Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (112)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

ral_eli, aceeasi problema o am si eu... plus ca de o luna jumatate sunt constipata si niciun remediu naturist n-a functionat, m-am declarat invinsa si sunt sigura ca e vb de sarcina si numai de sarcina, pentru ca eu inainte aveam un tranzit excelent, chiar daca erau mici probleme cu hemoroizii astia blestemati. De la Miruna am auzit varianta cu muguri de plop, crema, de la Plafar. Mi-am procurat si dupa fiecare scaun, aplic crema... e mult mai calmant decat orice alt unguent. Fostul meu iubit e medic de fund(asa-i zic eu) si am ramas in relatii extrem de bune, cam stiu totul despre tratarea de urgenta, in cz ca apare vreo inflamatie si nu cedeaza. Pe langa spalat cu apa rece in zona anala(doar zona anala, greu, dar se poate), se aplica aceasta crema. Eu mai obisnuiesc si sa stau pe ceva tare sau dc nu, ma intind in pat, pe-o parte. Sper c-ai inteles ceva din speech.

Ana
33+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR 5 saptamani(sper eu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

ana saru'mana maine o sa-mi cumpar crema de care zici.
sincer as incerca orice, ca ma doare si cand merg , dar numai la cutit sa nu ajung

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Si fetele mele foloseau unguent de-asta cu muguri de plop, si am inteles ca trebuie folosit tot timpul, cel putin pana cand trec gogoselele.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

ana am vorbit cu eliza_cri, e bine o sa stabileasca deja data cezarienei. va saluta pe toate.

Mami fericita si implinita de Iulia si 28+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui fluturasha23

ana am vorbit cu eliza_cri, e bine o sa stabileasca deja data cezarienei. va saluta pe toate.

Mami fericita si implinita de Iulia si 28+

Multumim pentru vesti Fluturasha. S-a hotarat deja cand va fi marea intalnire?

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

fetelor eu va las ca ma pun in patut cu soul. dureri mai sunt dar suportabile. Doamne ajuta ca maine sa fie o zi mai buna

Pupici pentru toate gravidutzele mele dragi

29+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Eu tocmai le-am terminat de calcat. Pana vineri trebuie sa primesc si dulapiorul pt hainute.

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

miruna si eu am ditamai maldarul de hainute de calcat si nu ma prea invrednicesc

Doamne ai grija si de noi 31+

32+ ANDREEA LAVINIA

AMR 6 saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

|Buna seara,
mai fetelor ma derutati ... ce facem noi fetele cu rh negativ , se numeste verificare titru anticorpi...in nici un caz dozare..Dozarea se face DOAR in cazul in care apar anticorpii ca sa ii tina in frau ..
Bebelu eu am facut titrarea asa : sapt 12 , 22 ,28 ,fac acum la 34 (sper sa ajung maine) si urmeaza sapt 36.
Pana acum au fost absenti si sper sa ramana asa...
Nu stiu cine zicea ca dc ma duc maine sa recoltez am rezultatul vineri la Institut?Sigur e asa ..ca inainte dura 5 zile...
La medlife in cat timp se da rezultatul ?

Fericita 33+ Raisa Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Si eu am avut problema asta. Bebelusa era mai mica pana la 18 sapt cu 3 zile, apoi la 22 sapt cu 10 zile. Am fost la Fundeni si mi-a dat omega 3 dar si Clexane, cu care medicul meu nu a fost de acord, dar am continuant cu Omega 3. La eco de 26 sapt bebe era mai mic cu 8 zile, apoi la eco de 30 sapt renevise la diferenta de 3 zile.

Citat:
citat din mesajul lui vmadelain

Citat:
citat din mesajul lui syl
Vroiam sa va intreb, este cineva care are varsta ecografica mai mica? Va spuneam ca ieri la eco bebele e mai mic cu 1 saptamana fata de UM, Herghe zice ca e nesemnificativ dar eu stau cu teama ca si la Ati am avut problemele astea si era saraca in urma de tot cu timpul. Si asta tot din cauza arterelor uterine firar ele sa fie. Si se pare ca nu pot lua tratament ca asta ar consta in vasodilatatoare si ca nu ar fi chiar indicate la placenta mea joasa.
A luat cineva tratament pentru arterele uterine?
25+ Thomas Bogdan

Buna Burtici, am revenit, ma rog, am venit acasa, am mancat si...se intampla si o minune! Va povestesc pt divertisment, logic!

