AMR 2-3 SAPTAMANI
sunset_zuzi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sashenka_h
primesti doar cei 70% si alocatia. stimulentul il primesti daca te intorci la servici pana face bebe 2 ani....adic te intorci dupa 6 luni, pana cand face bebe 2 ani pe langa salariu, alocatia de 200 ron (daca s-o mai da) primesti inca 100 ron stimulent. m-am exprimat corect??? ![]() ![]() Mami Andreea 31sapt cu Horia Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008) |
saru`mana
pentru lamuriri 

Doamne ai grija si de noi
31+
sashenka_h spune:
ana si eu tot noaptea sunt amortita, sa vezi cum ma legan pana la baie si parca sunt un butoi gata sa explodeze. peste zi ma mai desumflu dar nu revin la normal ![]()
Mami Andreea
31sapt cu
Horia Paul+,
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)
allexxia_m spune:
MSymo daca burtica ta a coborat atunci inseamna ca BB s-a angajat pentru nastere, adica a luat pozitia pt nastere.
Eu asa stiam cel putin ca in ultima luna burtica se lasa jos si este semn sa ne pregatim de nastere, acum nu inseamna ca va fi imediat ci ca urmeaza sa se intample in urmatoarele saptamani. 
34+ 
Joy21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sashenka_h se poate sa fii fost cu rea intentie....sincer cred ca este difert cezariana asa cum am avut eu si nasterea naturala. mi e anestezistul(am mai scris despre asta in alt capitol) mi-a spus ca epidurala prinde cam in 20 de minutesi se face mai la suprafata coloanei, pe cand rahia se face mai in profunzime si prinde imediat. din acest motiv multe clinici private le combina...sa nu piarda timpul pana prinde epidurala si ca pacienrta sa ramana cu cateterul ptr analgezicul de dupa nastere. desi cred ca ar trebui sa ramana si dupa nasterea naturala (parerea mea) ptr ca oricum ai dureri si dupa ce nasti, nu? ca tu l-ai simtit asta nu era bine deloc, eu sincer nu am simtit deloc cateterul. si nu ti-a mai bagat nimic pe el dupa ce ai nascut??? Mami Andreea 31sapt cu Horia Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008) |
Sigur difera o anestezie de naturala fata una de cezariana. Sau macar cantitatea de anestezic. Nu mi-a bagat nimic dupa, nici nu aveam nevoie. Nu-mi amintesc ca ma durea ceva tare, ci mai degraba ca mi-era f foame si somn.
Uite, ca sa vezi cat de "eficienta" a fost anestezia, mi-a facut local xilina pt epiziotomie si inca o data cand m-a cusut. Macar dr. a fost ok.
Anestezista era o fosta colega de-a surorii mele, si ea anestezista (lucreaza la Paris). Ori a facut-o cu rea intentie, ori e neprofesionista, nici nu mai conteaza. Oricum, eu ca fraiera tot i-am dat "partea" a doua zi. Nici nu stiu de ce...
Victoria, mami de
Anna Sofia,
32+ cu inimioaraDavid Lloyd George