Am zis sa fac un dush, caci in mom in care m-am trezit nu era apa ...si m-am pus sa fac acum, urasc sa las parul nespalat, eu la 2-3 zile maxim trebuie sa-l spal. Asadar, vin acasa, constat cu bucurie ca a venit apa...ma pun in dush, ma inmoi bine, dau cu sampon in cap, clatesc, dau cu balsam, incep sa ma dau cu geluri de dush, si PAC- SE OPRESTE APA!!! Just like that, raman plina de spume pe mine si in cap.... Ce sa fac...astept vreo cateva minunte, vad ca nu se intampla nimic, ies, pun un halat pe mine si astept! Spre fericirea mea, am stat asa decat vreo jumatate de ora...dar am ramas intr-o stare ciudata, ca nu stiam daca sa plang sau sa rad...

Trecand peste acest eveniment tragi-comic, Syl Si la mine bebelina mea cica e cu 3 zile in urma, se intampla sa ramana cateva zile, apoi revine si coincide cu cu UM, inainte de morfologia de trim II, era cu o sapt jumatata inainte, dar a pierdut acest avans.Si in cazul meu, problema se pare ca este data tot de arterele uterine, am tensiune marita pe cea stanga...IR a avut si valoarea de 0.87...dar mi s-a dat Omega 3 (ulei de peste) in ultimele 3 saptamani, si joi la ultima echografie tensiunea era putin apropiata de limita maxima, dar nu mai era depasita, deci mai bine! Nu sunt singura care a zis de aceasta metoda cu Omega 3, mai stiu cel putin 2 prietene care au nascut si cu probleme cu tensiunea uterina rezolvata cu Omega 3...acum nu stiu daca se recomanda si in cazul tau...Discuta cu medicul tau si vezi ce solutii exista!

Felicitari inca o data burticilor care schimba semnatura! Vad ca suntem multicele miercurea!

Simona-Maris Bine ai revenit! Ft bine ca ati incercat sa experimentati si varianta Londra, multa putere de munca sotului si voua multa bafta sa va mearga bine in Romanica noastra plina de restrictii politice!!!

Ana O Are dreptate Geniusamb, e un pic riscant ce faci, eu zic sa porti discutii pana se satura si accepta , si sa-i propui acest targ, ii spui ca femeia vine dimineata,nu il deranjeaza pe el, nu e lasata sg in casa, nu are de ce sa-si faca griji! Zic si eu, nu stiu concret situatia voastra!

Si legat de umflarea si amortirea degetelor, pe mine m-au luat incepand cu saptamana 25, dr zice ca se datoreaza si retentiei mari de apa, si circulatiei incetinite! Ne revenim usor dupa nastere! Mie la cursurile Lamaze mi s-a sugerat sa fac cateva exercitii dimineata si seara: inchiderea si deschiderea pumnilor incet cu mainile ridicate, pumnii in dreptul urechilor, cel putin vreo 20 de repetari, vreo 4 serii.

Joy In baza bonului poti solicita in 30 de zile schimbari de produs si retunarea contravalorii. Nu vrea sa-ti completeze galeria, atunci cere sa o schimbi cu una completa! La noi nu se cunoaste deloc termenul de asertivitate fata de client!

Ratusca Si eu sunt cu varsaturile, au reinceput de vreo 2 saptamani...sunt rare ce-i drept, dar ma ia exact cand sunt in timpul mesei sau o termin. Vezi ce iti face rau, eu am constatat ca nu pot manca rosii sau castraveti...imediat le bleah...Fa o analize si sper sa fie un caz izolat!

MIRUNAAAAA tu pe bune ca nu esti batuta! Scoatem un par acum si vedem daca functioneaza la tine! Tu parca erai cu colul cu probleme, ce faci cu atata curatenie? Ai mai multa grija de tine PLEASE!

Haideti ca m-am intins...ar mai fi fost ceva...dar o sa mai fie interventii din partea mea!

Va pup cu drag, si asteptam fetele care au consultatii sau echografii sa ne aduca vesti bune!

Madalina30+

32+ ANDREEA LAVINIA

AMR 6 saptamani !!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioana_Mami

|Buna seara,
mai fetelor ma derutati ... ce facem noi fetele cu rh negativ , se numeste verificare titru anticorpi...in nici un caz dozare..Dozarea se face DOAR in cazul in care apar anticorpii ca sa ii tina in frau ..
Bebelu eu am facut titrarea asa : sapt 12 , 22 ,28 ,fac acum la 34 (sper sa ajung maine) si urmeaza sapt 36.
Pana acum au fost absenti si sper sa ramana asa...
Nu stiu cine zicea ca dc ma duc maine sa recoltez am rezultatul vineri la Institut?Sigur e asa ..ca inainte dura 5 zile...
La medlife in cat timp se da rezultatul ?

Fericita 33+ Raisa Maria

Eu am zis doar ca ma testeaza sa vada daca am sau nu anticorpi. Mie azi mi-a zis ca daca vin maine, vineri dupa 12 am rezultatul.

27+

Mergi la inceput